Y yozkas Üye Mesajlar 3 12 Nisan 2014 #1 Arkadaşlar aşağıdaki resimde kırmızıyla işaretlediğim yerdeki SWAP nedir. Ne işe yarar, bilgi verebilirmisiniz
Arkadaşlar aşağıdaki resimde kırmızıyla işaretlediğim yerdeki SWAP nedir. Ne işe yarar, bilgi verebilirmisiniz
B bayram840 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 317 12 Nisan 2014 #3 Hocam şöyle hatirliyorum RAM yetmediği zaman sabit diskten ayrılan alan RAM olarak kullanilir bu alanda swap denir.
Hocam şöyle hatirliyorum RAM yetmediği zaman sabit diskten ayrılan alan RAM olarak kullanilir bu alanda swap denir.
hckaya Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 346 12 Nisan 2014 #4 yanlis hatirlamiyorsam :?: linux tabanli isletim sistemlerinde takas alani olarak kullanilir. Windows daki pagefile.sys denk gelir.
yanlis hatirlamiyorsam :?: linux tabanli isletim sistemlerinde takas alani olarak kullanilir. Windows daki pagefile.sys denk gelir.
F ferdison Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 324 13 Nisan 2014 #6 hckaya' Alıntı: yanlis hatirlamiyorsam :?: linux tabanli isletim sistemlerinde takas alani olarak kullanilir. Windows daki pagefile.sys denk gelir. Genişletmek için tıkla ... :+1:
hckaya' Alıntı: yanlis hatirlamiyorsam :?: linux tabanli isletim sistemlerinde takas alani olarak kullanilir. Windows daki pagefile.sys denk gelir. Genişletmek için tıkla ... :+1: