Re: Ynt: TABLET ROOTLAYAN YOK YAZILIR

Kodla Büyü
Re: TABLET ROOTLAYAN YOK YAZILIR

bunu duyan bilgisayarcı intihar etti

Evet oyle bi sistem var ayrica disiplin cezasi da verilir siciline isler askeri okullara felan giremez

Esy programının ilerde yoklama için kullanılması mümkün bu nedenle devamsız yazılması da mümkün

ne yani sınavdan kal geç, tableti rootla sınıf tekrarı mı... :puhaha: :puhaha: hemen serseri tayfaya dağıtalım bu tabletleri....baksana ağrı kesici gibi mübarek

Sacmalıktan ibaret bir olay sanırım.Bu durumda öğrenci bir arkadaşına tableti verir okula gelmeden var yazılır :)

Bunun takibi yapılamaz.Ayrıca suan tablet ROM'unu elde etmeye uğraşıyoruz.ROM elde edilirse hic kimse bir şey diyemez :)

öğretmenlerin tableti okula ait demirbaştır diye yazı geldi bizim okulumuza. tableti root etmenin yasal yaptırımı ne olabilir acaba.yapsam mı diye düşünüyorum. meb in filtresinden bıktım artık. bi sorun olur mu. bir öğretmen arkadaşımız yaptı bile.

Madem teknolojiyi getirdik, şöyle reformlar yaptık, böyle yaptık diye hava atıyosun, şov yapıyosun o tablete yasak koymayacaksın. Öğrencine de öğretmenine de güveniyosun demek ki, adam gibi eğitim için kullanacağına kanaat getirdin ki ellerine verdin. Root atana özgürce kullanana da bişey diyemezsin. Bence kasmaya gerek yok. Kimseyi engellemek zorunda değiliz. Kolluk kuvveti değiliz eğitimciyiz.

svbarut' Alıntı:
öğretmenlerin tableti okula ait demirbaştır diye yazı geldi bizim okulumuza. tableti root etmenin yasal yaptırımı ne olabilir acaba.yapsam mı diye düşünüyorum. meb in filtresinden bıktım artık. bi sorun olur mu. bir öğretmen arkadaşımız yaptı bile.

Disiplin gibi bir yaptırım söz konusu dahi olamaz.Bu tür cezalarda Öğretmen/Öğrenci Okul,General Mobile ve MEB'i Disiplin Cezasının kaldırılması icin ve Maddi Manevi Tazminat davası acabilir.

300 liralık kıytırık bir tablet icin kimse disiplin cezası veremez.Ceza vermeye kalkanda muhtemelen soluğu mahkemede alır.

Anlamıyorum bir tablet olayını neden bu kadar büyütüyorlar.Bir cok insanda zaten İphone,İpad,Diğer tablet ve telefonlar var.Cok pahalı bir şey değil.1.000 lira gibi rakamlara satılıyor.

Apple bile JB cihazları garantiden cıkartamıyor.Cihazdaki JB'yi silip öyle tekrar getirmenizi istiyor.MEB'in verdiği tabletler en adi en kötü tabletlerden eden bu kadar arıza problem cıkartıyor MEB anlamıyorum.

BBNET
Geri