Bilgisayar-Bilişim Teknolojileri
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Forumu Son Konuları
24 Saat
Bilişim Teknolojileri - Formatör - Bilgisayar Öğretmeni Kayıt
Kayıt Olun
iletişim
iletişim
Detaylı Arama
Arama

Net Op Net Support Falan Filen

Konu, 'Windows İşletim Sistemleri, Sorunlar ve Çözümler' kısmında mikalenjelo tarafından paylaşıldı.


Sayfayı Paylaş /bbnetsosyal

  1. mikalenjelo

    mikalenjelo Üye

    Kayıt:
    7 Aralık 2007
    Mesajlar:
    4
    Beğeni:
    0
    Net support 9'u bi yerlerden buldum indirdim
    Srialı auth code'sini filen girdiğim bir srial generator programı ile beraber. yapıyorum kuruyorum sorun çıkmıyor ancak kurulum bitip de programı çalıştırınca benden bir activation code istiyor nedir bu activation code? aradım taradım işin içinden çıkamadım. sonra dedim madem olmuyor eski bi versiyonunu deneyim o da ne program kuruldu ancak bilgisayarlar vista işletim sistemi olduğu için midir nedir bilmiyorum ne support 8.5 ne de netop 5 çalışmadı. acaba vistadan mı kaynaklı yoksa benim beceriksizliğimden mi bilemedim.
    Yardımcı olursanız sevinirim
    Saygılar, iyi çalışmalar
     
  2. cogullu

    cogullu Seçkin Üye Seçkin Üye

    Kayıt:
    17 Nisan 2007
    Mesajlar:
    719
    Beğeni:
    0
    vistada 9 versiyonundan öncekileri kullanamazsınız, 9 versiyonunun üstünün de activasyon kodunu bulan henüz yok, onun için şimdilik ya vistadan vazgeçeceksiniz yada netsupporttan, yada net supoort manager var supporta benzer onu kullanın forumda var...
     
  3. aeness

    aeness Aktif Üye

    Kayıt:
    14 Eylül 2007
    Mesajlar:
    153
    Beğeni:
    0
    Benim makinalar vista yüklü geldi. Ben hepsini xp yaptım. Bu netsupport 9.2 kuruyorum keygenden serialleri de hallediyorum ama activate yi C:\Program Files\NetSupport\NetSupport School içerisine kopyalayıp çalıştırdığımda activate.exe bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerek diye uyarı veriyor. Bunu halledemedim bi çözüm önerisi olan varmı
     
  4. aeness

    aeness Aktif Üye

    Kayıt:
    14 Eylül 2007
    Mesajlar:
    153
    Beğeni:
    0
    Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler arkadaşlar
     
  5. beyazkan

    beyazkan Aktif Üye

    Kayıt:
    20 Mart 2007
    Mesajlar:
    167
    Beğeni:
    0
    -
    aynı sorun bendede var cevabı merakla bekliyorum
     
  6. Gülay_86

    Gülay_86 Üye

    Kayıt:
    5 Eylül 2008
    Mesajlar:
    18
    Beğeni:
    0
    programı okuldaki bilgisayarlara bugün kurdum hiçbir sorun yok çok güzeşde çalıyor ama bir bilgisayr hariç. kurulum işlemlerini diğer bilgşsayarlarla aynı şekilde yaptım ama avtive dosyasını program filesin içine kobyladığımda hata ile karşılaştım..
    yardımcı olursanız çok sevinirim...
    şimdiden teşekürler.......
     
  7. bridget

    bridget Seçkin Üye Seçkin Üye

    Kayıt:
    8 Eylül 2007
    Mesajlar:
    535
    Beğeni:
    0
    Hocam 9.2 yi kurdum, activate yi C:\Program Files\NetSupport\NetSupport School içerisine kopyalayıp çalıştırdım..Sorunsuz çalıştı..
    Antivirüs programınız virüs olarak algılamış olabilir mi?
     
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş /bbnetsosyal