Host hızı..

Kodla Büyü

erbaa83

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Kebirhosttan paket 3 ü aldım 500 mb alanı var ve siteye joomla kurdum ancak site okullarda nadiren açılıyor... Bunun sebebi ne olabilir host şirketinden olabilir mi??

Bir çok host ile yaşadığım kötü tecrübelerden sonra natro tavsiye ederim.
Uygun fiyatı, sorunsuzluğu ve yapacakları her değişikliği önceden bildiren teknik ekibinden çok memnunum.
http://www.natro.com

Bir host'un veri hızını ve sunucularını on-line (canlı) takip edemiyorsanız tercih etmeyin.
Hele nerede olduğu belli olmayan ve arkasında hangi kuruluşun olduğunu bilmediğiniz hostlardan özellikle uzak durun.
Artık tüm hostlar %99 uptime garantisi verdiğini söylüyor. Peki ya doğru değilse? Bir çoğunda malesef %90'ın altında...
Günde bir saat sitenize ulaşamıyorsunuz.
Bir de sizin sitenizi hangi sunucuya yönlendirdikleri de önemli.
Siteniz sık bakım yapılmayan bir sunucudaysa yavaş erişmeniz veya bazen erişememeniz çok normal.
Bunun için aynı hosttaki bir başka site açılırken sizin siteniz açılmaz. Çünkü sunucuları farklıdır. Sizin sunucu mefta olmuştur.

Tabii MEB'in filtreleme olayının içeriğini bilmediğimiz için sizin siteye özel filtre uygulamadığını düşünürsek...

Hocam sorununuz meb kaynaklı olabilir.
Bizde ilçe genelindeki tüm okullarda mesai saatleri içinde internete doğru düzgün giremiyoruz.
akşam üzeri düzeliyor.
Bizim okulun sitesi de benim kendi serverimda gündüz okuldan giremiyorum mesala.

BBNET
Geri