Form Load sorunu

Kodla Büyü

gazierin

Aktif Üye
arkadaşlar excel deki visual basic te form load sorunumu var.
Private Sub Form_Load()
MsgBox "Programlama Ögreniyorum", vbInformation + vbOKCancel, "ilkmesajim"

End Sub
şu programı çalıştıramadım

MsgBox ("Programlama Ögreniyorum", vbInformation + vbOKCancel, "ilkmesajim") şeklinde deneyiniz.

Eğer olmaz ise vbOKCancel ile bir geri dönüş olacağındandır sanırım

abc= MsgBox ("Programlama Ögreniyorum", vbInformation + vbOKCancel, "ilkmesajim")
şeklinde denersiniz. Ayrıca webde Vb ile ilgili argüman çok fazla buradan cvp beklemeniz zaman kaybı olur bir mesaj penceresi için.

burhansenyuva' Alıntı:
MsgBox ("Programlama Ögreniyorum", vbInformation + vbOKCancel, "ilkmesajim") şeklinde deneyiniz.

Eğer olmaz ise vbOKCancel ile bir geri dönüş olacağındandır sanırım

abc= MsgBox ("Programlama Ögreniyorum", vbInformation + vbOKCancel, "ilkmesajim")
şeklinde denersiniz. Ayrıca webde Vb ile ilgili argüman çok fazla buradan cvp beklemeniz zaman kaybı olur bir mesaj penceresi için.
normal de portable visual basicte çalıştırdım.ama excel vb de denemek istedim.senin söylediklerini denedim yine olmadı yukarıdaki örnek neden excel visual basicte olmadı onu merak ettim.malesef internette bir kaynak bulamadım bu sorun için.

ikinci yazılan çalışıyor hocam bende denedim oldu.

Private Sub Worksheet_Activate()
aa = MsgBox("Programlama Ögreniyorum", vbInformation + vbOKCancel, "ilkmesajim")
End Sub

şeklinde test ettim herhangi bir sıkıntı olmadı bende.

ben excel 2007 de sizin söylediklerinizi denedim malesef olmadı ben programı çalışdırdığım anda istiyorum olmadı.Ama aşağıdaki gibi forma tıkladığımda çalışıyor.
Private Sub UserForm_Click()
MsgBox "Programlama Ögreniyorum", vbInformation + vbOKCancel, "ilkmesajim"
End Sub

BBNET
Geri