Bilgisayar-Bilişim Teknolojileri
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Forumu Son Konuları
24 Saat
Bilişim Teknolojileri - Formatör - Bilgisayar Öğretmeni Kayıt
Kayıt Olun
iletişim
iletişim
Detaylı Arama
Arama

Fastreport ta COUNT işlemini nasıl yapacağız?

Konu, 'Delphi' kısmında lazanya tarafından paylaşıldı.


Sayfayı Paylaş /bbnetsosyal

  1. lazanya

    lazanya Site Gezgini

    Kayıt:
    28 Ağustos 2009
    Mesajlar:
    83
    Beğeni:
    0
    quickrep ile kolaydı

    IBQuery3.close;
    IBQuery3.SQL.Clear;
    IBQuery3.SQL.Add
    ('SELECT KTAPADI,YAZAR,BARKODNO,COUNT(*) FROM alisveris GROUP BY KTAPADI,YAZAR,BARKODNO');
    IBQuery3.Open;
    Form13.QuickRep1.Preview;

    _________________________________

    fastreportta raporu nasıl düzenlemem gerekir. kitabın kaç kez okunduğunu bulacağız.

    IBQuery3.close;
    IBQuery3.SQL.Clear;
    IBQuery3.SQL.Add
    ('SELECT KTAPADI,YAZAR,BARKODNO,COUNT(*) FROM alisveris GROUP BY KTAPADI,YAZAR,BARKODNO');
    IBQuery3.Open;
    form23.frxreport1.showreport(true);
     

Sayfayı Paylaş /bbnetsosyal