Eba dyned sorunu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan F5fresh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

F5fresh

Aktif Üye
Arkadaşlar okulumuza yeni atana ingilizce öğretmenimize ebadan şifre aldım ancak.Kurumunda eski okulu çıkıyor.Mebbiste kendi okulumuzda görünüyor,eski okulu da mebbisten silmiş.Acaba neden olabilir yardımcı olur musunuz?

Muğla'dayım.

aynı sorunlarla karşılaştım. il Dyned sorumlusu ile görüştüm.

Şu an EBA sistemi hazır değilmiş, okul, öğretmen ve öğrenci verileini otomatik atacak sistem kurulu olmadığı için tanımlamaları yapmamışlar.

Muğla il sorumlusu bir değişiklik olduğunda ve faaliyete geçildiğinde okul temsilcilerini toplayacağını ve sistemin nasıl çalışacağını anlatacağını söyledi.

bekliyoruz.

F5fresh' Alıntı:
Arkadaşlar okulumuza yeni atana ingilizce öğretmenimize ebadan şifre aldım ancak.Kurumunda eski okulu çıkıyor.Mebbiste kendi okulumuzda görünüyor,eski okulu da mebbisten silmiş.Acaba neden olabilir yardımcı olur musunuz?
öğretmen arkadaşa kurumunuz tarafından tekrar şifre tanımlansın düzelecektir büyük ihtimalle.

öğretmenin EBA sayfasına giriş yapıp Profil bilgilerinde meb bilgilerini güncelle linkine tıkladığınızda sorun çözülecektir.

Arkadaşlar ücretli öğretmenlere nasıl EBA şifresi alıyoruz. Bilen var mı?

ebaya giriş için mebbis şifresi gerekir.ücretli öğretmen mebbis şifresi alabiliyorsa girebilir.Ya da başka mebbis kayıtlsının şifresi ile girebilir..

F5fresh' Alıntı:

Hocam www.eba.gov.tr'ye girin, sisteme giriş yapın ve profilinizi güncelleyin. Sorun çözülecektir.

Ayrıntılı Bilgi İçin:
http://kastamonu.meb.gov.tr/meb_iys_dos ... aliysa.pdf
Tüm Dokümanlar İçin:
http://kastamonu.meb.gov.tr/www/dyned-i ... cerik/1047

AKADEMİA' Alıntı:
Arkadaşlar ücretli öğretmenlere nasıl EBA şifresi alıyoruz. Bilen var mı?

İlimizde yapan arkadaşlar var. Şöyle ki: Kişiye tanımlanan E-Okul Kullanıcı adı ve şifresini kullanarak dyned.eba.gov.tr'ye giriyor ve devam ediyoruz.

BBNET
Geri