öğretmen arkadaşa kurumunuz tarafından tekrar şifre tanımlansın düzelecektir büyük ihtimalle.F5fresh' Alıntı:Arkadaşlar okulumuza yeni atana ingilizce öğretmenimize ebadan şifre aldım ancak.Kurumunda eski okulu çıkıyor.Mebbiste kendi okulumuzda görünüyor,eski okulu da mebbisten silmiş.Acaba neden olabilir yardımcı olur musunuz?
AKADEMİA' Alıntı:Arkadaşlar ücretli öğretmenlere nasıl EBA şifresi alıyoruz. Bilen var mı?
F5fresh' Alıntı:Arkadaşlar okulumuza yeni atana ingilizce öğretmenimize ebadan şifre aldım ancak.Kurumunda eski okulu çıkıyor.Mebbiste kendi okulumuzda görünüyor,eski okulu da mebbisten silmiş.Acaba neden olabilir yardımcı olur musunuz?
AKADEMİA' Alıntı:Arkadaşlar ücretli öğretmenlere nasıl EBA şifresi alıyoruz. Bilen var mı?
F5fresh' Alıntı:Arkadaşlar okulumuza yeni atana ingilizce öğretmenimize ebadan şifre aldım ancak.Kurumunda eski okulu çıkıyor.Mebbiste kendi okulumuzda görünüyor,eski okulu da mebbisten silmiş.Acaba neden olabilir yardımcı olur musunuz?