Bilgisayar-Bilişim Teknolojileri
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Forumu Son Konuları
24 Saat
Bilişim Teknolojileri - Formatör - Bilgisayar Öğretmeni Kayıt
Kayıt Olun
iletişim
iletişim
Detaylı Arama
Arama

bir haftadır okuldan bbnet e giremiyorum

Konu, 'Fatih Ağ Altyapısı ve Ağ cihazları' kısmında fat32man tarafından paylaşıldı.


Sayfayı Paylaş /bbnetsosyal

  1. fat32man

    fat32man Seçkin Üye Seçkin Üye

    Kayıt:
    23 Eylül 2009
    Mesajlar:
    291
    Beğeni:
    4
    Sizde de aynı sorun varmı ve nasıl çözerim acaba?
     
  2. serkan42

    serkan42 Seçkin Üye Seçkin Üye

    Kayıt:
    13 Şubat 2014
    Mesajlar:
    516
    Beğeni:
    62
    var hocam okulda girmiyor
     
  3. alpaygunes

    alpaygunes Süper Üye Süper Üye

    Kayıt:
    3 Ekim 2007
    Mesajlar:
    1.517
    Beğeni:
    42
    Meb mi yasakladı acaba. Bu gün normal hattımız dilekçe ile meb hattı oldu. Artık bbnet e girmiyor.
     
  4. buzdagi83

    buzdagi83 Site Gezgini

    Kayıt:
    27 Eylül 2007
    Mesajlar:
    70
    Beğeni:
    21
    Çocuklara akıllı tahtadan Lightbot göstereyim diyorum. O da ne? Site engelli. Anlatabildim mi emin değilim. Tekrarlayayım; Lightbot engelli arkadaşlar.

    Gerçi wikipedia'nın yasaklı olduğu ülkede niye şaşırıyorsam ben de bilmiyorum ama durum şu:

    Sene başında odtü'nün oyun programlama yarışması vardı. Unreal engine oyun motorunu resmi sitesinden indirmek istedim; Engelli. Hata bildir diyerek ekran görüntüsüyle birlikte durumu izah edip ilgili birime bildirdim. "Download siteleri yasaklı" diye geri dönüş yaptılar. "Evde indirip getirseydin" diyebilirsiniz ama neden yahu neden? Ben sürekli meb'e rağmen, saçma sapan idarecilere rağmen bir şeyler yapmaya çalışmaktan S I K I L D I M arkadaşlar. Ki oyun motorunu evden indirip getirdim, kurdum ancak online çalışması gerektiğinde yine engele takıldığı için hiçbir verim alamadım.

    Açıkçası, bana göre okulda internet yok hükmünde. Ki büyük ihtimal bunlar bütün interneti yasaklayıp, sonra kendi kafalarına göre bazı sitelere izin vermiş.

    Lightbot neden engelli olur? Bir oyun motoru sitesi neden engelli olur? Söyleyeyim: torpille o koltuklara oturtulanlar oyun ve oyun motoru arasındaki farkı veya oyun ile blok temelli kodlama siteleri arasındaki farkı anlayamayanlardan oluşuyor. Bu elemanların hepsi vatana ihanetten yargılanmalı. Bu liyakatsizleri o koltuklara oturtanlar dahil.
     
    Son düzenleme: 18 Mayıs 2018
    poseidonmem, hakanharuny ve sertokus bunu beğendi.
  5. Zizu_

    Zizu_ Süper Üye Süper Üye

    Kayıt:
    13 Ocak 2008
    Mesajlar:
    1.893
    Beğeni:
    43
    evet okuldan girilmiyor artık
     
  6. sertokus

    sertokus Süper Üye Süper Üye

    Kayıt:
    17 Eylül 2013
    Mesajlar:
    1.516
    Beğeni:
    83
    Okuldan girilmiyor. Telden bağlanarak giriyorum
     
  7. sertokus

    sertokus Süper Üye Süper Üye

    Kayıt:
    17 Eylül 2013
    Mesajlar:
    1.516
    Beğeni:
    83
    Katıliyorum hocam. Cahilse ve o koltukta oturuyorsa vatana ihanet ve torpilden yargılansın
     
  8. isikayhan

    isikayhan Seçkin Üye Seçkin Üye

    Kayıt:
    8 Nisan 2008
    Mesajlar:
    946
    Beğeni:
    34
  9. klebsiella

    klebsiella Süper Üye Süper Üye

    Kayıt:
    7 Eylül 2009
    Mesajlar:
    1.954
    Beğeni:
    15
    Bende giremiyorum sikinti nedir
     
Yüklüyor...

Sayfayı Paylaş /bbnetsosyal