4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı

Kodla Büyü
latcakir' Alıntı:
İyi günler Niyazi Bey.

Marketinizi ve Eğitim portalınızı uzun zamandır kullanmaktayım ve çalışmalarınızı takdirle karşılıyorum.

Eğitim kategorisinde yer alan bananapi kartından farklı zamanlarda 5-6 tane aldım. Çok işlevsel raspberry den daha güçlü bir kart. Ancak bu ürün düşük fiyata satıldığı için stoklar hızla bitmekte.

Benim naçizane önerim okullarda kısa zaman sonra belli olacak tübitak 4006 çalışmalarında bu kartı öğretmenlere tanıtmanız ve fatura karşılığı satmanız.Raspbian imajında yer alan arduino, scratch ve S4A gibi ortamlar sayesinde öğrenciler çalışmalarını bilgisayara ihtiyaç duymadan kolayca sergileyebilmekte. Tübitak 4006 başvuru sonuçları 1-2 hafta içinde belli olacak, sonrasında öğretmenler fatura karşılığı bu karttan almak isteyecekler. Bence elinizdeki kartların satışını biraz geciktirmeniz öğretmenlerin yararına olacaktır.
 
utkunsl' Alıntı:
yaya2015' Alıntı:
Bizimki de onaylanmış. Geçen yıl da yapmıştık. Sözleşmede yüklenmiş indirdim. İmzaları tamamlayıp yollayacağız yarın. Proje yürütücüsüyüm aynı zamanda 5 tane de projem var. Egzersiz alabiliyor muyuz? Geçen yıl bizim ilçede kimse almadı. 8-9 okul yaptı ama.

hocam bizimde onay maili geldi ama sayfa da sözleşme çıkmıyor sizde çıkıyor mu

Geçen senenin sözleşmesiymiş o hocam. Ben sözleşme görünce atlamışım direk... :wink:
 
Arkadaslar bu egzersizler icin min kac ogrenci gerekli.
Benim tek projem var diyelim bir ogrenciyle acabilirmiyim yoksa 5-6 ogrenci min seklinde ibare var mi
 
bidene' Alıntı:
Arkadaslar bu egzersizler icin min kac ogrenci gerekli.
Benim tek projem var diyelim bir ogrenciyle acabilirmiyim yoksa 5-6 ogrenci min seklinde ibare var mi
http://bilimiz.tubitak.gov.tr/bilimFuariSss.htm
Madde 14 :
Bir projede en fazla 7 öğrenci ile 3 öğretmen görev alabilir diyor. Yani 1 öğrenciyle de olabilir.

Asıl bu şaka mı? Bizi o kadar uğraştırdı il temsilcisi. Kaç sefer düzelttim projeleri. Başka bi arkadaş baştan savma yazdı başvurunun son günü. Herkesinki kabul olmuş.

DUYURU

Değerli yürütücülerimiz,

2016-2017 Dönemi 4006 Bilim Fuarlarına başvuru yapan tüm okulların desteklenmesine karar verilmiş olup tüm okullara gönderilecek olan sözleşme linkleri güncellendi.

Hem sözleşmeyi hemde elektronik başvuru formunu istiyorlarmış bu arada.
 
Ben böyle baştan savma mantıksız plansız projesiz bir şey görmedim.
Herkesin projesi kabul edildi gibi ama aslında hiçbirimizinki garanti değil.
Sözleşmeyi göndereceğiz ondan sonra para hesabımıza yatacak ama hala proje nihai olarak onaylanmamış olacak. Ondan sonra X tarihinde “sizin projeniz uygun görülmedi verin bizim paramızı” denilecek. Madem öyle proje onaylansın ondan sonra paraları hesaplara yatırın. X tarihine kadar ne boş boş oturabileceğiz ne de proje adına bir şey yapabileceğiz.
 
Daha önce de yazdım bu durumu. Para yatacak, sonra değerlendirilecek, beğenmezlerse parayı geri isteyecekler. Bu ne saçmalıktır. Para hibe edilmiyor mu? Hibenin anlamını da mı bilmiyor bunlar. Gerçekten zırvaladılar bu sene. Bilim Fuarı'nın amacı öğrenciler etkinlik yapsın diye değil mi? Sanki yarışmaya katılacakmışız gibi o olmamış, bu olmamış bi dünya laf etti il temsilcisi. Şurada kaldı bizim fuara 40 gün. Bir şey yapmasan olmuyor, yapsan neyle yapacan para yatmadı bi türlü. Ayrıca; önce bazı okulları kabul ettiler, sonra başvuranların hepsi kabul oldu dediler. Ne yaptıkları belli değil. Paranın yatmasını beklemeyip 1 ocaktan itibaren harcama yapabilirsiniz yazıyor ama güvenip de bir şey yapamadım.

Geçen sene Çin'den ufak tefek malzemeler almıştım Arduino öğrenmek için. Onları kullanacak 2-3 proje yazdım. Bu projeleri tamamladık, paranın yatmasını bekliyoruz diğerleri için. Zaman da daralıyor. İl temsilcisi laf ettikçe iyice uçtuk yetiştiririz nasılsa daha 5 ay var diye. Başvurduğumuzda 20 aralıktı. Mart bitti daha para yok ortada. Nasıl yetiştirecez bilmem.
 
Mail gelmiş 02:45'te.

Değerli 4006 Yürütücümüz,
Okulunuzda düzenlemek üzere önerdiğiniz bilim fuarları sergi projelerinizin değerlendirmesi tamamlanmıştır. Değerlendirmeler sonucu önerdiğiniz sergi projelerinizle fuarınızın gerçekleştirilebileceği kararına varılmıştır.
TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarları Programına ilginiz için teşekkür eder, başarılı bir fuar dönemi dileriz.
 
aekoydemir hocam hayırlı olsun bize mail gelmemiş şuan için bakalım inş gelir

Mobil-Tapatalk @bilisimcil
 
Geri
Üst