4006 Başvuru durumu?

Kodla Büyü
karşısında ki gruba her seferinde katı kurallar koyan bir topluluğun kuralları kendine göre her seferinde esnetmesi tek birşey ile açıklanabilir. Despotluk. Tübitak kelime sayısı gibi detaylara takılacağına verdiği sözü yerine getirmeliydi. 7 Aralık başvuruların sonuçlanma tarihiyse 10 Aralık'a gelindiğinde sistem hala öneri modunda gözüküyorsa yok yere kelime sayacı olayı gibi basit ama karşı tarafı yıpratıcı, küstürücü yollara girmemeliydiler.
 
Son düzenleme:
karşısında ki grubu her seferinde katı kurallar koyan bir topluluğun kuralları kendine göre her seferinde esnetmesi tek birşey ile açıklanabilir. Despotluk. Tübitak kelime sayısı gibi detaylara takılacağına verdiği sözü yerine getirmeliydi. 7 Aralık başvuruların sonuçlanma tarihiyse 10 Aralık'a gelindiğinde sistem hala öneri modunda gözüküyorsa yok yere kelime sayacı olayı gibi basit ama karşı tarafı yıpratıcı, küstürücü yollara girmeyecekler.

bu sene kimseyi onaylamasalar da biz de böyle saçma sapan anlamsız proje adı altında garip garip işlere enerjimizi harcamasak keşke
 
Biraz önce Tübitak'ı aradım önümüzdeki günlerde açıklanacak net bir tarih yok dediler bilimiz.tubitak.gov.tr adresini takip edin dediler yani onlarda bilmiyor :)
 
Denizli için, il temsilcisi bugün anca değerlendirmeyi bitirip Tubitak'a gönderecekmiş. Tubitak çarşamba günü açıklar dediler.
 
Başvuru formunda gereksiz yere kısıtlama yapıldı. Adam az yazar öz yazar bilemezsin ki?
Gereksiz yere 200 kelime doldurmaya zorladılar.. Sonuç bu!
Bilim araştırması başvurusunda bile gereksiz şeylere kafa yoruyoruz.
 
4006-TÜBİTAK Bilim Fuarları Destekleme Program başvuruları değerlendirilme aşamasındadır. Değerlendirmeler önümüzdeki günlerde sona erecektir. Sonuçların duyurusu bu sayfadan yapılacaktır.

Bilim ve Toplum Programları Müdürlüğü

-------------------------------------------------------------

No comment
 
Her proje için o kadar metini okumak onlar içinde kolay olmadı ki, halen değerlendirme aşamasında...
 
Konuya her cevap yazılışında acaba açıklandı mı diye girip okuyorum. Eminim benim gibi bu mesajı da heyecanla okuyan arkadaşlar vardır:D:D
 
Durum hala "Öneri" olduğuna göre, bugün günlerden "önümüzdeki günler" değil. Acaba önümüzdeki günlerden hangi şanslı gün kast edilen güne denk gelecek...
Merak içindeyim.
 
e-imza başvurusu yaptınız mı peki
ben başvuru işlemlerini tamamladım ama parayı yatırmadım onaylanmama yada iptal olmasını göz önüne alarak
 
4006-TÜBİTAK Bilim Fuarları Destekleme Program başvuruları değerlendirilme aşamasındadır. Değerlendirmeler önümüzdeki günlerde sona erecektir. Sonuçların duyurusu bu sayfadan yapılacaktır.

Bilim ve Toplum Programları Müdürlüğü

-------

Sondaki ------- nedir arkadaş?
 
Geri
Üst