2019-2020 Sene Başı Zümresi

Kodla Büyü

tomarz

Site Gezgini
Mesajlar
48
Merhaba,
HEM' de ilk defa görev alıyorum. Kurumda alanın tek öğretmeniyim. Yeni yönergeye göre - son konular kısmında da görmüşsünüzdür - bazı arkadaşlar zümre yapılmaz bir üst zümreye katılmak gerekir diyor. Ben öyle olsa dahi elimde bir örnek bulunsun istiyorum. Geçmiş yılların veya bu senenin zümresini hazırlayan arkadaşlar varsa ve paylaşabilirlerse, şimdiden kendilerine çok teşekkür ederim.
 
HEM de işler nasıl bilmiyorum lakin ben ÇPL de tek bilişim öğretmeniyim.Kurum müdürünü zümre başkanı yazıp hazırlıyorum.
 
Buyrun hocalarım. Ayrıca tek öğretmen bile olsa müdür yardımcısı başkanlığında zümre yapılmalıdır.
 

Ekli dosyalar

  • BİLGİSAYAR ZÜMRE.rar
    193.5 KB · Görüntüleme: 1,318
Tek öğretmen Zümre yapmıyordu eskiden alttaki değişikliğe göre yapılıyor.

10 Temmuz 2019 ÇARŞAMBA tarihli ve Sayı : 30827 sayılı
MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI OKUL ÖNCESİ EĞİTİM VE İLKÖĞRETİM KURUMLARI YÖNETMELİĞİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK

MADDE 15 –
Aynı Yönetmeliğin 35 inci maddesinin ikinci ve üçüncü fıkraları aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir.

“(2) Tek öğretmenli birleştirilmiş sınıflı ilkokullarda zümre toplantısı yapılmaz, bu öğretmenler ilgili ilçe/il zümre toplantısına katılır. Aynı sınıfı okutan bir sınıf öğretmeni veya alanında bir öğretmen olması durumunda zümre toplantısı, eğitim kurumu müdürü veya müdürün görevlendireceği müdür yardımcısı ile yapılır. Bu öğretmenler alanları ile ilgili bir üst zümre toplantısına da katılır.
 
Öncelikle Konu hakkında fikirlerini paylaşan hocalarıma da teşekkür ediyorum.

@mahonyhacettepe hocamın paylaştığı değişikliği okumuştum. Yalnız bu değişikliğin Halk eğitim merkezlerinde çalışan biz öğretmenler için geçerli olması ile ilgili şüphelerim var zira bizim kurumlarımız hayat boyu öğrenmeye bağlı değil mi?
 
Geri
Üst