2013 Eş durumundan Bursayı isteyecek Bilişimciler...

Kodla Büyü

by.BaCTeRY

Aktif Üye
Mesajlar
116
Arkadaşlar bursayı isteyecek bilişimciler nereleri yazacak.. kaç puanı var yazarlarsa sevinirim... Çok fazla kontenjan yok sanırım.. Ben inegöl isteyeceğim puan 68.
 
(N) - İNEGÖL-Huzur Ortaokulu (N) - İNEGÖL-Kurşunlu Cumhuriyet Ortaokulu (N) - İNEGÖL-Mesudiye Ortaokulu (N) - İNEGÖL-75.Yıl Ortaokulu (N) - KARACABEY-Cumhuriyet Ortaokulu (N) - KARACABEY-Ulubatlıhasan Ortaokulu En fazla 6 adet kurum seçebilirsiniz.[/b] :-1: :-1: :-1: :-1:
 
Hocam bende inegölü istiyorum puanım 60. Tercih sıralamanızla ilgili bilgi verirseniz sevinirim. Bir de okullar hakkında bilginizi paylaşır mısınız?
 
geldim hocam..malum gece geç açıkladılar uyuyamadık uyanamadık :roll:
ben 75. yıl-mesudiye-kurşunlu-huzur gibi bir sıralama düşünüyorum...ben çok bilmiyorum okulları..bir kaç arkadaşımı aradım.. iyiden kötüye doğru bu şekilde sıralama mantıklı geliyor..ama daha okulları falan aramayı düşünüyoorum..aradıktan sonra bilgilendirririm sizi de hocam...
 
Tahmin ettim hocam gece açıklanmasını beklemişsin :) Ben kurşunluyu ilk sıraya yazmayı düşünmüştüm. Mesudiye ve kurşunluyu aradım. Mesudiyede müdür ardımcısı 9 senedir orada oldugunu ve 4-5 senedir daha rahat bir ortam olduğunu söyledi. Okul kadrosu da gençmiş genelde. Sadece merkezin biraz dışında olduğunu söyledi. Kurşunlu 9-3 çalışıyormuş. Taşımalı sistemmiş. Orası da olumlu konuştu ama diğer ikisini aramadım. Sıralaman değişirse haberim olsun bende ona göre netleştireyim...
 
BÖTE mezunuyum hocami sanırım by.BaCTeRY hocam da BÖTE mezunu meslek liselerini sıralamaya koymadığına göre....
 
Sağolun hocam.. Puanım size göre biraz daha düşük olduğundan liseyi seçme aşamasında rakip olup olmadığımızı merak ettim. Yoksa bu puanların arasında şansım yok hiç..
 
Malesef Böte :( benim de...sıralamayı da kesinleştirdim..75. yıl-mesudiye-kurşunlu-huzur..herkes için hayırlı olsun şimdiden....
 
Hayırlı olsun hocam hepimiz için. İnşallah kimse mağdur olmaz. Herkesin iyi haberlerini alırız umarım :)
 
hayırlara vesile olur inşallah ..umarım herkesin tayini çıkar
 
evet aramıza kimler katıldı arkadaşlar? bende inegöldeyim. açılan okullardan birisi bizim arkadaşın görevlendirme gittiği okuldu. görevlendirmeden dolayı rehber öğretmenliğide olmadı şimdi oraya bir arkadaş gittiyse arkadaşımda ek ders açısından madur olacak gelecek arkadaşta ek dersi zor olacak. herkese hayırlı olsun
 
ben alanyurttaki 75. yıla atandım..okulu bilen var mı? bursada rehber öğretmen görevlendirmesi yapıldı mı? yardımcı olursanız sevinirim..
 
hocam hayırlı olsun. Bursa bt rehber öğretmeni başvurularını aldı onaylarda yakında gelecek bildiğim kadarıyla. Okulunuz hakkında detaylı bir bilgim yok ama listede verilen okullar arasında bana göre en iyi konuma sahip okul.bt labı varmı ders durumu nasıl onu bilemiyrum. siz bursa merkezdenmi gelip gideceksiniz
 
yok hocam inegölde oturacağım... okul küçük bir okul sanırım.. bt lab. varmış.. ek ders falan sıkıntılı olacak sanırım..sonradan görevlendirme mümkün olamaz mı acaba.. siz inegöl de hangi okuldasınız..
 
ben inegöl merkezde şakir lakşe okulundayım. evet okul küçük dolduramazsınız muhtemelen ders saatini. ilçede ek ders almayan arkadaşım yok bildiğim kadarıyla bende 2 okula gidiyorum 26 saat dersim var. o yüzden bt rehber öğretmeni istemedim çünkü istesemde onaylanmıyor görevlendirme olduğu için. bt rehber öğretmenliği başvuruları bitti.bu hafta onaylar okula gelir ilden öyle denmişti.sizin artık başka okula görevlendirmeniz olur isterseniz.eşinizde öğretmenmi? ulaşımı rahat eğer eviniz merkezdeyse de sorun yaşamazsınız.
 
ev merkezde avm ye yakın..ordan bir minibüs sanırım..gerçi istanbuldan sonra artık bana ulaşım hiç bir yerde sorun olmaz :) bakalım artık hayırlısı...alışmaya çalışacağız inegöle..
 
oo hocam eviniz tam merkezdeymiş:) istanbul dan sonra ulaşım sorun yaratmaz evet size de alışmak zor olabilir. ben ankara ve eskişehir den sonra zorlanmıştım inegölde yaşamaya alışmaya ama her geçen gün daha da iyi oluyor. inş en yakın zamanda alışırsınız uyum sağlarsınız görev başlangıcı ne zaman?

bu arada bt rehber öğretmenliği görevlendirmeleri çıkmıştır ve gönderilmiştir.
 
notokort hocam hayırlı olsun arkadaşım sizin atandığınız okula görevlendirme ile gidiyordu. artık onun görevlendirmesi iptal olacak bt rehber öğretmenliğede başvurmadı görevlendirmeden dolayı oda şimdi ek ders kaybı yaşıyacak. sizin okulunuzda 14 saat civarı ders olması lazım labı vestel ayrıcaa geçen sene ordan ayrılan arkadaş kendine oda da yapmıştı. formatörlük odasıda var. okul ortamı iyidir. ulaşım sorunu yaşamazsınız. hayırlı olsun hocam.
 
Teşekkürler hocam. Arkadaşınız için kötü olmuş. Rehber öğretmenliğe başvurur belki bundan sonra. Okul ortamının iyi oldugunu bende duymuştum. Hayırlısıolsun herkes için.
 
Geri
Üst