2012 Özür Grubundan İzmiri İsteyecekler Buraya

Kodla Büyü
mb1984' Alıntı:
kim kaç puanla nereye gitti yazalım,gerçi bazı arkadaşlar sorulan sorulara cevap vermek istememiş,belki atandıktan sonra verir....


sanırım beni kastettiniz, diğer başlık altında kastettiğiniz kişi ben değilimdir umarım !!!

seyduna isimli kullanıcı ile bir diyaloğum oldu ve duyması gereken cevabı verdim, uğur bey soruma cevap verip sorsaydı o na da duyması gereken cevabı verirdim fakat puanımı veya kişisel bilgilerimi herkese uluorta paylaşmak benim tercihime kalmış(KALDI Kİ UĞUR BEYİN İSTEDİĞİ OKULLARI YAZMADIM ORAYI YAZAN BAŞKA ARKADAŞLARIM VARDI BU YÜZDEN UĞUR BEYİN MERAKINI GİDERMEK İÇİN PUANINI SORDUM)... Burası öğretmenler odası değildir, canı sıkılanın girip bakabileceği, dolayısıyla siz de sorular sorulara cevap yazıp yazmamamda özgürsünüz..

Bu başlık altındaki hiçbir soruya da cevap vermekten kaçmadım eğer kastettiğiniz kişilerden biri ben isem, ve eğer o kişilerden biri ben isem sizi af dilemeye davet ediyorum..

Buyurun diğer başlıkta yazdığınız
"ben öyle yada ona benzer(örneğin:adama puanı sorulmuş o soruya cevap vermemiş,kendisi diğer arkadaşlara soru sormuş cevap almış ama sonradan o başlık altına cevap dahi yazmamış) arkadaşlarla meslektaş olduğum için kahroluyorum,sonra o.çocukları diye basıyorum küfürü hak ediyorlar bence...."
 
hocam ben kimsenin ismini vermiş yada hedef göstermiş değilim kaldı ki genellenerek ve o başlığı okuduktan sonra sinirle yapılmış bir yorumdur,ayriyeten üzerine alınmanı gerektirecek bir durum yok,gene de af edersin......
 
hala görmeyenler için tekrar yazıyorum.
eğer açılırsa merkez ilçeler yoksa urla güzelbahçe çeşme vs..
puanım da 72
 
@mk1984 eğer kastettiğin kiş ben değil isem benim açımdan sorun yok, fakat yine de o ifadeyi kullanmak maalesef size yakışmadı..

Uğur bey sizin puanınız sakladığınızı kastetmedim zaten orayı yazan başka bir arkadaşım daha vardı fakat o da sizden düşük puanlıymış, yüksek olsaydı "oraya arkadaş gidecek boşuna ümitlenmeyin" diyecektim, sizinki yüksek olsaydı arkadaşa "boşuna ümitlenme" diyecektim zira tek tercih yaptı.. fakat zaten 100 puan üzeri biri gitmiş oraya da..



Neyse, umarım eşlerinize kavuşursunuz..
 
www.atamayap.com sitesindeki sıralama aşağıdaki şekilde, kullanıcı adları farklı galiba;bilgi kirliliğini önlemek adına,aramızda aşağıdaki listeden atanan yada forumdaki kullanıcı adı farklı olan arkadaşlar bilgilerini güncellersek, 2.aşama başvuru yapacak adaylar için iyi olur.
1- (105)-freelife7777
2- (99)-kisnorbo
3- (99)-osmanmerve35
4- (90)-krizantem0
5- (72)-murti1404
6- (68)-hakanbkt
7- (67)-mb1984
8- (56)-auygut
9- (50)-Specal01
10- (20)-pontur
 
104 narlıdereye
110 balçova
120 küsür tam hatlamıyom bornova okutan
143 karşıyaka özdgil
diğer 3 okuldaki arkadaşlar atanamamış
geride kalanlara bol şans dileyip dua ediyorum.
 
işin ilginci ben karşıyaka istedim(ev orada) balçovaya gittim şimdi balçova isteyen adam karşıyakaya (cemil akyüz io) gidecek (belki).
neyse seneye muhtemelen becayiş sistemi gelecek gibi , yada aks den gideriz.
 
128
143
104
bu puanlı arkadaşlar yine bize çaktırmadan iş yaptılar.
anlayacağınız bu forumda kimseye güven olmaz.
 
saolun darısı sizlerin başına . teşekkürler
şu dakka itibariyle memur özlük dosyamı önüme koydu.
 
Cemil akyüzdeki gitmeyecek eşi urfadaymış fakat istifa edecekmiş. Şemiklerdeki zaten gidemiyor. Şehit teğmen .... okulundaki hocada karabağlar tarafını istiyormuş yani onunda gitmesi imkansız. atamayap.com daki 99 puanlı osmanmerve adlı arkadaş menemen isteyecekti gitmiştir muhtemelen.


İlçeler dolmamıştır umarım. Kalan kontenjanları açıklasınlar bir an öncede tercihleri yapalım. Rabbim hepimiz hakkında hayırlısını versin, bizi bu duruma düşürenleri de helak etsin.
 
hiç birşey bilmeden öylece bekliyoruz,izmir mem aradım onlarda bişey bilmediklerini söylediler,
sakallı celal:"ilgililer bilgisiz bilgililer ilgisiz"
 
sabah ilişiğimi kesmek için mem deydim harıl harıl yeni boş kontenjan ayarlıyorlardı.
(nerdeyse kararnamemi vermeyeceklerdi işten güçten)
umuudunuzu kaybetmeyin açıklanır akşama
 
seyduna' Alıntı:
sabah ilişiğimi kesmek için mem deydim harıl harıl yeni boş kontenjan ayarlıyorlardı.
(nerdeyse kararnamemi vermeyeceklerdi işten güçten)
umuudunuzu kaybetmeyin açıklanır akşama
eyvallah hocam saolasın,içimize su serptin...
 
Geri
Üst