2012-2013 yozgat btr gorevlendirmeleri(2.dönem)

Kodla Büyü

ido1907

Aktif Üye
Mesajlar
167
BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ÖĞRETMENLERİ VE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ FORMATÖR ÖĞRETMENLERİNE DUYURU!!
En az 15+1 Bilgisayarlı BT Sınıfı bulunan okullara ve FATİH Projesine dahil olan okullara 1. Eğitim-Öğretim dönemi görevlendirmesi yapılmış ve bu görevlendirmeler 25 Ocak 2013 tarihinde sona ermiştir.
Önümüzdeki günlerde İl Dışı Özür Grubu Atamaları ve Norm Fazlası Atamaları yapılacağından dolayı şu an için 2. Eğitim-Öğretim Dönemi BTR Görevlendirmeleri yapılamamaktadır.
2. Eğitim-Öğretim Dönemi görevlendirmeleri, bahsi geçen atamalardan sonra yapılacağından ve geriye dönük onay alınamayacağından, tüm Bilişim Teknolojileri Öğretmenleri ve BTR Öğretmenleri, görevlendirilmeyeceklermiş gibi 2.döneme başlamaları gerekmekte olup, görevlendirme yapılacağı zaman BTR Öğretmenleri ile bir toplantı yapılacaktır.
http://yozgat.meb.gov.tr/www/btr-gorevl ... icerik/320
yozgat milli egitim mudurlugu web sitesinden yapilan yukaridaki aciklamaya gore; norm atamalarinin mart hatta nisan ayina sarkabilecegi dusunulurse 2.dönem gorevlendirmeler sanirim gecikmeli yapilacak.
 
marta kadar kalmaz umarım. zaten okulda birgün dersim var. birgün okulda 6 gün evde olmak bana bile çok zor gelir :)
 
yazık çok yazık bu kadar yetişmiş beyni boş boş oturmaya terketmek ancak bizde olur. bir an önce ders sayıları düzenlense de bu işlerden kurtulsak
 
Diğer iller görevlendirme yapıyor sanki.Bizde neden yapılmadığını anlamadım.
Ama hep hayalimdi diğer branşlar gibi derse girip eve gitmek.
 
bu günlerde yapmaları gerekiyor bence. özür atamaları da bitti nasıl olsa. bence mağdur olmamamız için gelecek hafta bitmesi lazım. görüşen oldu mu ilgili yerlerle?
 
Bugün yozgat.meb.gov.tr sitesinde konuyla ilgili duyuru yayınlanacaktır... BTR görevlendirmesini yapacağız...
 
hakan bey ve gamze hanıma olan güvenimiz tamdır. sıkıntının onlardan kaynaklanmadığı belli.
 
Ben hakan beyi aradım açmadı; Ahmet BAŞAR la konuştum şimdi il içi özür açıldıya 28 şubata kadar sürecek ondan sonra norm fazlalarından tekrar dilekçe alıp (3. kez) atama yapacağız dediler. Oda martı bulur. Ondan sonraya kalmasın BTR ler birde bu kadar insanın ek dersi olmayacak millet alırken kimse alamıyor şimdi. Bi konuşalım Hakan Bey le felan...
 
Valla hesap kitap baya şaşacak. İşimiz zor.
Ama ben yönetici arkadaşların ellerinden geleni yapacağından ve okullarımızı mağdur bırakmayacaklarından( :) ) eminim.
 
Bu iş her sene bu şeklide mi olacak?
Sürekli atamama mı bekleyeceğiz?Görevlendirmeler için en erken mart gözüküyor.
 
gelecek hafta başvuru alsalar bile en erken şubatın sonunu bulacak bu gidişle. şubatta ekders açısından sıkıntılı geçecek. ama en kısa sürede yapmaya çalışacaklardır bence.
 
Geri
Üst