2012-2013 5-6-7-8 Yıllık Planlar

Kodla Büyü
cerenimosk' Alıntı:
Hocam öncelikle teşekkürler... elinize sağlık... hocam sizde 5,6,7,8 sınıfların öğrenci ve öğretmen ders kitaplarının pdf hali varmı acaba... özellikle 5. sınıflara bu sene kitap gelmedi ... teşekkürler...

Hocam 5 ler yokta 6-7- ve 8.basamaklar paylasılmıstı forumda.
 
teşekkür ederim hocam, 5. sınıflar için Temel I düzeyi demişsiniz tam olarak anlamadım. konuları neye göre belirlediniz?
 
Herkese ben de teşekkür ederim.

sgulkurusu' Alıntı:
teşekkür ederim hocam, 5. sınıflar için Temel I düzeyi demişsiniz tam olarak anlamadım. konuları neye göre belirlediniz?

Değişen öğretim programında 6 düzey var. Onu incelerseniz görebilirsiniz.
 
Arkadaşlar benim okula kitap falan gelmemiş 5-6-7 lere dersim var 5. sınıflar için kitap basılmış mı?Forumdan koptum uzun zamandır :(
 
muluca' Alıntı:
Zizu_' Alıntı:
8.basamak uygulayan var mı ?

8. basamak işleyecek kapasitede çocuklar yok bende ben o yüzden hiç girmiyorum o basamağa :)

Hocam plan için teşekkür ederim. Arkadaşlar, geçen sene bir alt basamaktan almıştım. Bu sene 6. ve 7. sınıflarda dersleri aynı plan çerçevesinde işlemeyi düşünüyorum. Böyle yapan var mı.

Ben bu sene 6. sınıflara 4. ve 5. basamak ağırlıklı, 7. sınıflara 6. ve 7. basamak ağırlıklı plan hazırlamayı düşünüyorum. 5. sınıfların programını inceledim ama pek anladığım söylenemez. Bu senenin 8 lerine ise geçen sene 6. ve 7. basamakları anlattığım için şu an kararsızım. Ama yine de programlamaya girmeyi pek düşünmüyorum. Zaten 40 dk dersimiz var onda da sıkılabileceklerini düşünüyorum. Bu seneki etkinlikler daha hoşuma gitti, biraz daha ağırlaştırılmış ppoint, excel, ücretsiz bir site üzerinden ya da publisher dan web tasarıma falan gireyim diyorum. 6 ve 7 ler tamamda 5 ve 8 lerde kararsızım. Milletin kitabının arkasında planı bile hazır geliyo, Bizde basamak sistemi var (ki bence iyi ki de var) her şeyimiz belirsiz olduğu gibi ne anlatacağımız bile belirsiz.
 
Geri
Üst