2011 yılında 18 Farklı Üreticiden 35 Yeni Tablet

Kodla Büyü

*cem62*

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Mesajlar
816
Intel CEO'su Paul Otelini tarafından yapılan açıklamalara göre Intel, 2011 yılına Mooestown platformu üzerine kurgulanmış tabletler ile damga vuracak. Açıklanan yol haritası kapsamında 18 farklı markanın tam 35 adet kesinlik kazanmış tablet bilgisayar projesi bulunuyor.

intel_tablet_2011_haber11291890118.jpg



Acer'dan MeeGo Tabanlı Tablet Geliyor
Windows, Android ve MeeGo tabanlı olarak kategorilenen tabletlerde, bu alana ilk kez adım atacak bir çok ismi görüyoruz. Buna göre 2011 yılında Toshiba, Dell, Fujitsu gibi isimler Windows tabanlı tabletler ile, Cisco ise Android tabanlı bir tablet ile kullanıcıların karşısına çıkacak. Bunun yanında Asus ve Lenovo'nun hem Windows hem de Android tabanlı bir tablet projesi olduğunu görüyoruz. (İşte Tablet Pazarındaki 9 Muhtemel Oyuncu)
Daha önce Windows tabanlı tabletlerinde AMD ile birlikte çalışan Acer'ın, MeeGo dünyasına adım atarak Intel ile bir ortaklığa gittiğini görüyoruz. Tablet dünyasındaki en etkin isimlerden biri olmak isteyen Intel'in bu açıklamalarına bakalım ARM tabanlı işlemci üreten Qualcomm, TI, NVIDA gibi isimler nasıl bir cevap verecek

http://shiftdelete.net/2011de-tabletler ... 40-s2.html
 
Tabletler androidle mükemmel çalışıyor ama alırken dikkat etmek gerekli 1.6 sürümü ile gelen bir sürü tablet var 1.6 ile 2.1 hatta bugünlerde 2.2 android arasında hem donanımsal hemde yazım olarak çok var bence 3 çıkana kadar beklemek gerekli çünkü yazılım direk update edilemiyor rom atmanız gerekli firmalarda bunu pek yapmıyor.
 
Geri
Üst