2010 Ford Focus 1.6 TDCi Titanium

Kodla Büyü
Dizel araba hocam o....Sen alınca sende o kadar km yaparsın, 2011 var bende araç istanbul da 5,5 Lt/100km yakıyor şehir içi hemde şehir dışı sen düşün üstünden inesin gelmiyor aracın...
 
Aracın kilometresi çok fazla, aynı arabanın ghia dizelini 7. Senede ancak o km ye gelebilmiştim. Hayırlı satışlar dilerim.
 
Aracın ilk sahibi misiniz? Bence de bu araç öğretmen aracına benzemiyor. Senede ortalama 40000 binilmiş.
Aracın ikinci sahibiyseniz muhtemelen ilk sahibi kiralık araç olarak kullandı. Km'ye göre çok fazla fiyat istemişsiniz
ama yine de hayırlı satışlar diyelim.
 
hannioglu' Alıntı:
Dizel araba hocam o....Sen alınca sende o kadar km yaparsın, 2011 var bende araç istanbul da 5,5 Lt/100km yakıyor şehir içi hemde şehir dışı sen düşün üstünden inesin gelmiyor aracın...

2007si de bende var karma kullanımda 6.1 l/100km yakıyor,4 yıldır kullanıyorum. Öğretmenim o yüzden üzerinden inmek istemesem de iniyorum:) Yılda ortalama 18000 km yapıyorum. 40.000 km yapan öğretmen görmedim. Ticaret yapıyorsa belki yapabilir. 40.000 km bakımlar dahil 13-14 bin liraya mal olur. Öğretmen olmama rağmen bu kadar geziyorum diyeni tebrik ederim.
 
araç ağustos 2009 çıkışlı. ben ikinci sahibiyim. daha önce ki sahibi tanıdık. müdür olduğu için biraz fazla km yapmıştı. zaten güvenmesem almazdım. ama araç tamamen servis bakımlı. her türlü işi serviste yapılmadır. servis kayıtları kontrol edilebilir. kiralık veya şirket aracı olsa araçta değişim olurdu ve boya miktarı hatrı sayılır şekilde olurdu. bu arkadaşlar oturdukları yerde üretiyorlar maşallah.
bu arada arabaya gerçekten çok fazla biniliyor. çünkü hocalarımın dediği gibi araç çok az yakıyor. ben 4.5 lt /100 km ortalama ile seyahat edebileceğin başka bir araç var mı bilmiyorum. fiili olarak tabi. kağıt üzerinde o rakamlarda çok araç var.
 
bende dizel araba mantığını anlamıyorum ne yani benzin li olunca çok yaktığından yılda 7000 km yaparken dızel olunca ınsan 27.000 km mi yapacak e ben öyle iştaha geleceksem param cebimde dursun canıım yanmasın dizel bedavamı ?
 
hocam km yapmayan biriysen hangi arabaya binersen bin farketmez.
fazla gezmek ve aracı kullanmak zevk işi. fazla binen biriysen gözüne gelmez manasında o.
yoksa binmeyene bmw x6 da alsak, toyota 1.0 yaris te alsak farketmez. parası cebinde kalır :)
:) :)
 
fiyat yüksek bana göre demiştim ama inceledim aşşa yukarı piyasa böyle bu sıfır araba fiyatları 2. elleri uçurdu. hayırlı satışlar
 
bende 2009 modeli var gerçekten güzel araba.
tam bir tork canavarı marmaris yokuşlarında
ne toyotası nede hondası yetişebildi.
fiyat olarak da arkadaşın dediği gibi 36 - 37 gibi alıcı bulur ihşallah.
km ye takıntılı olmamak gerekir.
yakıt tüketimi arkadaşın dediği gibi 5.5 civarında.
 
ne alakası var Mr.Spermata konuyu saptırma o açılan konunun nerelere geldiğini gördüm ve sona bir yorum yazmıştım. bu tip hareketler insanları birbirinden soğutuyor işte. nereden geldiği belli olmayan malumatlarla insanlar birbirlerini kırıyor geçiriyor,buna siyaset veya her ne haltsa söylüyor sonra sende gelip buraya bu yorumu yazıyorsun. YAZIK!
 
hocam hayırlı satışlar 120 000 km ye araba almam. birikmöiş param var. focus tdci 2010 civarı düşünüyorum...fakat bu kadar kısa sürede dünyanın çevresini 4 kez dolaşan araba alacakta değilim... çok istemişsiniz fiyatını...vay arkadaş bi araba alamadık bu duruma geldik..
 
easytr' Alıntı:
bu segmentte alınabilecek iyi bir araç ama ülkemiz insanındaki 100 bin takıntısı istediğiniz fiyatı bulmasını zorlar. 110 bg motor var ve volvo,mazda aynı motoru kullanır.

Peugeut ve citroen i eklemeyi unutmussun hocam :)

Ford 1.6 tdci psa motorudur :)
 
Ulan arkadaş, bu araç satan arkadaşların açtığı başlıkları uzunca zamandır görüyorum ses etmiyorum, açtıracaksınız bana bayramlık ağzımı, adamı hasta etmeyin.

Hoca arabasını satacakmış buraya da yazmış isteyen olursa diyerek.

Almayın, beğenmeyin, ama saygısızlık yapmayın be..

Ben bu arabaya binmem, ben bu arabayı almam,yok şu kadar km yapmış, yok dünyayı dolanmış, ayıp arkadaşlar ticaret ahlakı diye bir şey var size zorla mı yazdırıyorlar bu mesajları yazmayın.

Şimdi düşünüyorum da arabayı satan arkadaşı, bir empati yaparmısınız ! lütfen, ayıp. Bu kişi bizim zümremiz oto galerici değil.

Belki zoraki satıyordur aracını, bir hastalığı vardır, sıkışıklığı vardır, ihtiyacı vardır ne bilimi Dünyanın bin türlü hali var.
 
kızıp gürleme arkadaş.. adam arabasını netten satar buradan satmaz .. satışa çıkartıyorsan da eleştirileri peşinen kabul edeceksin... siz e ne oluyor avukatlık hoşunuza gitti sanırım... siz bulun birisini ozamanda hocamın arabası kısa sürede satılsın..
 
"Olgun insan düşünerek konuşur. Olgun olmayan ham meyve gibidir aklına geleni konuşur. Kendini bilmeyenin kusuruna bakmam"
 
ne diyon hoca? lafın bittiyse ilanı incele müşteri çıktı mı bakarsın bize de haber verirsin...eleştirme yorum yapma sus sadece oku mu bize düşen? neyse 47 mesaj atanla görüşecek bir şeyim yok.
 
topic trend olmuş :) devam ettirelim o zaman

bu ne ya hoca çok istemişssin bu kadar etmez bu araç 120bin ne bu 3 yılda 120bin yuh .arabada yatıp kalksan bu kadar km yapamazsın.
kesin represant arabası bu yok yok :) kesin öyle yeme bizi şimdi:)
hayırlı satışlar
 
topic trend olmuş :) devam ettirelim o zaman

bu ne ya hoca çok istemişssin bu kadar etmez bu araç 120bin ne bu 3 yılda 120bin yuh .arabada yatıp kalksan bu kadar km yapamazsın.
kesin represant arabası bu yok yok :) kesin öyle yeme bizi şimdi:)
hayırlı satışlar

:++: :++:
 
Geri
Üst