2008 eğitici sınavına başvuran var mı?

Kodla Büyü

banucilbir

Üye
Mesajlar
2
dekontu yatırdım 1 gün sonra başvuru yapmayı denedim ancak banka dekont bilgileriniz ulasmadı diye mesaj cıkıyor.Şifre kısmına kadrolu okulumuzdan aldığımız ilsis şifresi mi girilecek? dekontu yatırıp başvuru yapabilen var mı?
 
Evet arkadaşım dün yatırdı bugün başvurdu. Şifre okuldan aldığınız ilsis şifresi.
 
Evet hocam bende de aynı problem var. Salı günü parayı yatırdım, şu ana kadar aynı mesajla karşılaşıyorum.
 
arkadaşlar 04.02.2008 de vakıflar bankasına yatırdım 05.02 2008 de okuldan müracaat ettim ilsis üzerinden
okul idaresi onayı verdi çıktı aldım onaylattım 2 nüsha birisi bende birisi okul idaresinde kaldı
 
arkadaşlar bu 2 nüsha olrak çıkan ve birisi bizde kalan evrağın diğeri okulda mı kalacak yoksa ilçe meb e mi gönderilecek?
 
bende karar veremedim girmek girmemek konusunda hayırlısı olsun bakalım. Belgelerden biri okula veriliyor birini siz alıyorsunuz.
 
Bende kararsızım bu konuda, sanırım milli eğitim de bazı kararsızlıklar içinde ilsisdeki görevlendirmeme baktım Eğitici Bilgisayar Formatör Öğretmeni yazıyor, ben okul formatörüyüm, yoksa yine birşeylermi değişecek, bu sınava girmezsem ilerde pişman olurmuyum acaba...
 
Bu sınav il millieğitimlerde formatör olmak için. ona göre aarkadaşlar
 
Arkadaşlar,15 şubat 2007 de göreve başladım. Başvruru süresi ile benim stajerlik süremin dolması aynı güne denk geliyor. Sizce formatörlüğe başvurabilir miyim? Okula stajerlik kalkma yazısı geç gelse de elektronik ortamda sistem kabul edebilir diye düşünüyorum. Bu konuda beni aydınlatabilir misiniz?
 
Arkadaşlar galiba ziraat bankasında bi problem var.Ziraat bankasına yatıran arkadaşlar (ben de dahil) üzerinden 2 gün geçmesine rağmen sistemde para yatırılmadı gözüküyor. Başka problem yaşayan varmı? banucilbir hocam ve benden başka.
 
ARKADAŞLAR BENDE DÜN (06.02.2008) ZİRAAT BANKASINA YATIRDIM VE BUGÜN HALA DEKONT BİLGİLERİME ULAŞAMILIYOR
 
Ben 2006 daki sınava girdim. Sınavda İl 6. oldum. Ama Milli Eğitim Merkezde değil ilçelere vereceğiz deyince başvuru yapmadım. Dolayısıyla Okul Formatörlüğüne devam ettim.

Şimdi düşünüyorum acaba gene aynısı olurmu diye. Yani 35 YTL sınav ücreti artı sınav için başka bir ile gideceğim. Yol ve yer masrafları. Bunlar önemli değil ama değermi diye düşünüyorum..

Arkadaşların bazıları girmezsem pişman olurmuyum diyor. Bende aynı durumdayım. Karasızım.....
 
dolunay_25' Alıntı:
Arkadaşlar galiba ziraat bankasında bi problem var.Ziraat bankasına yatıran arkadaşlar (ben de dahil) üzerinden 2 gün geçmesine rağmen sistemde para yatırılmadı gözüküyor. Başka problem yaşayan varmı? banucilbir hocam ve benden başka.

evet ziraatte problem varmış. ben aradım bize geç ulaşıyor dediler.
 
discovry' Alıntı:
Arkadaşlar ben okul formatörüyüm biz de bu sınava girebilecek miyiz
Bu sıvava, bilgisayar ,formatör veya her ne öğretmeni olursa olsun bazı şartları karşılayan her kes girebiliyor.Zira sınav parası giren arttıkça artıyor.
 
arkadaşlar ben parayı dün yatırdım bugün başvuru işlemlerini yaptım. Kurum tarafından onaylanmasını bekliyorum.
sınava başvurmak için bilgisayar öğretmeni ve eğitici formatörlük sertifikası olması yeterli. Başvuru klavuzunda formatörlerin giremeyeceğine dair bir ibare yok dolayısıyla girebilirsiniz.
 
Evet, başvuru yaptım, okulda onaylattım. Benim takıldığım konu ayın 21'inde Erzurum da kursta olacağım. Sınav giriş belgesini kurumumdan nasıl alacağım bir bilgisi olan varsa yazsın lütfen
 
hocam eğer kurumun kodunu ve şifresini biliyorsanız sizde alabilirsiniz yani Erzuruma gitmenize gerek yok
 
@discovry evet tabii ki bu sınava girebilrisiniz zaten konuya dair açıklama hem forumda hem de ilsis.meb.gov.tr adresinde mevcut. bilginize
 
Geri
Üst