2006 haziran ve 2008 şubat ikiside berbat; neden mi?

Kodla Büyü
Mesajlar
21
2006 da yapılan sınava girdim 75 aldım. Office yi özellikle excel ve wordu iyi kullanırdım. kısayolları iyi bilirdim. sınav sonucu fena değildi. Donanım soruları da kek di zaten.

2008 şubat sınavındaki sorunlarında istenilen geçerlilikte ve kalite de olduğunu zannetmiyorum. Zira puanım fena sayılmaz 65 küsür.

Şimdi ben kendimi bilmiyormuyum. aslında her iki sınavda bana göre kekti.

Ama ben donanımı bilirim, işletim sistemlerini bilirim, word, excel, ppt, daha yeni yeni flash ve photoshop, dreamweaver öğreniyorum. Ama server bilmem, delphi bilmem, access bilmem, visual basic, C ve türevlerini bilmem, .net bilmem efendime diyim linux bilmem, sql dir oracle dir, asp dir, cgi dir, php dir bunlarıda bilmem.


e şimdi ben ne işe yararım. bence sıkıntı burada.
benden iyi bir teknisyen olur. Diğerlerini de öğrenirim öğrenemem değil. Ama inanın bunları öğrenmeye ne zaman oluyor ne de mekan. İşimiz çok zor bu çalışma şartlarında.

Elektronik öğretmeniyim.


Not: Arkadaşların aldıkları notların inanın bir önemi yok. Aranıza benden düşük alıpta beni 5'e katlayacak yetenekli insanlar vardır inanıyorum. Nerden biliyorum katıldığım hizmetiçi kurslardan arkadaşlar. Ha Çok yeteneksizlerde var ama arada kaynıyorlar.

Bilmem katılırmısınız?

Kolay gelsin.
 
Bilgisayar çok büyük bir umman . En bilgili bilgisayarcı "Daha Öğrenecek Çok Şeyi Olduğunu Bilendir". Kimse tüm konularda uzman olamaz. Zaten size herkes katılacaktır.
 
2004 ve 2008 sınavlarının her ikisinde de iyi puan aldım. Ama bundaki en büyük etken iyi bildiğim konulardan soruların çıkmasıydı. Ben kimseden iyi olduğumu söylemem. Sadece donanım,office paketi, photoshop konularında iyiyim. Bu konuların dışında yapılacak bir sınavda alt sıralarda olacağımdan eminim. Daha öğreneceğimiz çoooook şey var. Üzüldüğüm nokta şimdiye kadar herhangi bir konuda uzman olamamam. (Şimdilik Photoshop'ta ilerlemeye çalışıyorum.)
 
doğrudur düşük puan alıpta çooook iyi bilgisayar kullanabilen insanlar var. buna katılıyorum ...
 
Geri
Üst