2006 EBİTEFO sınavları yok mu sayılıyor?

Kodla Büyü

seli1

Üye
Mesajlar
2
EBİTEFO Alımlarında "eski" ler kesin alınıyor.yeni sınav sonuçları da değerlendirmeye alınıyor.Peki 2006 daki sınavların sonuçları tamamen yok mu sayılıyor. Oysa 2006 sınav sonuçlarına göre değerlendirme ve görevlendirmeler yapılırken 2004 sınavında kazananlara öncelik verilmişti
 
görünüşe bakılırsa 2006 değil 2008 bile yok sayılacak çoğu ilde.. öncelik eskilerde..bit pazarına Nur yağıcak :x
 
Eskilere öncelik var burda kadro dolu, boşuna girdik sınava hayırlısı olsun.
 
fznt' Alıntı:
görünüşe bakılırsa 2006 değil 2008 bile yok sayılacak çoğu ilde.. öncelik eskilerde..bit pazarına Nur yağıcak :x



çok doğru bir tespit..... tebrik ederim.

berkay07' Alıntı:
bekleyin arkadaşlar acele etmeyelim


ne beklenecek sıralar açıklanmış. ve eskiler görevde. sıralamaya dahil edilmemiş. DÜnyanın en adaletsiz, en beceriksiz kadrosu.....................
Ahirette iki elim yakalarındadır. Resmen hak yeniyor. :shock:
 
eski eğiticiler hazirana kadar devam etcek hazirandan sonra yeni görevlendirmeler yapılırken eski eğiticilerden 2008 de yapılan sınavdan 50puanın altında alanlara görev verilmeyecek..bunun çalışmaları ayrıca yapılıyormus sadece kılıfına uydurmaya çalışıyorlar..sonucta eski eğiticilerin de kazanılmıs hakları sözkonusu ve belgeleri var..3 ay süresince de yeni eğticiler eğitimlerden geçirilecek..
 
Eğitimler hemen başlar mı? yoksa hazirana kadar öyle gider gelir miyiz Milli Eğitime?
 
HUGO4545
HOCAM ALLAH aşkına nerden duydun nasıl böyle işkembe-i kübradan sallıyosunuz daha düne kadar herkes aynı 50 alamayan şutlanacak diyodunuz.. şimdide haziranda diyosunuz. burda meslekde yeni arkadaşlar var onlarda biş sanıyor. ayrıca 2007-1 de atananlar ancak mayısda kursa başlayabilmişti. siz nasıl hazirana kdar bitireceksiiniz bi anlatırmıısn ATMAYIN Atmayınnn.. bu arada eğitic değilim...
 
Herkes gibi onlarda farkında eski eğiticilerin BAZILARININ (2006 daki sınavda birsürü zımba gibi arkadaş girdi) bu işi yatış kurs parası için yaptıklarını ancak öyle 50 alamadın şut derse en basıtinden ilsis gibi büyük projelerde yer alan arkadaşlar var ve elenecekler onlarda biliyolarki 111 ytl yi keserlerse bir sürü iyi eğticiyi kaybedecekler ve bugüne kadar yüzlerce saat eğitim verdikleri adamları sen 49 48 47 aldın deyip yollayamazlar. İkilem içindeler ve bir şekilde çıkış yolu arıyolar. LÜTFEN SALLAMAYIN SİZ SALLADIKÇA TERSİ OLUYOR GÖRÜYOSUNUZ.
 
BARİSCAN57 HOCAM
hayır canm..yazıyı okursanız acil cumaya kadar görevlendirmeler yapılacak deniyor..ve acilen yeni eğiticilere ihtiyaç var deniyor..HEMEN SİVRİLMEYİNİZ..eğer uzatsalardı görevlendirmeler için haziranı beklerlerdi..bırakalım da hazirna kadarki kurs planlamalarını egitek yapsın...konusuyorsak da haybeden konusmuyoruz..
 
hocam peki eyvallah varmısın iddaya hadi 30 hazirana kadar ortalama 600 yeni eğiticin 4 haftalık eğitekteki eğitimi bitecek ve eskilerden 50 alamayanlar görevlendirmesi bitecek. ne diyosan kabul ok?
 
sevgili hocam polemiğe hiç girmiyorum...forumda yeterince polemik dönüyor. Sadece burayı fuzuli işgal etmiş oluruz..İyi geceler..
 
mademki eski ebitefo lar görevlerine devam edecek. o zaman neden o arkadaşları sınava aldılar. acaba MEB bu cefakar arkadaşları küçük düşürmeye mi çalışıyo. ben ne ebitefo ne de bitefoyum.fizik öğretmeniyim. ama bana kalırsa bu sınavdan düşük almaları yetersiz olduklarını göstermez.
 
17 Haziran 2006 da yapılan sınavda 2004 yılında yapılan sınavda başarılı olanlara öncelik tanınıyordu. Şimdi neden 2006'daki sınav hiç yokmuş gibi davranıyorlar anlamadım!

2006 da 83 puanla görevlendirilemedim. Çünkü 2004 yılında yapılan sınavdan 50 alan bir arkadaş vardı o an görevde. Bu sınava asker öğretmen olduğum için giremedim. Adalet mi şimdi bu yaptıkları??? :x

Kontenjanlar dolmazsa en azından Haziran sonu görevlendirmesi için umidimi saklıyorum ama bakalım...
 
Görevlendirmeler

Eski eğitici formatörler görevlerine devam edecek. Sadece 50 altı alanlar hizmetiçine alınacakmış. Yani egiticilerimizden 50 altındakiler yeterlilikleri geliştirmek için hizmetiçine alınacak.
Zaten onların önceliği var. Onların görevlerine ne alırsa alsın son verilmeyecek.
Bu arada 2004 ve 2006 kapsamları aynı olan benzer sınavlardı. Şimdiki sınav ise çok farklı bir sınav. İkisini aynı kefeye koymak hata olacaktır. Malum bu sınavdan 76 üstüne çıkan olmadı diğer sınavlardan farkını bu bile ortaya koyuyor.
Ben bugün görevlendirme için çağırdılar istemediğimi söyledim. Orada merkezde 3 kişi kontenjan vardı hepsi dolu dediler. Ve bu kişilerden 2 si 50 altında not almıştı bu bilgiyide onlar verdi.
 
Geri
Üst