2000 tl ye kadar telefon önerisi

Kodla Büyü
Hocam Sar değerinin yüksekliğini söylediler. Bir de başka bir çalışanı garanti konusunda bir sıkıntıdan bahsetti.
Xiaomi alacağınıza Oppo ya da mate 20 lite tavsiye ettiler.
Sar değeri öyle aşırı değil hocam xiaomi a serisinin doğrudur çok yüksek ama diğer modelleri özellikle mi serisisi ve not serisinin değerleri ile iPhone ile aynı 1.40 bunun yanında samsung için hakkını yememek lazım 0.50 gibi bir rakam çıkıyor... Şu anda 2000 liraya alınabilecek en iyi telefon Red mi note 8 Pro telefon piyasasını biraz bilen herkes size bunu diyecektir. Gerisi satış politikası.
 
yorumlarınız için teşekkürler. O zaman tercihimi Red mi note 8 pro dan yana kullanıyorum umarım pişman olmam :)
 
note 8 2 haftadır kullanıyorum hocam.istanbuldaysaniz kendi mağazasından daha uyguna alabilir siz.ben gayet memnunum.
 
note 8 2 haftadır kullanıyorum hocam.istanbuldaysaniz kendi mağazasından daha uyguna alabilir siz.ben gayet memnunum.
Ankaradayim hocam nette dokunmatik ve sensör sorunlarından vs bahsetmişler mi 6 kullanıyorum yaklaşık 2 senedir bi sorun yaşamadım
 
Son düzenleme:
Evet hocam Trendyoldan 2030 tl ye aldım. Kullanmaya başladım önceki telefonumu 5 yıl kullandım ona fazlasıyla alışıktım. Şunu demek istiyorum farklı bir kaç model kullanmış olsaydım belki daha iyi bir karşılaştırma yapabilirdim. Şuan ki izlenimim şu kamerası gayet iyi (arka kamera dışa doğru çıkık bunu bilmiyordum ben ) , şarjı ise telefonu elinden düşürmeyen biri değilim o yüzden 2 gün götürüyor beni. Telefonda oyun alışkanlığım yok o konuda yorum yapamicam. Hızlı, uygulamaları vs açarken sorun yaşamıyorum donma vb. olmadı hiç. Ama şöyle bir şey oluyor (sorun ben de mi bilmiyorum :)) sayfaları aşağı yukarı kaydırırken ekran göz yoruyor birazda başımı ağrıtıyor dediğim gibi belki benlik bir durumdur:) diğer telefona alışık olduğumdan mıdır bilmem. Genel olarak memnunum.
 
Arkadaşlar konuyu tekrar açabilir miyim :rolleyes: Xiomi alanlar memnun mu? Huwai mi yok sa Xiomi daha iyi? Ben de 2100 tl ye kadar bir bütçe ayırabilirim.
 
General Mobile 9 pro yada General Mobile 9 plus 1500 civarı kendi sitesinde de 6 taksit yapıyor vade farksiz epey.com diğer telefonlarlada kıyaslayabilirisiniz. +500 cepte kalır
 
gm 9 pro kullanıyorum yazın almıştım 1650 Tl ye gayet güzel bugune kadar en küçük bi sorun yaşamadım şarjı çok iyi gidiyor, fotograf kalitesi , video çekimi, sesi kısacası her özelliği sizi menmun edecektir.
 
Arkadaşlar konuyu tekrar açabilir miyim :rolleyes: Xiomi alanlar memnun mu? Huwai mi yok sa Xiomi daha iyi? Ben de 2100 tl ye kadar bir bütçe ayırabilirim.
ben xiomi redmi 8 aldım. ama pro değil. pro samsung edge gibi yanlarıda dokunmatik. sevmiyorum öyle. düz olanı bence hem daha iyi hemde ucuz.
Memmuniyetlerim:
hızlı
şarjı çok iyi gidiyor -2gün
dokunmatiği çok iyi
kamerası çok iyi
sesi çok iyi

memmuniyetsizliklerim:
baş ağrısı yapıyor çok kullanınca. galiba sar değeri yüksek
toplu işlemlerde sıkıntılı. toplu numara silme vs

bence bu fiyata alınabilir. ama çok kullanmayın bence. çünkü cidden baş ağrısı yapıyor
 
General mobile ismini duymayalı çok oldu :) Xiomi ya da huwai den unutmuşum. Sar değeri bu kadar etkili mi gerçeketen? Sağolun arkadaşlar
 
İki aydır redmi note 8 kullanıyorum gayet memnunum. Bende de bı süredir baş ağrısı var, hiç telefonla ilgisi olduğunu düşünmemiştim bu üstteki mesajı okuyana kadar, acaba gerçekten telefonla mu ilgili
 
Uydurmayın arkadaşlar sar değerleri öyle aşırı yüksek değil... Internet elinizin altında inceleyin ben baktım xiaomi a2 dışındaki modelleri gayet normal sar değerlere sahip... IPhone ile yarışır bazı modelleri ha bu konuda takıntılı iseniz samsung alın 0.5 sar değerinin üzerine çok çıkmayan telefon üretmeye özen gösteren bir şirket.
 
Geri
Üst