1000 liraya kahvaltı olur mu?

Kodla Büyü
bbayer' Alıntı:
zaqwert' Alıntı:
3 sene önce vekil maaşı 6500 tl idi biz zannediyoruz ki vekil sadece 6500tl ile hayatını idame ediyor.
oysa bir vekil devletten 40.000tl ye yakın gelir elde ediyor.
nasılmı attığı her adım harcırah yolluk barınma yakıt vs.
bu harcırah ve yolluk gibi giderleri basit memura ödenen gibi düşünmeyin sakın
yiyin efendiler aksırıncaya tıksırıncaya kadar devran sizin devranınız.
Afiyet bal şeker olsun. Milletime haktır bu. Zamanında Aysun Kayacı "Benim oyum ile dağdaki çobanın oyu bir mi?" diye söylediğinde eleştirmeyen kalmamıştı. Evet kardeşim, ben de öyle diyorum: Benim oyum ile dağdaki çobanın oyu bir mi? Dolayısıyla ben hakkımı kesinlikle helal etmiyorum. Ve buna sonuna kadar hakkım var!
Oy verenlerin yorumları?
Bende, benim oyumla senin gibi malların oyu bir mi diyorum, cevap evet bir. Demokrasilerde böyle durum. Demokrasi hoşunuza gitmiyorsa yol açık, istediğiniz ülkeye gidebilirsiniz.
 
yiyenlere haram zıkkım olsun fitil fitil gelsin bir yerlerinden. ama kimin oyunun kaç tane sayılacağı konusu biraz zor konu.
 
nerelere ne paralar harcanıyor miting yaparlar kahvaltı yaparlar gezi, kamp yaparlar hepsinin parasıda bizlerden çıkar. askerlik yaptığım dönemde bir komutan gelecek diye arkadaşlarım ahtapot almaya gitmişlerdi halen aklımdadır. kim olursa olsun benim paramla 1000 tllik kahvaltı yapanlara yazıklar olsun. benim anlamadığım hadi millet vekili yiyor asker yiyor .... biz öğretmenleri bu işin içine nasıl çektiler.

son zamanlarda internette öğretmenle ilgili bir haber olsa altta yazan yorumlara bakıyorum insanların bizleri bir kaşık suda boğacak olduğunu görüyorum. herkes ağzına geldiği gibi sayıyor. biz bunu hak edecek ne yaptık :(
 
Geri
Üst