İyi günler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan patpop
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

patpop

Üye
Öncelikle kolay gelsin ben php öğrenmek istiyorum. html bilgim ve az da olsa css bilgim var ama php konusunda hiç bilgim yok bu konuyla ilgili kaynak(kitap, cd , web dökümanları) tavsiye edebilecek arkadaşlar varsa sevinirim.(ücretsiz yada çok düşük fiyata)

ya şöyle söyleyim kaynak varda onlardan bişi anlayamadım hani örnek bir site yapımı anlatan bir kaynak. internetteki kaynaklar yok while döngüsü şöyle falan diye anlatıyor onlara sözüm yok ama ben öyle konu anlatımlarından anlamıyorum uygulamalı olarak çalışmak istiyorum umarım anlatabildim hocam..

hocam turkekip in hazırladığı eğitim seti var. ben de sıfırdan başladım baya bişey öğrendim hala devam ediyorum çalışmalara. örnek site hazırlayarak anlatıyor. google ye turkekip php diye aratırsan bulursun

halaçoğlu' Alıntı:
hocam turkekip in hazırladığı eğitim seti var. ben de sıfırdan başladım baya bişey öğrendim hala devam ediyorum çalışmalara. örnek site hazırlayarak anlatıyor. google ye turkekip php diye aratırsan bulursun
hocam bir eğitim seti buldum bakalım olmazsa turkekipin setini alıcagım ama biraz tuzlu atanamadım hocam o yüzden bana pahalı gelir o set...

kursa gitmeden zor bence bu işler. Benim fikrim tabi. Yoksa bunaltıcı derecede sıkıcı olur php öğrenmek.

mfk' Alıntı:
kursa gitmeden zor bence bu işler. Benim fikrim tabi. Yoksa bunaltıcı derecede sıkıcı olur php öğrenmek.
hocam kursa da gitmeyi düşünüyorum halk eğitimin başvuru yaptım ama kurs ne zaman acılır ne olur bilmediğim için bende bişiler öğreneyim istedim daha önceden html bilgim ve az da olsa css bilgim var... en azından örnekler olursa calışmama da sıkıcı olmaz diye düşünüyorum..

nette araştır hakkı öcalın e kitabı vardı onunla başlayabilirsin.

BBNET
Geri