|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
|
| | Yazar | Mesaj |
|---|
Türkiye58
Süper Üye

| ZÜMRE YAPARKEN BU İŞ NASIL OLACAK? 24 Ekm 2007, 22:42 | |
| | arkadaşlar okulumda hem formatörüm hemde bilgisayar derslerine ben giriyorum doğal olarak. 4,5,6,7 ve 8. sıınıf derslerine giriyorum. 1,2,3. sınıf derslerine girmiyorum. zümre yaparken zümreyi kiminle yapmam gerek sadece okul müdürüünün adıını yazmam yeterlimi haftaya müfettişler gelcekmiş belgeleri tamamlamaya çalışıyorum. zümre konusunda yardımcı olabilirmisiniz. acil dee | | |
|  | yamtar3535
Seçkin Üye

| ZÜMRE YAPARKEN BU İŞ NASIL OLACAK? 24 Ekm 2007, 23:26 | |
| | arkadaşım bilişim teknolojileri dersi zümresini müd.yar.ile yaparsın.tabii oluru müdür imzalar.yoksa zaten müdürle yaparsın.eğer sınıfın varsa bir de sınıf dersine giren tüm öğretmenlerle şube öğretmenler zümresi yaparsın.... | | |
|  | nescel
Aktif Üye

| ZÜMRE YAPARKEN BU İŞ NASIL OLACAK? 25 Ekm 2007, 8:54 | |
| | arkadaşlar ben formatör değilim bilgisayar öğretmeniyim zümreye formatör ve müdürü ekledim | | |
|  | keyloger
Tecrübeli Üye

Kayıt: 11 Nis 2007 Mesajlar: 926 Konum: Yozgat/Yerköy----Uşak |
| ZÜMRE YAPARKEN BU İŞ NASIL OLACAK? 25 Ekm 2007, 9:36 | |
| | formatör ve müd eklenmesi bence gayet mantıklı. | | |
|  |
| |
 | | 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
page generation = 0.20457 seconds, sql queries = 14
|
Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir. |
|
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır. |
|
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir. |
Bilişim Teknolojileri
E_OKUL
Eğitici Formatör Öğretmen
iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması
Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)
|