|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
|
| | Yazar | Mesaj |
|---|
maverick07
Aktif Üye

|
| Zorunluya Tabi Tek Eş - Eş durumu Acil Yardım 22 May 2008, 18:33 | |
| Arkadaşlar eşi öğretmen olup eş durumunu bilenler cevaplasın lütfen...
Ben bu sene zorunlu hizmete tabiyim eşim bu sene tabi değil. il dışı kılavuzunun 4.1.7. maddesinde geçen
Her ikisi de öğretmen olan eşlerden ikisinin de yer değiştirmek için gerekli şartları taşımaları
kaydıyla aile bütünlüğünü de dikkate alarak tercihlerini aynı yere birlikte atanmalarını sağlayabilecek şekilde yapmaları gerekmektedir. Buna rağmen eşlerin farklı illere atanmaları hâlinde, eşinin atandığı ile gitmek isteyenler, görev yerinden ayrılmadan iptal isteğinde bulunabileceklerdir. Bu durumdaki öğretmenlerin iptal istekleri Bakanlığın Öğretmen Atama ve Yer Değiştirme Dairesi Başkanlığına teklif edilecek ve yaz tatili özür durumuna bağlı yer değiştirme döneminde eş durumu özründen yer değiştirme başvurusunda
bulunmaları sağlanacaktır. ibaresi gereği eşiminde tayin istemesi mi gerekiyor?
Bakanlık, il, ilçe mem ler farklı farklı şeyler söyleyip kafamızı karıştırdılar. Biri birlikte istesenizde olur istemesenizde o lur derken diğeri isteyeceksiniz diyor. İstemezsek ağustostaki eş durumu özründe isteyemeyecek miyiz?
Ayrıca örnek vermek gerekirse, ikimizde adıyaman yazdık bana açılan ilçe ona açılmıyor. daha doğrusu bir çok ilde aynı ilçeler açılmıyor bizi farklı farklı ilçelere mi atayacaklar. Nasıl oalcak bu iş? [/b] | | |
|  | wes
Aktif Üye

| Zorunluya Tabi Tek Eş - Eş durumu Acil Yardım 22 May 2008, 18:41 | |
| | farklı yerlere isterseniz, farklı yerlere atanacaksınız(puanınız yeterse). Daha sonra biriniz iptal ettirip, ağustos ayında özür grubu tayininden diğer eşin yanına gidecek (Norm açılırsa). | | |
|  | frt44
Seçkin Üye

Kayıt: 08 Eyl 2007 Mesajlar: 438 Konum: ---Köprü Altı--- |
| Zorunluya Tabi Tek Eş - Eş durumu Acil Yardım 22 May 2008, 18:46 | |
| | eşinizin de istemesi gerekiyor bu ibareye göre...eşiniz için sizin istediğiniz ildeki okullara istekte bulunun bence çıkarsa zaten sorun yok çıkmazsa da bu maddedeki şartı sağlamış olursunuz | | |
|  |
| |
 | | 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
page generation = 0.45832 seconds, sql queries = 14
|
Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir. |
|
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır. |
|
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir. |
Bilişim Teknolojileri
E_OKUL
Eğitici Formatör Öğretmen
iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması
Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)
|