Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Meb Atama ve Yer Değiştirme

Zorunlu hizmete tabi olmayan biri Trabzondaki okulların listesini yayınlarsa sevinirim.

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 2. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2
YazarMesaj
tracar
Site Gezgini
Site Gezgini

Zorunlu hizmete tabi olmayan biri Trabzondaki okulların listesini yayınlarsa sevinirim.    13 May 2008, 15:44Alıntıyla Cevap Gönder

çok saol hocam Allah razı olsun
muallimim
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Zorunlu hizmete tabi olmayan biri Trabzondaki okulların listesini yayınlarsa sevinirim.    13 May 2008, 15:47Alıntıyla Cevap Gönder

Allah razı olsun
rommy6719
Site Gezgini
Site Gezgini

Zorunlu hizmete tabi olmayan biri Trabzondaki okulların listesini yayınlarsa sevinirim.    13 May 2008, 15:50Alıntıyla Cevap Gönder

Hodcam sana zahmet birde çorum ilindeki açık okulları verebilirmisin
bulicuk
Aktif Üye
Aktif Üye

Zorunlu hizmete tabi olmayan biri Trabzondaki okulların listesini yayınlarsa sevinirim.    13 May 2008, 16:05Alıntıyla Cevap Gönder

Düzköy - Alazlı ilköğretim okulunu pek tavsiye etmem Smile Dikkat et hocam
ozharput
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Zorunlu hizmete tabi olmayan biri Trabzondaki okulların listesini yayınlarsa sevinirim.    13 May 2008, 16:37Alıntıyla Cevap Gönder

muharrem77 yazmış:
trabzon hepsi bilişim

Hocam siz teknik öğretmenmisiniz?
Hiç Meslek lisesi görünmüyorda
ozharput
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Zorunlu hizmete tabi olmayan biri Trabzondaki okulların listesini yayınlarsa sevinirim.    13 May 2008, 16:37Alıntıyla Cevap Gönder

Zorunlu hizmete tabi olmayan bir TEKNİK ÖĞRETMEN Trabzondaki okulların listesini yayınlarsa sevinirim.
muharrem77
Aktif Üye
Aktif Üye

Zorunlu hizmete tabi olmayan biri Trabzondaki okulların listesini yayınlarsa sevinirim.    14 May 2008, 10:05Alıntıyla Cevap Gönder

ozharput yazmış:
muharrem77 yazmış:
trabzon hepsi bilişim

Hocam siz teknik öğretmenmisiniz?
Hiç Meslek lisesi görünmüyorda

evet tef mezunuyum, şu anda meslek lisesinde görev yapıyorum, trabzonda hiç meslek lisesi görünmüyor ama diğer verdiğim illerde (Bursa-Eskişehir-Sakarya) görünüyor. Demekki gerçekten meslek lisesi açmamışlar.

Ayrıca ben de Ordu'yu isteyecem ama meslek lisesi açık gösterilemdiği için iöo yazacağım.
muharrem77
Aktif Üye
Aktif Üye

Zorunlu hizmete tabi olmayan biri Trabzondaki okulların listesini yayınlarsa sevinirim.    14 May 2008, 10:10Alıntıyla Cevap Gönder

rommy6719 yazmış:
Hodcam sana zahmet birde çorum ilindeki açık okulları verebilirmisin

buyurun..

173 defa İzlenme, 35.7 KB

corum.JPG

ozharput
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Zorunlu hizmete tabi olmayan biri Trabzondaki okulların listesini yayınlarsa sevinirim.    14 May 2008, 11:40Alıntıyla Cevap Gönder

Alıntı:
evet tef mezunuyum, şu anda meslek lisesinde görev yapıyorum, trabzonda hiç meslek lisesi görünmüyor ama diğer verdiğim illerde (Bursa-Eskişehir-Sakarya) görünüyor. Demekki gerçekten meslek lisesi açmamışlar.

Sağolun hocam.
bu nasıl iş ya okulumuzda 2 tane ihtiyaç var.2 senedir öğretmen göndermiyorlar. bende askere gidecem yada tainim çıkacak inşallah. Yazık değilmi bu çocuklara
muharrem77
Aktif Üye
Aktif Üye

Zorunlu hizmete tabi olmayan biri Trabzondaki okulların listesini yayınlarsa sevinirim.    14 May 2008, 13:17Alıntıyla Cevap Gönder

ben de aynı dertten muzdaripim. kocaeli de görev yapıyorum. norm kadromuz 8 ama mevcut 2 kalıyor. çok yoruldum. il dışına kapalı gözüküyoruz.. saygılar. alkis
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder2. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Meb Atama ve Yer Değiştirme

Zorunlu hizmete tabi olmayan biri Trabzondaki okulların listesini yayınlarsa sevinirim.

page generation = 1.44707 seconds, sql queries = 17

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)