|
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
|
| | Yazar | Mesaj |
|---|
cakir528
Yeni Üye

| zorunlu görev 16 Eyl 2008, 19:19 | |
| | merhaba arkadaşlar.2006 yılında eylül ayında1. bölge olan mersine atandım.bu dönem sonu mayıs ayında zorunlu görev tercihi yapmayı düşünüyom.endüstri meslek lisesinde çalışıyorum.42 puanla 2. bölgelere ve meslek lisesine atanma durumum var mı sizce?bir de ilköğretime atanırsam teknik öğretmen tazminatım kesilirmi?paylaşımlarınız için şimdiden teşekkürler... | | |
|  | myesil
Aktif Üye

|
| zorunlu görev 16 Eyl 2008, 19:47 | |
| | hiç şansın yok hocam, kesin doğu. Tahminim hakkari. Ama il içinden neden Muta ve ya gülnara gitmedin... | | |
|  | skipper_forum
Seçkin Üye

Kayıt: 24 Şub 2007 Mesajlar: 475 Konum: Bursa --> İstanbul |
| zorunlu görev 16 Eyl 2008, 20:15 | |
| Abi sen sen ol. İlköğretime geçme sıkıntıdan patlarsın. Ayrıca Teknik tazminatın kesilir. Y
Toplam 30 saat derse girebilirsin. 15 zorunlu 15 ek ders olur. Haberin olsun. | | |
|  | cakir528
Yeni Üye

| zorunlu görev 16 Eyl 2008, 20:31 | |
| | yönetmelij değiştiğinden dolayı il içi zorunlu atamaları iller arasına aldıklarından dolayı yüksek puanla dış illerden gelenler atanıyor.bu yüzden mut ve gülnar gibi ilçeler zaten zor. | | |
|  |
| |
 | | 1. sayfa (Toplam 1 sayfa) |
page generation = 0.12601 seconds, sql queries = 14
|
Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir. |
|
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır. |
|
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir. |
Bilişim Teknolojileri
E_OKUL
Eğitici Formatör Öğretmen
iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması
|