Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Meb Atama ve Yer Değiştirme

z.yükümlüler bulundukları 1. bölge ilinin, D E ilçelerini isteyemezler mi?..

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 3. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3
YazarMesaj
bogrt
Seçkin Üye
Seçkin Üye

z.yükümlüler bulundukları 1. bölge ilinin, D E ilçelerini isteyemezler mi?..    28 Mar 2008, 2:49Alıntıyla Cevap Gönder

okur_musun yazmış:
eş durumundan dolayı muaf olanların, eşinden boşanması veya eşinin vefatı dolayısı ile, zaten hayatı alt üst olmuş insanı bir de yaşadığı yeri değişitirip doğuya yollamak çok kötü geliyor bana. Sad

orası öyle hocam.. o da hayatın acı yüzü.. Sad
memoras
Site Gezgini
Site Gezgini

z.yükümlüler bulundukları 1. bölge ilinin, D E ilçelerini isteyemezler mi?..    01 Nis 2008, 8:47Alıntıyla Cevap Gönder

il içinde tayin isteyecek arkadaşlar olaya kendi açılarından bakmışlar..İl dışı isteyecekler il içi tayinlerde her yer doldurulduğu için 60-70 puanı da olsa tayin isteyemiyodu bu açıdan bakıcak olursarız uygulama eşitliği sağlıyor
seyyah35.5
Aktif Üye
Aktif Üye

z.yükümlüler bulundukları 1. bölge ilinin, D E ilçelerini isteyemezler mi?..    01 Nis 2008, 20:45Alıntıyla Cevap Gönder

okur_musun yazmış:
Alıntı:
Aydın Özgür BİLGİN yazmış:
1.bölgede görev yapan arkadaş 20-30 puanla bulunduğu ilin D ve E ilçelerine rahatlıkla geçiecek ve açık kadro kalmayacak.Benim gibi 2 yıldır suyu-elektriği-yolu olmayan doğu şehirlerinde görev yapan arkadaşlar 50-60-70 puanı olduğu halde o ilçelere gidemeyecek
sizce eskiden kim mağdurdu????

Alıntı:
ulutas55
Arkadaşlar; neden herkes atanmadan önce neresi olsa görev yaparım derken atandıktan sonra fikirler değişiyor?
dağın başında olup 6 ay şehir merkezine inemeyen öğretmen arkadaşlarımız var.batıda merkezde olup şehre 40-50 km deki yerlere geçmek için can atıyor. bence de zorunlu hizmete tabi olanlar bulundukları ildeki D-E ye değil doğuya gönderilmeliler.
Ayrıca bir formda tartışma konusu olmuştu. "Neden zorunlu hizmet affı çıkmıyor?" diye. bu kadar saçma bişey olabilirmi? zorunlu hizmeti yapanların suçu ne?

Ben batıda güzel bir ilçede yapıyorum zorunlu hizmetimi, 20 puanla atandım. Aslında doğuda çalışan arkadaşlara haksızlık bu. Kendim yaşamadım zorluk ama anlatanlardan duyuyoruz, ve onlar da zorunlu hizmet yapıyor ben de. Bu sene bunun il içi ataması ile kaldırılması eşitlik sağlayacak aslında. Umarın biran önce mutlu olacağınız yerlere gidersiniz...

Af çıkması konusu belki 5-7 yıl önce başlayanlar için gibi olabilir. Çünkü eş durumundan dolayı muaf olanların, eşinden boşanması veya eşinin vefatı dolayısı ile, zaten hayatı alt üst olmuş insanı bir de yaşadığı yeri değişitirip doğuya yollamak çok kötü geliyor bana. Sad

Hocam ben de ilk atamada bu sene İzmir'e atandım.Ve seneye 20 puanla gidebileceğim bir ilçe arıyorum.Acaba güzel diye nitelendirdiğiniz ilçe neresidir biraz bilgi alabilir miyim?Belki de 2 sene sonra sizinle yer değişimi yaparız belli mi olur Very Happy .Kişisel bi konuyla bu başlığı doldurmak istemem pm atarsanız çok sevinirim.
seyyah35.5
Aktif Üye
Aktif Üye

z.yükümlüler bulundukları 1. bölge ilinin, D E ilçelerini isteyemezler mi?..    01 Nis 2008, 20:45Alıntıyla Cevap Gönder

-----------------------twisted--------------------------------
ahsenceylan
Site Gezgini
Site Gezgini

z.yükümlüler bulundukları 1. bölge ilinin, D E ilçelerini isteyemezler mi?..    03 Nis 2008, 14:27Alıntıyla Cevap Gönder

zorunlu hizmet mağdurlarından biri de benim. iki buçuk yıl zorunlu hizmet yaptım, Ankarada dördüncü yılım fakat bu dört yılın iki buçuk yılı günlük beş saat ve 13 ytl harcamak suretiyle keçiörenden beypazarına gitmek suretiyle geçti.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder3. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Meb Atama ve Yer Değiştirme

z.yükümlüler bulundukları 1. bölge ilinin, D E ilçelerini isteyemezler mi?..

page generation = 0.28244 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)