Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Eğitici Formatör Öğretmen

yüksek lisans

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 2. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2
YazarMesaj
bogrt
Seçkin Üye
Seçkin Üye

yüksek lisans    27 Ağu 2008, 22:48Alıntıyla Cevap Gönder

hayır hepsini almak gerekmiyor. belli bir kredi sayısı var,ona ulaşman yeterli oluyor.
mesela 21'e ulaşmak için her ders 3'erden 7 ders alman yeterli oluyor. bi de zorunlu bi ders olabiliyor.
zorluk açısından sorarsan, evet dersler hakkaten zor. belli zevkli olurdu da, öğretmenlikle birlikte(hele okulda ders yükünüz çoksa) zor..Allah kolayluk versin..
ama azmedip isteyince herşey oluyor..
seczey
Site Gezgini
Site Gezgini

yüksek lisans    28 Ağu 2008, 8:39Alıntıyla Cevap Gönder

zorunlu ders ve seçmeli ders olarak dersler var. 4+4 bir yılda ders seçiyorsun diye hatırlıyorum.. bu arada Bilgisayar konusunda bilgi edineceğim diyenlere tavsiyem BÖTE'nin YL programına gitmeyin çünkü program formasyon ağırlıklı....
cexen
Aktif Üye
Aktif Üye

yüksek lisans    24 Eyl 2008, 11:27Alıntıyla Cevap Gönder

ikiside beş para etmez hocam benim gorusume gore

egitim yonetimi ve denetciliği eger mufettiş şube muduru olacaksan işine yarar ilerde

bote yuksek ise, eğer uni de egitim gorevlisi olmayı dusunuyorsan işine yarar ama bolum içerigi çok kotu. ben 1. senenin sonunda atıldım Very Happy sadece egitim sadece egitim bilgisayar namına bişi yok Sad
T.G.R.L
Site Gezgini
Site Gezgini

yüksek lisans    28 Ekm 2008, 0:55Alıntıyla Cevap Gönder

1 yılda 4 + 3 der artı seminer alıyorsunuz tezli için. 2. yıl da tezinizi hazırlıyorsunuz. %30 oranında başka bölümlerden yani elektronik bilgisayar bölümünde isen bilişim bölümünden ders alabiliyorsun. gazi üniversitesinde bilgisayar ile ilgili bütün bölümler bilişim enstitüsünde , fen edebiyattan ayrıldı. akademisyen olmak istiyorsan 5 para ediyor ne yazıkki! artı yl yaptığınız üniversiteye göre de değişiyor birşey öğrenip öğrenmeyeceğiniz. Gazi elektronik bilgisayar blümünde Serdar MÜLDÜR hocamızın (havelsan dan geliyor) yazılım geliştirme teknikleri veya nesneye yönelik tasarım ve programlama dersleri programlama mantığına bakış açımı tamamen değiştirdi. Birazda kişiye bağlı tabi.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder2. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Eğitici Formatör Öğretmen

yüksek lisans

page generation = 6.44596 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması