|
|
2. sayfa (Toplam 2 sayfa) |
|
| | Yazar | Mesaj |
|---|
bogrt
Seçkin Üye

| yüksek lisans 27 Ağu 2008, 22:48 | |
| hayır hepsini almak gerekmiyor. belli bir kredi sayısı var,ona ulaşman yeterli oluyor.
mesela 21'e ulaşmak için her ders 3'erden 7 ders alman yeterli oluyor. bi de zorunlu bi ders olabiliyor.
zorluk açısından sorarsan, evet dersler hakkaten zor. belli zevkli olurdu da, öğretmenlikle birlikte(hele okulda ders yükünüz çoksa) zor..Allah kolayluk versin..
ama azmedip isteyince herşey oluyor.. | | |
|  | seczey
Site Gezgini

|
| yüksek lisans 28 Ağu 2008, 8:39 | |
| | zorunlu ders ve seçmeli ders olarak dersler var. 4+4 bir yılda ders seçiyorsun diye hatırlıyorum.. bu arada Bilgisayar konusunda bilgi edineceğim diyenlere tavsiyem BÖTE'nin YL programına gitmeyin çünkü program formasyon ağırlıklı.... | | |
|  | cexen
Aktif Üye

| yüksek lisans 24 Eyl 2008, 11:27 | |
| ikiside beş para etmez hocam benim gorusume gore
egitim yonetimi ve denetciliği eger mufettiş şube muduru olacaksan işine yarar ilerde
bote yuksek ise, eğer uni de egitim gorevlisi olmayı dusunuyorsan işine yarar ama bolum içerigi çok kotu. ben 1. senenin sonunda atıldım sadece egitim sadece egitim bilgisayar namına bişi yok  | | |
|  | T.G.R.L
Site Gezgini

|
| yüksek lisans 28 Ekm 2008, 0:55 | |
| | 1 yılda 4 + 3 der artı seminer alıyorsunuz tezli için. 2. yıl da tezinizi hazırlıyorsunuz. %30 oranında başka bölümlerden yani elektronik bilgisayar bölümünde isen bilişim bölümünden ders alabiliyorsun. gazi üniversitesinde bilgisayar ile ilgili bütün bölümler bilişim enstitüsünde , fen edebiyattan ayrıldı. akademisyen olmak istiyorsan 5 para ediyor ne yazıkki! artı yl yaptığınız üniversiteye göre de değişiyor birşey öğrenip öğrenmeyeceğiniz. Gazi elektronik bilgisayar blümünde Serdar MÜLDÜR hocamızın (havelsan dan geliyor) yazılım geliştirme teknikleri veya nesneye yönelik tasarım ve programlama dersleri programlama mantığına bakış açımı tamamen değiştirdi. Birazda kişiye bağlı tabi. | | |
|  |
| |
 | | 2. sayfa (Toplam 2 sayfa) |
page generation = 6.44596 seconds, sql queries = 14
|
Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir. |
|
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır. |
|
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir. |
Bilişim Teknolojileri
E_OKUL
Eğitici Formatör Öğretmen
iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması
|