|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
efnan
Aktif Üye

|
| YOZGAT TA SINIF VE BRANŞ ÖĞRETMENİ FORMATÖRLERE BU SENE GÖREV VERİLMEYECEKMİŞ 15 Ağu 2008, 15:05 | |
| ve bu tartışma uzaaaaarrrrr giderrrr....bitmezzz....  | |
|
|
 |
sehergin
Aktif Üye

| YOZGAT TA SINIF VE BRANŞ ÖĞRETMENİ FORMATÖRLERE BU SENE GÖREV VERİLMEYECEKMİŞ 15 Ağu 2008, 15:09 | |
| | Arkadaşlar Pardon ama benim yeni dikkatimi çekti. Bursa'dan bahsediyorsunuz da Bursa il'i ve İlçeler'indeki formatörlükler iptal mi oldu? ben mi yanlış anladım? eğer bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim. teşk... | |
|
|
 |
efnan
Aktif Üye

|
| YOZGAT TA SINIF VE BRANŞ ÖĞRETMENİ FORMATÖRLERE BU SENE GÖREV VERİLMEYECEKMİŞ 15 Ağu 2008, 15:12 | |
| | bursada formatörlük iptali yok galiba...sadece farklı branşlarda görevlendirme yapılmamış bildiğim kadarıyla... | |
|
|
 |
sehergin
Aktif Üye

| YOZGAT TA SINIF VE BRANŞ ÖĞRETMENİ FORMATÖRLERE BU SENE GÖREV VERİLMEYECEKMİŞ 15 Ağu 2008, 15:16 | |
| | Hımm anladım hocam sağolun. Bende biran tedirgin oldum. Her gün okula gelip gittiğim için zoruma giderdi herhalde. Teşkkürler... | |
|
|
 |
suleulku
Site Gezgini

| YOZGAT TA SINIF VE BRANŞ ÖĞRETMENİ FORMATÖRLERE BU SENE GÖREV VERİLMEYECEKMİŞ 17 Ağu 2008, 18:14 | |
|
 |
 |
Kimse kusuru bakmasın arkadaşlaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrr.... tüm mesajlara şöyle bir bakınca gördüm ki arkadaşlarımız olaya sadece ve sadece maddiyat ve branş kıskançlığı olarak bakmışlar .
kimse öğretmenliği üniversitede öğrenmedi .
bunu 10 yıllık öğretmenlik hayatımda öğrendim. ve şunu da ifade edeyim sonuçta bilgisayar dersini 8. sınıfa kadar öğretiyorsunuz . bu o kadarda zor değil bu teknoloji sen öğretmesende çocuklar bunu bizden daha iyi dahi öğrenebiliyorlar.
şunu gördümki kimse bu işin daha iyi öğretileceği noktasına değinmemiş. herşey maddiyat değildir. bilgisayar benim için bir hobidir.
branşım tarih mesela şimdi başkası tarih okuyup anlatıyor diye kıskanmam mı gerekiyor................. |
evet bilgisayar okumakla öğrenilmez.ama eğer ben bunu okulunu okumuşsam bir farkım olmalı değilmi.eğer derse girecek öğrtmen aranıyorsa öncelik bana verilmeli.herkesin ilgi duyduğu bir yan alan vardır.bu onun asıl branşının yerine geçiyorsa sorun var demektir.
ilköğretimdeki bilg. dersinin içeriğinden hiç birimiz memnun değiliz zaten.kimse bunu savunmuyorda.bizde anlatırken hiç zevk almıyoruz.bizim yaptığımızı herkes yapabilir belki ama ben bunun öğretmenliğini okumuşsam öncelik benimdir.bizim olmadığımız yerde başka branş öğretmenlieri bilg öğretsinler tabi.ama biz yoksak
artık gerçekten bıktık.branşımızı söylediğimizde bize bilgisayarı ne kadar çok bildiklerini anlatıyorlar.biz hiç bir matematik öğretmenie ne kadar çok soru çözdüğümüzden bahsetmiyoruz. yada tarihi ne kadar iyi bilidiğimizi ima etmiyoruz.
bizi en iyi anlıcak olanlar metematik öğretmenleridir.fen bilgi öğretmenleride matematik soruları çözmeyi çok severler nedense. | |
|
|
 |
hanifta
Aktif Üye

| YOZGAT TA SINIF VE BRANŞ ÖĞRETMENİ FORMATÖRLERE BU SENE GÖREV VERİLMEYECEKMİŞ 17 Ağu 2008, 18:27 | |
| | bu görevlendirilen arkadaşlar yaz içinde göreve devam eden arkdaşlar eylül ayındayazın görev istemeyen öğretmenler için tekarar görevlendirme yapılacak.ben bilgisayar öğretmeniyim ama sanıyorum eylül ayında asıl görevlendirmeler yapılacak | |
|
|
 |
biltek2007
Süper Üye

|
| YOZGAT TA SINIF VE BRANŞ ÖĞRETMENİ FORMATÖRLERE BU SENE GÖREV VERİLMEYECEKMİŞ 17 Ağu 2008, 18:30 | |
|
 |
 |
Formatörlük iptal olsun, Bilişim Teknolojileri Öğretmeni kaç saat derse girerse girsin, tam ek ders alsın. |
Hocam size katılıyorum. 6 yıldır okulun bütün BT işlerini ben yapıyorum. Gece yarılarına kadar okul işleriyle uğraşıyorum. Hem derse gir hem de onca işlerle uğraş. Sonra az buçuk ek ders al.
En iyisi tam ek ders alıp formatörlükle uğraşmamak. Formatör olmayan arkadaşlar da aynı işleri yapıyorlar. Haksız rekabet uygulanıyor  | |
|
|
 |
ayzekarzu
Site Gezgini

|
| YOZGAT TA SINIF VE BRANŞ ÖĞRETMENİ FORMATÖRLERE BU SENE GÖREV VERİLMEYECEKMİŞ 17 Ağu 2008, 19:42 | |
| arkadaşlar
okulun bilgisayar öğretmeni okul formatörü olursa, onca bilgisayar dersine kim girecek acaba?  | |
|
|
 |
biltek2007
Süper Üye

|
| YOZGAT TA SINIF VE BRANŞ ÖĞRETMENİ FORMATÖRLERE BU SENE GÖREV VERİLMEYECEKMİŞ 17 Ağu 2008, 19:47 | |
| Hocam bilgisayar öğretmeni formatör olmasada onca okulun işlerini yine o yapıyor. Çözüm yine onda. Ki şu anda bir çok okulda 15 saatin üzerinde bilgisayar dersi yok. Olur çözüm mutlaka olur. Ama herşey zamanla oluyor.  | |
|
|
 |
ayzekarzu
Site Gezgini

|
| YOZGAT TA SINIF VE BRANŞ ÖĞRETMENİ FORMATÖRLERE BU SENE GÖREV VERİLMEYECEKMİŞ 17 Ağu 2008, 19:55 | |
| fakat önemli bir ayrıntıyı unutuyorsunuz sayın biltek,
okul bilgisayar öğretmeni dersi bitince çekip gidiyor, fakat formatörler sabahtan akşama...  | |
|
|
 |
yolcu9
Site Gezgini

| YOZGAT TA SINIF VE BRANŞ ÖĞRETMENİ FORMATÖRLERE BU SENE GÖREV VERİLMEYECEKMİŞ 17 Ağu 2008, 19:59 | |
| benim fikrim geldi: bilgisayar öğreretmeni okula gelmesin ful ekders alsın. arkadaşlar ne kadar kısır bir düşünce yapısı bu. okuldaki her öğretmen elinden geleni yapmalı. Burda pekçok kişi kendini okulunun kahramanı görüyor herhalde.
Hiç bir iş diploma ile halledilmiyor. büyük şirketlerde. İş herzaman hak edene verilemeli. Meb bir sınav yapmalı veya belirli kriterler kullanmalı kim hak ediyorsa o işi ona vermeli. | |
|
|
 |
ayzekarzu
Site Gezgini

|
| YOZGAT TA SINIF VE BRANŞ ÖĞRETMENİ FORMATÖRLERE BU SENE GÖREV VERİLMEYECEKMİŞ 17 Ağu 2008, 20:06 | |
| sayın yolcuya da katılmamak mümkün değil  | |
|
|
 |
|
|