Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Okul Formatör ve Bilgisayar Öğretmeni

Yozgat ili Formatörler Toplantısı

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
enestar
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Yozgat ili Formatörler Toplantısı    04 Ksm 2008, 13:52Alıntıyla Cevap Gönder

Yozgat il ve ilçe formatörlerinin çağırıldığı toplantı 06.11.2008 Perşembe günü saat 10 da yapılacaktır. Arkadaşlara duyurulur.

Bu da resmi yazısı:

http://yozgat.meb.gov.tr/belgeler/bilgisayar/toplanti.rar
bsevim
Site Gezgini
Site Gezgini

Yozgat ili Formatörler Toplantısı    04 Ksm 2008, 14:08Alıntıyla Cevap Gönder

ÇIKACAK SONUCU BURDA YAZARSAN BİZİ DE BİLGİLENDİRMİŞ OLURSUN
bsevim
Site Gezgini
Site Gezgini

Yozgat ili Formatörler Toplantısı    04 Ksm 2008, 14:11Alıntıyla Cevap Gönder

ÇIKACAK SONUCU BURDA YAZARSAN BİZİ DE BİLGİLENDİRMİŞ OLURSUN
YAŞAR
Aktif Üye
Aktif Üye

Re: Yozgat ili Formatörler Toplantısı    06 Ksm 2008, 15:13Alıntıyla Cevap Gönder

enestar yazmış:
Yozgat il ve ilçe formatörlerinin çağırıldığı toplantı 06.11.2008 Perşembe günü saat 10 da yapılacaktır. Arkadaşlara duyurulur.

Bu da resmi yazısı:

http://yozgat.meb.gov.tr/belgeler/bilgisayar/toplanti.rar

arkadasım ne oldu sizin toplantı
bsevim
Site Gezgini
Site Gezgini

Yozgat ili Formatörler Toplantısı    06 Ksm 2008, 16:04Alıntıyla Cevap Gönder

Evet ben de merak ettim...
Sonucu bizimle paylaşırsan bir fikir sahibi oluruz... Surprised
keyloger
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Yozgat ili Formatörler Toplantısı    06 Ksm 2008, 16:05Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar toplantıyı yaptık. O yazı hani çok gündemde olan yazı konuşuldu gerçekten öyle bir yazı var bakan imzalı. Belki (ama dikkat edin belki) ocak ayı görevlendirmesinde bilişim tek. haricindeki branşların görevlendirlmesinde sorun çıkabileceğini söylediler.( ama ellerinden geleni yapacaklarmış.) Örnek verdiler sanırım yada ben öyle anladım Velinin biri bakanlığa mail atıp" kardeşim bizim cocugun öğretmeni formatör olmuş dersleri boş geçiyormuş" gibilerinden mail atmış.Herneyse eğer bilişim Tek. branşı dışında formatör görevlendirmesi yapacak olurlarsa o öğretmenin ders yükünün başka bi öğretmene verilmesi durumu önem kazanacak eğer o kişinin dersi bi şekilde doldurulamazsa (kendi yada çevre okullardan) o kişiye formatörlük verilmeyecek gibi bişey söylediler.Gerisi hizmet içi kurs verilmesi, egitim.gov.tr tanıtımı vs şeyler konuşuldu.
bsevim
Site Gezgini
Site Gezgini

Yozgat ili Formatörler Toplantısı    06 Ksm 2008, 16:08Alıntıyla Cevap Gönder

Olumlu bir sonuç çıkmış Yozgat BİTEFO için...
keyloger
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Yozgat ili Formatörler Toplantısı    06 Ksm 2008, 16:08Alıntıyla Cevap Gönder

söylemeyi unutmuşum bilişim Tek branşına sahip formatör öğretmenlere şimdikinden farklı bir uygulama yapılacağından hiç bahsedilmedi.
keyloger
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Yozgat ili Formatörler Toplantısı    07 Ksm 2008, 13:15Alıntıyla Cevap Gönder

bsevim yazmış:
Olumlu bir sonuç çıkmış Yozgat BİTEFO için...

Hocam hatta saat 3 den sonra halk eğitimin onayı ile kurs açılabileceği ve ek dersini alabileecğimizi söylediler...(aklıma geldikçe yazıyorum )
bayx
Aktif Üye
Aktif Üye

Yozgat ili Formatörler Toplantısı    07 Ksm 2008, 13:28Alıntıyla Cevap Gönder

yozgatı kutluyorum alkis alkis
enestar
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Yozgat ili Formatörler Toplantısı    07 Ksm 2008, 13:36Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar aslında daha önce yazacaktım geneli ilgilendiren bişiler konuşulmadığı için yenice yazıyorum. Evet sağolsunlar toplantıda bizleri (formatör öğretmenleri) yeterince överek ne kadar değerli olduğumuzu bir kere daha vurguladılar Very Happy
Ellerinden geldiğince arkamızda duracaklarını ifade ettiler ama ne formatörlüğün geleceği ne de yazıdan ne anlaşılması gerektiği konusunda net bir ifade kullanılmadı. Yani her şey hala bulanık Sad Kısacası GÖRELİM MEVLAM NEYLER, NEYLERSE GÜZEL EYLER Very Happy
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Okul Formatör ve Bilgisayar Öğretmeni

Yozgat ili Formatörler Toplantısı

page generation = 0.18369 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)