Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Okul Web Sitenizi Tanıtın

Yorumlarınızı Bekliyorum :: KARAHAMZA İLKÖĞRETİM OKULU

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 2. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3  Sonraki
YazarMesaj
orhana
Aktif Üye
Aktif Üye

Yorumlarınızı Bekliyorum :: KARAHAMZA İLKÖĞRETİM OKULU    07 Oca 2008, 18:06Alıntıyla Cevap Gönder

saimserin yazmış:
Bence bir bilgisayar öğretmeni yada formatör olarak bizler çok daha profosyonel siteler yapmalıyız....

olur tabi ama napalım bizler amatör ruhluyuz Exclamation
ayhangunes
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Yorumlarınızı Bekliyorum :: KARAHAMZA İLKÖĞRETİM OKULU    07 Oca 2008, 18:09Alıntıyla Cevap Gönder

Hocam bence siten çok güzel.

Ama dinamik olmaması seni biraz güncelleme konusunda sıkıntıya düşürecek
orhana
Aktif Üye
Aktif Üye

Yorumlarınızı Bekliyorum :: KARAHAMZA İLKÖĞRETİM OKULU    07 Oca 2008, 18:12Alıntıyla Cevap Gönder

Doğru söylüyorsun ayhangunes hocam. ama ne yapalım meb.k12.tr
Teşekkürler
orhana
Aktif Üye
Aktif Üye

Yorumlarınızı Bekliyorum :: KARAHAMZA İLKÖĞRETİM OKULU    07 Oca 2008, 18:15Alıntıyla Cevap Gönder

emily_deu yazmış:
pembe güzel seçim çok şeker duruyoooo, bi de çok sade olmuş... hocamın dediği şey mümkün iframe'in içindeki scrolling=no dersek olurrrrrrrrrrr...

emily_deu hocam görüşünüz için teşekkürler ama scrolling=no olayını bende biliyorum yalnız öyle yapınca sayfanın alt tarafına geçiş imkanı olmuyor değil mi?
izorya
Site Gezgini
Site Gezgini

Yorumlarınızı Bekliyorum :: KARAHAMZA İLKÖĞRETİM OKULU    07 Oca 2008, 18:33Alıntıyla Cevap Gönder

selam. sayfanızı tasarım olarak ben de beğendim. renkler de hakikaten iç açıcı olmuş ilköğretim okulu havasını veriyor. ancak takıldığım bir yer var. bannerdaki okulun isminin fontu. daha farklı bi font seçseniz daha iyi olur bence. daha soft bir font. arial ya da comicsans gibi.iyi günler
adebrum
Aktif Üye
Aktif Üye

Yorumlarınızı Bekliyorum :: KARAHAMZA İLKÖĞRETİM OKULU    07 Oca 2008, 19:26Alıntıyla Cevap Gönder

selmlar hocam ellerine sağlık renk uyumu tasarım hoş
bence bannerdaki Atatürk resmi ya sağa baksın ya da bannerın sağ köşesine yerleştir sırtını dönmüş gibi duruyo bence. teşekürler iiçalışmalar hocam
fersah
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Yorumlarınızı Bekliyorum :: KARAHAMZA İLKÖĞRETİM OKULU    07 Oca 2008, 19:46Alıntıyla Cevap Gönder

Hocam çok şeker çok sevimli bir site olmuş ben çok beğendim Very Happy Tam bir ilköğretim sitesi insanda sevecen bir his uyandırıyor Very Happy
mehmetbol
Aktif Üye
Aktif Üye

Yorumlarınızı Bekliyorum :: KARAHAMZA İLKÖĞRETİM OKULU    07 Oca 2008, 21:41Alıntıyla Cevap Gönder

güzel site hocam renkler özellikle...
karemn
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Yorumlarınızı Bekliyorum :: KARAHAMZA İLKÖĞRETİM OKULU    07 Oca 2008, 22:09Alıntıyla Cevap Gönder

Hocam güzel olmuş rengarek insanın içini açıyo. emegine sağlık
seheryeli
Aktif Üye
Aktif Üye

Yorumlarınızı Bekliyorum :: KARAHAMZA İLKÖĞRETİM OKULU    07 Oca 2008, 22:29Alıntıyla Cevap Gönder

Smile hocam siteye bakmadan önce isminize bakmadım.ne güzel olmuş dedim kadroya bakınca erkek olduğunuzu gördüm.içimden bir bayan öğrtmenin yaptığını düşünüştüm. Böyle garip erkekçe düşünceleriniz olmadığı için ve hayatın tüm renklerini içinize simndirdiğiniz için tebrikler.

güzel olmuş.Emeğinize sağlık...
ne_diye
Site Gezgini
Site Gezgini

Yorumlarınızı Bekliyorum :: KARAHAMZA İLKÖĞRETİM OKULU    09 Oca 2008, 16:04Alıntıyla Cevap Gönder

hocam ellrine sağlık güzel olmuş ama mavi tonları renk kullansydın daha iyi olmazmıydı hani MEB öyle diyoya keşke bizi bize bıraksalar
orhana
Aktif Üye
Aktif Üye

Yorumlarınızı Bekliyorum :: KARAHAMZA İLKÖĞRETİM OKULU    10 Oca 2008, 13:14Alıntıyla Cevap Gönder

ne_diye yazmış:
hocam ellrine sağlık güzel olmuş ama mavi tonları renk kullansydın daha iyi olmazmıydı hani MEB öyle diyoya keşke bizi bize bıraksalar

Hocam renklerden dolayı kimsenin birşey diyeceğini sanmıyorum...Yine de tşk...
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder2. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Okul Web Sitenizi Tanıtın

Yorumlarınızı Bekliyorum :: KARAHAMZA İLKÖĞRETİM OKULU

page generation = 0.49286 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)