|
|
5. sayfa (Toplam 5 sayfa) |
|
| | Yazar | Mesaj |
|---|
Zizu_
Aktif Üye

| Yönetimden Uyarı: Üye Kayıt Durdurulmuştur... 13 May 2008, 15:25 | |
| | tebrikler en güzeli bencede... | | |
|  | akf
Aktif Üye

|
| Yönetimden Uyarı: Üye Kayıt Durdurulmuştur... 13 May 2008, 17:15 | |
|
 |
 |
Sitenin hitap ettiği kesimin bilgisayar öğretmenleri ve formatörler olduğu düşünülürse okulların kullandığı MEB.k12.tr uzantılı mail adreslerine bir onay maili gönderilebilir. Üye olmak isteyen öğretmenler normal mail adrsleri yanında sadece onay mail' i göndermek için kendi okulunun mail adresini verir.
Üniverler içinde yine üniversitei uzantılı mail adresleri onay için kullanılabilir. |
Hocam siteyi kullanan faydalanan sadece bilgisayar öğretmenleri değil. Ben matematik öğretmeniyim. Ve buradan birçok şey öğrendim.
Ayrıca yasaklanan şeylere daha çok talep oluyor. Youtube da olduğu gibi. Kimlik resmi gönderme işi de zor gibi. Ama sanırım bu konuda bi ara yasal düzenleme olacağı söylenmişti. Kimlik no mutlaka olacak, site adresi olacak gibi kanun vardı. Belki yazışmaların yapıldığı bilgisayarın IP nosu da görünse istenmeyen durumların önüne geçmede etkili olur. Bu konuda tam bilgim yok ama bi sitede görmüştüm. Yorum yazanların IP nosu görünüyodu. | | |
|  | blue123
Seçkin Üye

| Yönetimden Uyarı: Üye Kayıt Durdurulmuştur... 13 May 2008, 17:27 | |
| | en iyisi davetiye olur hocalarım | | |
|  | poet
Aktif Üye

Kayıt: 12 Nis 2007 Mesajlar: 265 Konum: <head>...</head> |
| Yönetimden Uyarı: Üye Kayıt Durdurulmuştur... 13 May 2008, 17:30 | |
| | kesinlikle doğru uygulama vallahi.. daha önceden keşke yapsaydık keşke.. | | |
|  | hasan
Tecrübeli Üye

|
| Re: Yönetimden Uyarı: Üye Kayıt Durdurulmuştur... 13 May 2008, 17:37 | |
|
 |
 |
Üye Kaydımız durdurulmuştur. Üye kayıt sisteminde değişiklik yapılacaktır. Şuan üye olmak isteyen arkadaşlar, lütfen öğretmen kimliklerinin resmini çekip yada tarayıcıdan geçirip bize yollayarak üye olabilirler. Bu bilgiyi arkadaşlarınıza verebilirsiniz. Başka bir metod geliştirene kadar üye alımları bu şekilde olacak. Günde 5 kişi gelsin ama sağlam olsun, 500 kişiden iyidir.
|
Davetiye en mantıklısı gibi geliyor.
Veya
Kişi üyelik için başvurduğunda ismini ve e-posta adresini doğrulatacak resmi bir site veya e-posta adresi istenebilir. Öğretmenler için okul adresi olabilir. | | |
|  | sisyphem
Tecrübeli Üye

|
| Yönetimden Uyarı: Üye Kayıt Durdurulmuştur... 13 May 2008, 22:22 | |
|
 |
 |
 |
 |
Sitenin hitap ettiği kesimin bilgisayar öğretmenleri ve formatörler olduğu düşünülürse okulların kullandığı MEB.k12.tr uzantılı mail adreslerine bir onay maili gönderilebilir. Üye olmak isteyen öğretmenler normal mail adrsleri yanında sadece onay mail' i göndermek için kendi okulunun mail adresini verir.
Üniverler içinde yine üniversitei uzantılı mail adresleri onay için kullanılabilir. |
Hocam siteyi kullanan faydalanan sadece bilgisayar öğretmenleri değil. Ben matematik öğretmeniyim. Ve buradan birçok şey öğrendim.
Ayrıca yasaklanan şeylere daha çok talep oluyor. Youtube da olduğu gibi. Kimlik resmi gönderme işi de zor gibi. Ama sanırım bu konuda bi ara yasal düzenleme olacağı söylenmişti. Kimlik no mutlaka olacak, site adresi olacak gibi kanun vardı. Belki yazışmaların yapıldığı bilgisayarın IP nosu da görünse istenmeyen durumların önüne geçmede etkili olur. Bu konuda tam bilgim yok ama bi sitede görmüştüm. Yorum yazanların IP nosu görünüyodu. |
İdareden gelen mail de adresi istenirse verirler herhalde sorun olmaz. | | |
|  |
| |
 | | 5. sayfa (Toplam 5 sayfa) |
page generation = 0.24145 seconds, sql queries = 14
|
Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir. |
|
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır. |
|
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir. |
Bilişim Teknolojileri
E_OKUL
Eğitici Formatör Öğretmen
iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması
|