Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Duyurularımız

Yönetimden Uyarı: Üye Kayıt Durdurulmuştur...

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 4. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
YazarMesaj
basbag
Süper Üye
Süper Üye

Yönetimden Uyarı: Üye Kayıt Durdurulmuştur...    13 May 2008, 9:27Alıntıyla Cevap Gönder

ghost yazmış:
muhammed yazmış:
Yerinde bir karar olur bence. çünkü öğretmenler dışında her tür kişi forma üye oluyor. bunların arasında öğrenciler de var...
Forma yeni üye katılımında ise fotokopi işe yaramaz bence. Çünkü Civan arkadaşımızın fotoğrafını kullanan belki de öğretmen olabilir. Bunu kesin olarak bilmiyoruz.
Bunun için bu tür ahlaksızlık yapanların forum yönetimi tarafından cezalandırılması gerekeyor. Üyeliği iptal edilebilir...

Yapan büyük bir ihtimal öğretmen , ancak elimizde bilgisi yok, kimlik fotokopisi olsaydı kim olduğunu bilirdik, mahkeme yoluna bile gerek kalmadan kişiyi deşifre etmek bile , böylesine çok kişinin ziyaret ettiği bir sitede yeterlidir. Kişi yaptığına yapacağına pişman olur, siteden atıldıktan sonrada tekrar dönüş yapamaz.

Bu arada başbag , günlük forumu ziyaret eden üye sayısı 500-600 değil. Şöyle bir istatistik vereyim size, hem böylece sitemiz hakkında bilgi sahibi oluruz

10 bin üye varken günlük giriş yapan üye 1200 lerdeydi, sonra sunucu kaldırmadı son 24 saati kaldırdık, şuan kaç bilemiyorum, 3000 en az diye tahmin ediyorum. Ancak bir ististik daha verirsem hocamın anlatmak istediğini netleştirmiş olurum

mesaj sayısı 25 ve üzeri (Aktif üye ve üstü) üye sayısı : 1008

dün itibariyle sayfa izlenme sayısı 90 bin, ziyaretçi sayısı 28 bin

Hocam ben sitenin izlenme sayısını kastetmedim. siteye gelen sürekli üyeleri (süper üye seçkin üye aktif üye) kastettim benimki tahmini bir rakamdı sadece. izlenme sayısının çoğu çoklu giriştir mesela ben okulda olduğum saatlerde bazı tenefüsler saatlerinde üyeliksiz girip takip ediyorum.
rtyucel
Süper Üye
Süper Üye

Yönetimden Uyarı: Üye Kayıt Durdurulmuştur...    13 May 2008, 9:29Alıntıyla Cevap Gönder

exemcli yazmış:
bence genel döküman vs kısımlar sabit başlıklar olsun her isteyen istediğini ekleyemesin temiz başlık ve düzenli alan . Aynı şekilde programlar kısmı içinde geçerli dolaşıp duruyoruz sürekli benzer programlar gelecek dönem başı ve yaz durumuna göre bence programlar kısmı paylaşım adresi verilmeden tanımıtımı yapılır isteyen zaten bulur programı .

Keşke etiketleme sistemimiz olsa konu başlıklarına veya içeriklere daha kolay erişme imkanımız olurdu diye düşünüyorum. Ama benim bu forumda genel görüdüğüm problemlerden birisi bazı arkadaşlar malesef hiç arama yapmadan konu açıyorlar veya soru sruyorlar. ilk önce bunun önüne geçebilmeliyiz.

yanlış hatırlamıyorsam, zevkle takip ettiğim web tasarımı veya hazır kod script başlıkları altındaydı sanırım, haber7.com'daki gibi haber başlıkları ile ilgili veya üzerinde gelince resim değiştirme ile ilgili kod arayanların en az 5-6 başlıkta toplanmıştı. oysa sadece 1 dakikasını ayırarak arama yapılsa 1 seferde nokta atışı yapılacak ama yeni başlık açmak daha kolay geliyor nedense Confused
samusasun
Aktif Üye
Aktif Üye

Yönetimden Uyarı: Üye Kayıt Durdurulmuştur...    13 May 2008, 9:35Alıntıyla Cevap Gönder

ÜYE KAYIT İÇİN SINIRLAMA İYİ FİKİR AMA KİMLİK OLAYI ABARTI.. DAVETİYE METODU VEYA BİR ÜYE ALIM SORUMLUSU İLE HALLEDİLEBİLİR..
ghost
Site Admin
<marquee><b>Site Admin</b></marquee>

Yönetimden Uyarı: Üye Kayıt Durdurulmuştur...    13 May 2008, 9:38Alıntıyla Cevap Gönder

Alıntı:
Hocam ben sitenin izlenme sayısını kastetmedim. siteye gelen sürekli üyeleri (süper üye seçkin üye aktif üye) kastettim benimki tahmini bir rakamdı sadece. izlenme sayısının çoğu çoklu giriştir mesela ben okulda olduğum saatlerde bazı tenefüsler saatlerinde üyeliksiz girip takip ediyorum.

dediğinizi ben anladım, sadece anlaşılmasına yardımcı oldum sorun yok , en devamlı takipte olan üyelerimizden birini kandıramayız değilmi ? Wink
basbag
Süper Üye
Süper Üye

Yönetimden Uyarı: Üye Kayıt Durdurulmuştur...    13 May 2008, 9:40Alıntıyla Cevap Gönder

ghost yazmış:
Alıntı:

dediğinizi ben anladım, sadece anlaşılmasına yardımcı oldum sorun yok , en devamlı takipte olan üyelerimizden birini kandıramayız değilmi ? Wink

Laughing +1 tamam hocam.
karinca_52
Süper Üye
Süper Üye

Yönetimden Uyarı: Üye Kayıt Durdurulmuştur...    13 May 2008, 9:54Alıntıyla Cevap Gönder

doğru karar arkadaşlar
ebilis
Aktif Üye
Aktif Üye

Yönetimden Uyarı: Üye Kayıt Durdurulmuştur...    13 May 2008, 10:07Alıntıyla Cevap Gönder

Civan arkadaşımızın başına gelenden haberim yok ama yine de geçmiş olsun. Üye kayıtlarının sınırlandırılması güzel olmuş bence de sayın moderatörüm ellerinize sağlık. En kısa zamanda buna da güzel bir çözüm üreteceğinizden eminim.
gökalp
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Yönetimden Uyarı: Üye Kayıt Durdurulmuştur...    13 May 2008, 11:08Alıntıyla Cevap Gönder

Forumun daha kaliteli olmasından gerçekten isabetli bir karar.
Benim önerimse referans yada davetiye usulünün geliştirilmesi.
Gerçekten bu büyük platformu idare etmek çok zor. Allah yardım etsin yönetici arkadaşlarımıza.
sisyphem
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Yönetimden Uyarı: Üye Kayıt Durdurulmuştur...    13 May 2008, 15:01Alıntıyla Cevap Gönder

Sitenin hitap ettiği kesimin bilgisayar öğretmenleri ve formatörler olduğu düşünülürse okulların kullandığı MEB.k12.tr uzantılı mail adreslerine bir onay maili gönderilebilir. Üye olmak isteyen öğretmenler normal mail adrsleri yanında sadece onay mail' i göndermek için kendi okulunun mail adresini verir.

Üniverler içinde yine üniversitei uzantılı mail adresleri onay için kullanılabilir.
the_korsan
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Yönetimden Uyarı: Üye Kayıt Durdurulmuştur...    13 May 2008, 15:04Alıntıyla Cevap Gönder

elektroteknik sitesindede buna benzer bir uygulama yapıyorlar, olabilir aslında
mostwanted
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Yönetimden Uyarı: Üye Kayıt Durdurulmuştur...    13 May 2008, 15:05Alıntıyla Cevap Gönder

torrent sitelerindeki davetiye sistemide olabilir
gökhankeven
Aktif Üye
Aktif Üye

Yönetimden Uyarı: Üye Kayıt Durdurulmuştur...    13 May 2008, 15:18Alıntıyla Cevap Gönder

atalar yazmış:
Sitenin hitap ettiği kesimin bilgisayar öğretmenleri ve formatörler olduğu düşünülürse okulların kullandığı MEB.k12.tr uzantılı mail adreslerine bir onay maili gönderilebilir. Üye olmak isteyen öğretmenler normal mail adrsleri yanında sadece onay mail' i göndermek için kendi okulunun mail adresini verir.

Üniverler içinde yine üniversitei uzantılı mail adresleri onay için kullanılabilir.

+1
ayrıca iki ay ziyaret etmeyenin üyeliğinin düşünceside güzeldi .basbag hocam söyemişti galiba.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder4. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Duyurularımız

Yönetimden Uyarı: Üye Kayıt Durdurulmuştur...

page generation = 0.58160 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması