|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
mefete
Seçkin Üye

| Yönetimden Uyarı: Üye Kayıt Durdurulmuştur... 13 May 2008, 8:35 | |
| Hadi bakalım hayırlısı....
Bilgisayar Bilisim için daha iyi olacak gibi... | |
|
|
 |
muhammed
Aktif Üye

Kayıt: 17 Ağu 2007 Mesajlar: 385 Konum: Çankırı / Kahramanmaraş |
| Yönetimden Uyarı: Üye Kayıt Durdurulmuştur... 13 May 2008, 8:45 | |
| Yerinde bir karar olur bence. çünkü öğretmenler dışında her tür kişi forma üye oluyor. bunların arasında öğrenciler de var...
Forma yeni üye katılımında ise fotokopi işe yaramaz bence. Çünkü Civan arkadaşımızın fotoğrafını kullanan belki de öğretmen olabilir. Bunu kesin olarak bilmiyoruz.
Bunun için bu tür ahlaksızlık yapanların forum yönetimi tarafından cezalandırılması gerekeyor. Üyeliği iptal edilebilir... | |
|
|
 |
ctrl+z
Süper Üye

|
| Yönetimden Uyarı: Üye Kayıt Durdurulmuştur... 13 May 2008, 8:48 | |
| | bravo..takdir ettim... | |
|
|
 |
ali1971
Site Gezgini

|
| Yönetimden Uyarı: Üye Kayıt Durdurulmuştur... 13 May 2008, 8:50 | |
| | meb ten bir mailimiz olsaydı herhalde böyle bir sorunla karşılaşılmazdı. | |
|
|
 |
muallimim
Tecrübeli Üye

| Yönetimden Uyarı: Üye Kayıt Durdurulmuştur... 13 May 2008, 8:56 | |
| Hocam site google da üst seviyelerde görünüyor. Bu yüzden önüne gelen herkes doluşuyor. Bu yüzden de kalite düşüyor. Adam bilgisayarı açıp-kapamayı bilmiyor sonra da gidip araştırma yapıp kitap okuyup uygulayarak öğrenmek yerine çok seviyesiz basit sorularla burada gündemi işgal ediyor. Artı yaptığı paylaşımlara bakarsanız her telden bölümüne sağda solda ne bulursa copy-paste yapıyor. Gerçekten hoşumuza gidecek ilginç şeyler değil ekseriyetle. Adam sanki kendini dakika başı copy-paste yapmaktan sorumlu devlet bakanı gibi hissediyor. Bazı konular var ki açanı bozacağım ama kalp kırmak istemediğimden ve seviyenin düşmesini istemediğimden bir şey demiyorum. Zaten herkes sağda-solda takıldığı normal forumlarda o tür konuları falan rahatlıkla buluyor ve diğer bütün forumların içerikleri (hatta başlıkları bile) aynı. Davetiye sistemi iyi olur diyeceğim ama onun da cıvkı çıkar emin olun. (Bknz: yasaklar delmek içindir) Bence sadece öğretmen olduğunu forum yönetimine ispatlayanlar ya da forum yöneticileri davetiye gönderebilsin.
Forumla ilgili olarak bir tavsiyem de evraklar için bir yer yapalım. Akla ne gelirse: yıllık plan gezi dilekçesi, laboratuarla ilgili belgeler, kulüp-mulüp. Oraya kategorilendirip dizelim.
Bir de şu var: Kendi açtığımız konuları takip edebilmemiz için bir özellik eklenebiliyor mu phpBB de. Mesela bir konu açtım ya da açılmış bir konu var beni ilgilendiren onu takip ediyorum. Her defasında onu aramayacağım. Bana özel bir liste olacak. Oradan o konuya her hangi bir cevap yazıldığında bilgi sahibi olacağım.
Kolay gelsin. İyi çalışmalar.... | |
|
|
 |
ufukaslan82
Seçkin Üye

|
| Yönetimden Uyarı: Üye Kayıt Durdurulmuştur... 13 May 2008, 9:02 | |
|
 |
 |
Forumla ilgili olarak bir tavsiyem de evraklar için bir yer yapalım. Akla ne gelirse: yıllık plan gezi dilekçesi, laboratuarla ilgili belgeler, kulüp-mulüp. Oraya kategorilendirip dizelim. |
bencede güzel bir düşünce. herkese sürekli gerekecek belgeler elimizin altında bulunabilir.  | |
|
|
 |
ghost

|
| Yönetimden Uyarı: Üye Kayıt Durdurulmuştur... 13 May 2008, 9:08 | |
|
 |
 |
Yerinde bir karar olur bence. çünkü öğretmenler dışında her tür kişi forma üye oluyor. bunların arasında öğrenciler de var...
Forma yeni üye katılımında ise fotokopi işe yaramaz bence. Çünkü Civan arkadaşımızın fotoğrafını kullanan belki de öğretmen olabilir. Bunu kesin olarak bilmiyoruz.
Bunun için bu tür ahlaksızlık yapanların forum yönetimi tarafından cezalandırılması gerekeyor. Üyeliği iptal edilebilir... |
Yapan büyük bir ihtimal öğretmen , ancak elimizde bilgisi yok, kimlik fotokopisi olsaydı kim olduğunu bilirdik, mahkeme yoluna bile gerek kalmadan kişiyi deşifre etmek bile , böylesine çok kişinin ziyaret ettiği bir sitede yeterlidir. Kişi yaptığına yapacağına pişman olur, siteden atıldıktan sonrada tekrar dönüş yapamaz.
Bu arada başbag , günlük forumu ziyaret eden üye sayısı 500-600 değil. Şöyle bir istatistik vereyim size, hem böylece sitemiz hakkında bilgi sahibi oluruz
10 bin üye varken günlük giriş yapan üye 1200 lerdeydi, sonra sunucu kaldırmadı son 24 saati kaldırdık, şuan kaç bilemiyorum, 3000 en az diye tahmin ediyorum. Ancak bir ististik daha verirsem hocamın anlatmak istediğini netleştirmiş olurum
mesaj sayısı 25 ve üzeri (Aktif üye ve üstü) üye sayısı : 1008
dün itibariyle sayfa izlenme sayısı 90 bin, ziyaretçi sayısı 28 bin | |
|
|
 |
ghost

|
| Yönetimden Uyarı: Üye Kayıt Durdurulmuştur... 13 May 2008, 9:14 | |
|
 |
 |
Forumla ilgili olarak bir tavsiyem de evraklar için bir yer yapalım. Akla ne gelirse: yıllık plan gezi dilekçesi, laboratuarla ilgili belgeler, kulüp-mulüp. Oraya kategorilendirip dizelim |
evrak bölümünde yeterli başık sayısı var ancak geliştirebiliriz,
yıl sonuna geldik anlayışla karşılarsanız o bölümü yeni yıla başlarken ağustos ayı gibi bir düzene koyalım , şuan gerçekten sizlerde bizlerde dönem sonuna yaklaştığımız için yoğun günler yaşıyoruz .
 |
 |
Bir de şu var: Kendi açtığımız konuları takip edebilmemiz için bir özellik eklenebiliyor mu phpBB de. Mesela bir konu açtım ya da açılmış bir konu var beni ilgilendiren onu takip ediyorum. Her defasında onu aramayacağım. Bana özel bir liste olacak. Oradan o konuya her hangi bir cevap yazıldığında bilgi sahibi olacağım. |
cevap yazarken beni haberdar et seçeneğini işaretlerseniz birisi konuya mesaj attığında emailinize uyarı gelir. Yinede başka metodlar varsa inceleyelim.
öneriler için sağolasın | |
|
|
 |
nacara
Aktif Üye

| Yönetimden Uyarı: Üye Kayıt Durdurulmuştur... 13 May 2008, 9:17 | |
| anladım, yeni üyelere olacak diyorsunuz.
ama yeni üye olacaklar da zorlanır gibi hayırlısı olsun kolay gelsin ne diyim? | |
|
|
 |
exemcli
Fotoğraf Klübü Bşk.

|
| Yönetimden Uyarı: Üye Kayıt Durdurulmuştur... 13 May 2008, 9:20 | |
| | bence genel döküman vs kısımlar sabit başlıklar olsun her isteyen istediğini ekleyemesin temiz başlık ve düzenli alan . Aynı şekilde programlar kısmı içinde geçerli dolaşıp duruyoruz sürekli benzer programlar gelecek dönem başı ve yaz durumuna göre bence programlar kısmı paylaşım adresi verilmeden tanımıtımı yapılır isteyen zaten bulur programı . | |
|
|
 |
mystreous
Tecrübeli Üye

| Yönetimden Uyarı: Üye Kayıt Durdurulmuştur... 13 May 2008, 9:21 | |
| Slm Arkadaşlar
5 gündür yoktum. Sitede neler oldu neler bitti haberim olmadı. Üzücü olaylar yaşanmış sanırım. Kimlik fotokopisi ile üyelik bence çok zor olur. Siz kimlik fotokopisi ile bir siteye üye olur musunuz hiç? Ancak siteyi tanıyan bilen böyle bir iş yapar bence. Tanıyan bilen de zaten burda  | |
|
|
 |
hmmtklnc
Seçkin Üye

| Yönetimden Uyarı: Üye Kayıt Durdurulmuştur... 13 May 2008, 9:27 | |
| | ÇOK İYİ BİR UYGULAMA HOCAM. | |
|
|
 |
|
|