Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Duyurularımız

YÖNETİMDEN UYARI : Yasal Olmayan Linklerin Temizliği

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 4 sayfa)
Sayfaya git 1, 2, 3, 4  Sonraki
YazarMesaj
ghost
Site Admin
<marquee><b>Site Admin</b></marquee>

YÖNETİMDEN UYARI : Yasal Olmayan Linklerin Temizliği    10 May 2008, 1:21Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar bu saatte keyfinizi ve uykunuzu kaçırmak istemezdim ancak benimde uykum kaçmış durumda ve forumda temizlik yapıyorum. Biliyorsunuz geçenlerde sitemiz bir kapanma olayı yaşadı hepimiz mağdur olduk. İkincisi ile uğraşmamak için şimdiden önlemlerimizi almamız gerekiyor.

Elimden geldiğince sitedeki lisansız programları, müzikleri, kitapları vs. kaldırıyorum. Birazdan program paylaşım download bölümünüde kaldıracağım. Yarından itibaren yönetim ekibi de ilgilenecek. Bu konuda sizlerden anlayış bekliyorum. Artık bir çıkmaza girdik ve bundan kurtuluşun tek yolu tamamen yasal bir site olmak.

Biliyorum şuan en az sizler kadar sinirli ve gerginim. Binlerce dosya , o kadar emek, böylesine bir paylaşım !! hepsini kaldırmak zorundayız. Sizlerden tek ricam bize yardımcı olmanız ve bizi anlayışla karşılamanız. Bu programları başka sitelerden de indirebiliriz başka kaynaklardan da bulabiliriz ancak site kapanırsa aynı performansta bir bilgisayarbilisim bulabilecekmiyiz ? Bulsak bile zamanı geldiğinde aynı durumlar o sitenin de başına gelmeyecekmi ? İşte o yüzden diyorum ki bu bir kısır döngü, bir çıkmaz sokak. Tek yolu engeli ortadan kaldırmak.

Birazdan temizliğe başlıyorum sizlerde gördüğünüz linkleri, özellikle sitemizin eklenti paneline konulmuş c rack, s erial , m p3 yada lisansız yazılımları bana yada diğer yönetimdeki arkadaşlara özel mesaj ile bildiriniz. Bundan sonrada forumda yasal olmayan program, kitap, cd, m p3, s erial vs paylaşımı yapmamaya gayret gösterelim.

Yaptığınız tüm paylaşımlar ve herşey için teşekkür ederiz. Bu forum bu günlere barındırdığı programlarla değil , samimi ve içten paylaşımlarla geldi. Bizlere kızan sinirlenen yada bundan sonrasında burada olmak istemeyenler olursa haklarını helal etsinler. Bizden yana ne varsa da helal olsun.

Verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim, her şeyin bir bedeli var demek ki iyi iş çıkarmanın bedeli de bu.. Varsın öyle olsun. Hacker ında dediği gibi Yapacak bişey yok..
Amisos
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

YÖNETİMDEN UYARI : Yasal Olmayan Linklerin Temizliği    10 May 2008, 1:33Alıntıyla Cevap Gönder

Canınız sağolsun hocam. sitemiz varolduğu sürece biz her zaman buradayız. programlar her sitede var ama buradaki samimiyet başka yerde yok. +1
Hakan24
Site Gezgini
Site Gezgini

YÖNETİMDEN UYARI : Yasal Olmayan Linklerin Temizliği    10 May 2008, 1:50Alıntıyla Cevap Gönder

Temizlenmeden önce bi arşivleseydik bari. Başka yerde zor buluruz bu paylaşımları. YArına kadar bekleyin en azından. Kolay gelsin.
Denizhan
Site Gezgini
Site Gezgini

YÖNETİMDEN UYARI : Yasal Olmayan Linklerin Temizliği    10 May 2008, 1:50Alıntıyla Cevap Gönder

.

ben 1,5 GB lık dosya indirdim gerisi kaldı yani bi işe yaramadı ama olsun,dediğiniz doğru,Biz Eğitimcilere de bu yakışır.

.
rtyucel
Süper Üye
Süper Üye

YÖNETİMDEN UYARI : Yasal Olmayan Linklerin Temizliği    10 May 2008, 1:52Alıntıyla Cevap Gönder

Bence en güzelini yaparsınız. Böyle bir sitenin tekrar kapanmasını şahsen istemem. Eğer biz bilişimciler olarak diğer bilişimci arkadaşlarımızın emeklerini yasal olmayan yollardan dağıtırsak paylaşırsak bunun adı paylaşım olmaz. diğer arkadaşlar diyebilirler senin kullandığın programların hepsi yasal mı, hiç mi korsan şarkı yok bilgisayarında diye. var olmaz mı ama genellikle freeware programlar kullanmaya ya da lisanslı program kullanmaya gayret gösteriyorum.

ben ne zaman emek harcayarak kod yazmaya başladım ve işte o zaman o programları yazan kişilerin yaşadığı sıkıntıları anlamaya başladım.
hergunsince83
Aktif Üye
Aktif Üye

YÖNETİMDEN UYARI : Yasal Olmayan Linklerin Temizliği    10 May 2008, 3:46Alıntıyla Cevap Gönder

bir hafta falan daha bekleseydiniz olmaz mıydı? Neyse artk... Shocked Shocked
abtani
Aktif Üye
Aktif Üye

YÖNETİMDEN UYARI : Yasal Olmayan Linklerin Temizliği    10 May 2008, 6:39Alıntıyla Cevap Gönder

En azından sitedeki program ile ilgili linkler üyelere e-posta ile gönderillebilirmi?
wswswq
Seçkin Üye
Seçkin Üye

YÖNETİMDEN UYARI : Yasal Olmayan Linklerin Temizliği    10 May 2008, 7:55Alıntıyla Cevap Gönder

yasalara uymak site için faydalı olacaktır. bilgisyarbilişimin bir daha kapanmasını istemem doğrusu..
basbag
Süper Üye
Süper Üye

YÖNETİMDEN UYARI : Yasal Olmayan Linklerin Temizliği    10 May 2008, 8:22Alıntıyla Cevap Gönder

Hakan24 yazmış:
Temizlenmeden önce bi arşivleseydik bari. Başka yerde zor buluruz bu paylaşımları. YArına kadar bekleyin en azından. Kolay gelsin.

bencede arşivleyelim yazık olacak yüzlerce program var o bölümde
karinca_52
Süper Üye
Süper Üye

YÖNETİMDEN UYARI : Yasal Olmayan Linklerin Temizliği    10 May 2008, 9:08Alıntıyla Cevap Gönder

olsun önemli olan sitenin kapanmaması nasılsa onları indiririz bir yolla
aakcakaza
Süper Üye
Süper Üye

YÖNETİMDEN UYARI : Yasal Olmayan Linklerin Temizliği    10 May 2008, 9:19Alıntıyla Cevap Gönder

bu hic iyi bir haber degil ama napalım artık Sad
ctrl+z
Süper Üye
Süper Üye

YÖNETİMDEN UYARI : Yasal Olmayan Linklerin Temizliği    10 May 2008, 9:22Alıntıyla Cevap Gönder

cem yılmaz 2008 de bu kapsamda mı kaldırıldı....
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 4 sayfa)
Sayfaya git 1, 2, 3, 4  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Duyurularımız

YÖNETİMDEN UYARI : Yasal Olmayan Linklerin Temizliği

page generation = 2.75006 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması