|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
ghost

|
| YÖNETİMDEN UYARI : Yasal Olmayan Linklerin Temizliği 10 May 2008, 1:21 | |
| Arkadaşlar bu saatte keyfinizi ve uykunuzu kaçırmak istemezdim ancak benimde uykum kaçmış durumda ve forumda temizlik yapıyorum. Biliyorsunuz geçenlerde sitemiz bir kapanma olayı yaşadı hepimiz mağdur olduk. İkincisi ile uğraşmamak için şimdiden önlemlerimizi almamız gerekiyor.
Elimden geldiğince sitedeki lisansız programları, müzikleri, kitapları vs. kaldırıyorum. Birazdan program paylaşım download bölümünüde kaldıracağım. Yarından itibaren yönetim ekibi de ilgilenecek. Bu konuda sizlerden anlayış bekliyorum. Artık bir çıkmaza girdik ve bundan kurtuluşun tek yolu tamamen yasal bir site olmak.
Biliyorum şuan en az sizler kadar sinirli ve gerginim. Binlerce dosya , o kadar emek, böylesine bir paylaşım !! hepsini kaldırmak zorundayız. Sizlerden tek ricam bize yardımcı olmanız ve bizi anlayışla karşılamanız. Bu programları başka sitelerden de indirebiliriz başka kaynaklardan da bulabiliriz ancak site kapanırsa aynı performansta bir bilgisayarbilisim bulabilecekmiyiz ? Bulsak bile zamanı geldiğinde aynı durumlar o sitenin de başına gelmeyecekmi ? İşte o yüzden diyorum ki bu bir kısır döngü, bir çıkmaz sokak. Tek yolu engeli ortadan kaldırmak.
Birazdan temizliğe başlıyorum sizlerde gördüğünüz linkleri, özellikle sitemizin eklenti paneline konulmuş c rack, s erial , m p3 yada lisansız yazılımları bana yada diğer yönetimdeki arkadaşlara özel mesaj ile bildiriniz. Bundan sonrada forumda yasal olmayan program, kitap, cd, m p3, s erial vs paylaşımı yapmamaya gayret gösterelim.
Yaptığınız tüm paylaşımlar ve herşey için teşekkür ederiz. Bu forum bu günlere barındırdığı programlarla değil , samimi ve içten paylaşımlarla geldi. Bizlere kızan sinirlenen yada bundan sonrasında burada olmak istemeyenler olursa haklarını helal etsinler. Bizden yana ne varsa da helal olsun.
Verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim, her şeyin bir bedeli var demek ki iyi iş çıkarmanın bedeli de bu.. Varsın öyle olsun. Hacker ında dediği gibi Yapacak bişey yok.. | |
|
|
 |
Amisos
Tecrübeli Üye

|
| YÖNETİMDEN UYARI : Yasal Olmayan Linklerin Temizliği 10 May 2008, 1:33 | |
| Canınız sağolsun hocam. sitemiz varolduğu sürece biz her zaman buradayız. programlar her sitede var ama buradaki samimiyet başka yerde yok.  | |
|
|
 |
Hakan24
Site Gezgini

| YÖNETİMDEN UYARI : Yasal Olmayan Linklerin Temizliği 10 May 2008, 1:50 | |
| | Temizlenmeden önce bi arşivleseydik bari. Başka yerde zor buluruz bu paylaşımları. YArına kadar bekleyin en azından. Kolay gelsin. | |
|
|
 |
Denizhan
Site Gezgini

| YÖNETİMDEN UYARI : Yasal Olmayan Linklerin Temizliği 10 May 2008, 1:50 | |
| .
ben 1,5 GB lık dosya indirdim gerisi kaldı yani bi işe yaramadı ama olsun,dediğiniz doğru,Biz Eğitimcilere de bu yakışır.
. | |
|
|
 |
rtyucel
Süper Üye

| YÖNETİMDEN UYARI : Yasal Olmayan Linklerin Temizliği 10 May 2008, 1:52 | |
| Bence en güzelini yaparsınız. Böyle bir sitenin tekrar kapanmasını şahsen istemem. Eğer biz bilişimciler olarak diğer bilişimci arkadaşlarımızın emeklerini yasal olmayan yollardan dağıtırsak paylaşırsak bunun adı paylaşım olmaz. diğer arkadaşlar diyebilirler senin kullandığın programların hepsi yasal mı, hiç mi korsan şarkı yok bilgisayarında diye. var olmaz mı ama genellikle freeware programlar kullanmaya ya da lisanslı program kullanmaya gayret gösteriyorum.
ben ne zaman emek harcayarak kod yazmaya başladım ve işte o zaman o programları yazan kişilerin yaşadığı sıkıntıları anlamaya başladım. | |
|
|
 |
hergunsince83
Aktif Üye

Kayıt: 05 Oca 2008 Mesajlar: 327 Konum: Çocukların kafasındayım :) |
| YÖNETİMDEN UYARI : Yasal Olmayan Linklerin Temizliği 10 May 2008, 3:46 | |
| bir hafta falan daha bekleseydiniz olmaz mıydı? Neyse artk...  | |
|
|
 |
abtani
Aktif Üye

|
| YÖNETİMDEN UYARI : Yasal Olmayan Linklerin Temizliği 10 May 2008, 6:39 | |
| | En azından sitedeki program ile ilgili linkler üyelere e-posta ile gönderillebilirmi? | |
|
|
 |
wswswq
Seçkin Üye

| YÖNETİMDEN UYARI : Yasal Olmayan Linklerin Temizliği 10 May 2008, 7:55 | |
| | yasalara uymak site için faydalı olacaktır. bilgisyarbilişimin bir daha kapanmasını istemem doğrusu.. | |
|
|
 |
basbag
Süper Üye

Kayıt: 30 Ksm 2007 Mesajlar: 3607 Konum: Adana Alanya Sivas |
| YÖNETİMDEN UYARI : Yasal Olmayan Linklerin Temizliği 10 May 2008, 8:22 | |
|
 |
 |
Temizlenmeden önce bi arşivleseydik bari. Başka yerde zor buluruz bu paylaşımları. YArına kadar bekleyin en azından. Kolay gelsin. |
bencede arşivleyelim yazık olacak yüzlerce program var o bölümde | |
|
|
 |
karinca_52
Süper Üye

| YÖNETİMDEN UYARI : Yasal Olmayan Linklerin Temizliği 10 May 2008, 9:08 | |
| | olsun önemli olan sitenin kapanmaması nasılsa onları indiririz bir yolla | |
|
|
 |
aakcakaza
Süper Üye

| YÖNETİMDEN UYARI : Yasal Olmayan Linklerin Temizliği 10 May 2008, 9:19 | |
| bu hic iyi bir haber degil ama napalım artık  | |
|
|
 |
ctrl+z
Süper Üye