|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
hmmtklnc
Seçkin Üye

| YÖNETİMDEN UYARI : Yasal Olmayan Linklerin Temizliği 10 May 2008, 11:37 | |
| | hayırlısı belki de böyle.ne yapalım böyle devam ederiz. | |
|
|
 |
hmmtklnc
Seçkin Üye

| YÖNETİMDEN UYARI : Yasal Olmayan Linklerin Temizliği 10 May 2008, 11:38 | |
| | ama arkadaşlar bize bence program vs.trial linklerini versinler.biz gerisini hallederiz diye düşünüyorum. | |
|
|
 |
gizemkar
Onursal Üye

Kayıt: 06 Eyl 2007 Mesajlar: 1348 Konum: Balıkesir »» Artvin |
| YÖNETİMDEN UYARI : Yasal Olmayan Linklerin Temizliği 10 May 2008, 11:38 | |
| Bilişim yasaları affetmez arkadaşlar ghost hocama bu konuda katılıyorum ve teşekkür ediyorum.
Bir daha bir bilgisayarbilişim olmamasındansa o programlar olmasın. girin dünyaca site var googleda bir arama yapıp programların bulunduğu linkleri öğrenmek cok kolay indirdiğim tüm programları bu şekilde indiriyorum aradığınız kelimeminin sonuna rapidshare.com ekleyince her hangi bir site muhakkak çıkıyor.. | |
|
|
 |
enginozdil
Moderatör

Kayıt: 06 Hzr 2007 Mesajlar: 1788 Konum: MALATYA<-->baskil :) |
| YÖNETİMDEN UYARI : Yasal Olmayan Linklerin Temizliği 10 May 2008, 15:39 | |
| ghost'un bu açıklaması tam yerinde bir açıklama olmuş
bilgisayarbilisim.net'in geleceği için böyle olmak zorunda
ben yaklaşık 1 haftadır eklediğim ve forumda gördüğüm diğer bazı linkleri kaldırıyorum
bu emeklerin ve paylaşımların böyle silinmesi, kaldırılması
vicdanen rahatsızlık versede bu duruma alışmak durumundayız
siz değerli üyelerin duyarlılığına güvenerek sizlerinde bizlere yardımcı olmanızı bekliyoruz
silinmesini düşündüğünüz illlegal linkleri bizlere iletirseniz bu işi çok daha kısa sürede tamamlarız.
programlar bir şekilde bulunabilir (gizemkar hocamın verdiği yöntem güzel bir yöntem)
ancak BilgisayarBilisim.NeT bulunabilirmi bilmiyorum
iyi forumlar
saygıılar!.. | |
|
|
 |
ghost

|
| YÖNETİMDEN UYARI : Yasal Olmayan Linklerin Temizliği 11 May 2008, 17:27 | |
| Tüm Temizliği başlatıyorum kısa süre içerisinde sitemizde yasal olmayan linkler ve konular sitemizden kaldırılacaktır. Bu son uyarıdır lütfen dikkate alınız. Bu konuda bizlere sitem etmeyiniz yada mail yoluyla link istemeyiniz.
Ülkemiz yasaları açık, kodavcısı ilgili yazıyı sitemize ekledi, hukuk bölümüne bakabilirsiniz. Biz bundan sonrasında tamamen yasal bir site olma yolunda ilerliyoruz. Bu arada durumu yanlış yorumlayan arkadaşlarımız olursa, tekrar hatırlatmak isterim, biz bu siteden 1 kuruş kar etmediğimiz gibi 08 .04.2008 tarihinden itibaren tüm masrafları karşılamayı kabullenerek yayına geri döndük. İlerde ne olur bilemem ama biz dayanabildiğimiz kadar yayındayız. Çekilirsek kendi isteğimizle çekiliriz başkasının bizleri suçlu damgasını vurarak çekilmemizi istemelerine müsade etmek akılsızlık olur. Burada bodrum katına çekilip kötü işler yapmıyoruz, kanun kaçakçısıda değiliz, bilakis binlerce insanın istifade edeceği bir ortamı yönetmeye çalışıyoruz, herşeyden önemlisi bizler T.C. öğretmeniyiz. Bu site kapandığında yönetim maddi olarak zara görmez bilakis zarardan kar eder. Ancak manevi anlamda kaybedeceğimiz çok şey olur.
Sizlerden ricam lütfen ücretsiz yazılımları (freeware) yada ücretli yazılımların tanıtım sürümlerini (shareware) paylaşmanızdır. | |
|
|
 |
ihtaner
Seçkin Üye

|
| YÖNETİMDEN UYARI : Yasal Olmayan Linklerin Temizliği 11 May 2008, 17:35 | |
| ne yani bundan sonra sadece konuşarak mı katılacaz foruma film çerezsiz gitmez derim ben çok üzüldüm doğrusu.Neyse sonuçta en iyisini siz bilirsiniz koca bir SAĞLIK OLSUN ...!!! Şimdi siteyi şikayet eden bir yerlerine kına yakıyordur heralde.  | |
|
|
 |
ghost

|
| YÖNETİMDEN UYARI : Yasal Olmayan Linklerin Temizliği 11 May 2008, 17:46 | |
| Sitemize çok kişinin alanımızla ilgili programlardan yararlanmak için geldiğini biliyoruz ancak daha fazlasının program hakkında bilgi almak ve sıkıntılarını gidermek için geldiği kesin bilgidir. Programları bulabileceğimiz binlerce site mevcut.Program tanıtımınıda şikayet etmezler heralde , bundan sonrasında programın deneme sürümünü koyarız, tanıtımını yaparız amacını uygulanışını gösteririz ilgilenen arkdaşalar bu programları internette 5 dakikalık bir arama sonucu bulabilirler. Okuldan zaten rapid kullanamıyoruz eve geldiğinizdede 5 dakika ayırsak çok şey kaybetmeyiz. Ama diğer yönüyle düşünürse bu site haricinde belgelerini eklenti paneliyle sağlayan site sayısı azdır. Bunu sağlamamızın nedenide okullarda rapid gibi sitelerin çalışmaması, biliyorsunuz. Bu bize yük getirsede karşılamaya zaten razıyız. Anlatmak istediğim şudur, site kapanırsa bu dosyaları bile indirmek için rapide giriş yolu aramak zorunda kalmayalım. Onlar bari bir yerlerde indirilebilir olsun.
Son diyeceğim şudur giden gider , ama nereye oda bizim sorunumuz değil, gösterim sayısından kar etmiyoruz, burada herşeyi maddi beklemeyin.
elimizden geleni yaptığımızı göstermek için yapmamız gereken neler varsa söyleyin, ama bize suçlu muamelesi yapmalarınada izin vermeyin, lütfen...
En son ghost tarafından 11 May 2008, 18:02 tarihinde değiştirildi, toplam 4 kere değiştirildi | |
|
|
 |
hasari
Süper Üye

Kayıt: 03 Eyl 2007 Mesajlar: 4419 Konum: 7/24 Burası...!!! |
| YÖNETİMDEN UYARI : Yasal Olmayan Linklerin Temizliği 11 May 2008, 17:47 | |
| | Bardağa dolu tafaından bakalım: Belki bunun sayesinde daha çok ücretsiz yazılımlara yöneliriz... | |
|
|
 |
exemcli
Fotoğraf Klübü Bşk.

|
| YÖNETİMDEN UYARI : Yasal Olmayan Linklerin Temizliği 11 May 2008, 18:12 | |
| google tag = program + rapid yüzde 90 sonuc .... | |
|
|
 |
scorpus
Site Gezgini

Kayıt: 01 May 2008 Mesajlar: 83 Konum: 38.6 kuzey 27.4333 doğu |
| YÖNETİMDEN UYARI : Yasal Olmayan Linklerin Temizliği 11 May 2008, 18:29 | |
| | demo yada program tanıtımı da işe yarar kalanı googledan hallederiz | |
|
|
 |
Yalnız_Kurt
Süper Üye

| YÖNETİMDEN UYARI : Yasal Olmayan Linklerin Temizliği 13 May 2008, 8:25 | |
| öncelikle burası ile tyanıştıgımdan bu yana tüm sıkıntılarımı paylaştım bildiklerimi arkadaşlarıma iletmeye çalıştım tabii ki sitemizin devamlılık arzetmesi herşeyden önemlidiri çünkü ekol olmuş isim yapmış herkes tarafından parmakla gösterilir olmuş bu şartlar altında yönetimi haklı buluyoırum bu imajı yıkmak bizlere yakışmaz
peki benim şöyle bir önerim var belkide yazılmıştır ama
"BİLGİSAYARBİLİŞİM DVD" şeklinde bir oluşum yoluna giderek arşiv oluşturup faydalanma yoluna gidilebilir mi yoksa bu da mı yasal olmaz sadece bir öneri sakın yanlış anlaşılmasın | |
|
|
 |
ghost

|
| YÖNETİMDEN UYARI : Yasal Olmayan Linklerin Temizliği 13 May 2008, 8:39 | |
|
 |
 |
öncelikle burası ile tyanıştıgımdan bu yana tüm sıkıntılarımı paylaştım bildiklerimi arkadaşlarıma iletmeye çalıştım tabii ki sitemizin devamlılık arzetmesi herşeyden önemlidiri çünkü ekol olmuş isim yapmış herkes tarafından parmakla gösterilir olmuş bu şartlar altında yönetimi haklı buluyoırum bu imajı yıkmak bizlere yakışmaz
peki benim şöyle bir önerim var belkide yazılmıştır ama
"BİLGİSAYARBİLİŞİM DVD" şeklinde bir oluşum yoluna giderek arşiv oluşturup faydalanma yoluna gidilebilir mi yoksa bu da mı yasal olmaz sadece bir öneri sakın yanlış anlaşılmasın |
Böyle bir uygulama içerinde yer alacak programlar yine demo olacaktır, aksi taktirde yine suçlu bulunuruz. Sonuçta DVD buradan paylaşılacak yeterli alt yapı var bunda sıkıntı yok, ancak sitede her türlü paylaşımın yasal olması bizim hayrımıza olur. Sitenin devamı için her türlü yasal yükümlülüğü yerine getirmeye çalışacağız ayrıca düzenimiz için site kontrolünü ve güvenlik alt yapısını değiştiriyoruz. Güvenlik nedeniyle sitemizde aksaklıklar yaşanabilir bu yüzden günlük otomatik yedek sayılarını arttırıyoruz, sitemiz hacklense bile en yakın veritabanına dönüşümüz kısa süre alacaktır.İnşallah hakkımızda hayırlısı ne ise o olur. Piyasdan çekileceksek biz çekiliriz başkalırının bizi suçlu yerine koyarak çekilmemizi istemelerine tahammülümüz yok , biz bu yola gönül verdik dayanabildiğimiz kadar yayındayız. Bu konu ile ilgilenenlere duyurulur.. | |
|
|
 |
|
|