Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Duyurularımız

YÖNETİMDEN UYARI : Yasal Olmayan Linklerin Temizliği

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 3. sayfa (Toplam 4 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
YazarMesaj
hmmtklnc
Seçkin Üye
Seçkin Üye

YÖNETİMDEN UYARI : Yasal Olmayan Linklerin Temizliği    10 May 2008, 11:37Alıntıyla Cevap Gönder

hayırlısı belki de böyle.ne yapalım böyle devam ederiz.
hmmtklnc
Seçkin Üye
Seçkin Üye

YÖNETİMDEN UYARI : Yasal Olmayan Linklerin Temizliği    10 May 2008, 11:38Alıntıyla Cevap Gönder

ama arkadaşlar bize bence program vs.trial linklerini versinler.biz gerisini hallederiz diye düşünüyorum.
gizemkar
Onursal Üye
Onursal Üye

YÖNETİMDEN UYARI : Yasal Olmayan Linklerin Temizliği    10 May 2008, 11:38Alıntıyla Cevap Gönder

Bilişim yasaları affetmez arkadaşlar ghost hocama bu konuda katılıyorum ve teşekkür ediyorum.
Bir daha bir bilgisayarbilişim olmamasındansa o programlar olmasın. girin dünyaca site var googleda bir arama yapıp programların bulunduğu linkleri öğrenmek cok kolay indirdiğim tüm programları bu şekilde indiriyorum aradığınız kelimeminin sonuna rapidshare.com ekleyince her hangi bir site muhakkak çıkıyor..
enginozdil
Moderatör
Moderatör

YÖNETİMDEN UYARI : Yasal Olmayan Linklerin Temizliği    10 May 2008, 15:39Alıntıyla Cevap Gönder

ghost'un bu açıklaması tam yerinde bir açıklama olmuş
bilgisayarbilisim.net'in geleceği için böyle olmak zorunda
ben yaklaşık 1 haftadır eklediğim ve forumda gördüğüm diğer bazı linkleri kaldırıyorum
bu emeklerin ve paylaşımların böyle silinmesi, kaldırılması
vicdanen rahatsızlık versede bu duruma alışmak durumundayız

siz değerli üyelerin duyarlılığına güvenerek sizlerinde bizlere yardımcı olmanızı bekliyoruz
silinmesini düşündüğünüz illlegal linkleri bizlere iletirseniz bu işi çok daha kısa sürede tamamlarız.

programlar bir şekilde bulunabilir (gizemkar hocamın verdiği yöntem güzel bir yöntem)
ancak BilgisayarBilisim.NeT bulunabilirmi bilmiyorum Rolling Eyes

iyi forumlar
saygıılar!..
ghost
Site Admin
<marquee><b>Site Admin</b></marquee>

YÖNETİMDEN UYARI : Yasal Olmayan Linklerin Temizliği    11 May 2008, 17:27Alıntıyla Cevap Gönder

Tüm Temizliği başlatıyorum kısa süre içerisinde sitemizde yasal olmayan linkler ve konular sitemizden kaldırılacaktır. Bu son uyarıdır lütfen dikkate alınız. Bu konuda bizlere sitem etmeyiniz yada mail yoluyla link istemeyiniz.

Ülkemiz yasaları açık, kodavcısı ilgili yazıyı sitemize ekledi, hukuk bölümüne bakabilirsiniz. Biz bundan sonrasında tamamen yasal bir site olma yolunda ilerliyoruz. Bu arada durumu yanlış yorumlayan arkadaşlarımız olursa, tekrar hatırlatmak isterim, biz bu siteden 1 kuruş kar etmediğimiz gibi 08 .04.2008 tarihinden itibaren tüm masrafları karşılamayı kabullenerek yayına geri döndük. İlerde ne olur bilemem ama biz dayanabildiğimiz kadar yayındayız. Çekilirsek kendi isteğimizle çekiliriz başkasının bizleri suçlu damgasını vurarak çekilmemizi istemelerine müsade etmek akılsızlık olur. Burada bodrum katına çekilip kötü işler yapmıyoruz, kanun kaçakçısıda değiliz, bilakis binlerce insanın istifade edeceği bir ortamı yönetmeye çalışıyoruz, herşeyden önemlisi bizler T.C. öğretmeniyiz. Bu site kapandığında yönetim maddi olarak zara görmez bilakis zarardan kar eder. Ancak manevi anlamda kaybedeceğimiz çok şey olur.

Sizlerden ricam lütfen ücretsiz yazılımları (freeware) yada ücretli yazılımların tanıtım sürümlerini (shareware) paylaşmanızdır.
ihtaner
Seçkin Üye
Seçkin Üye

YÖNETİMDEN UYARI : Yasal Olmayan Linklerin Temizliği    11 May 2008, 17:35Alıntıyla Cevap Gönder

ne yani bundan sonra sadece konuşarak mı katılacaz foruma film çerezsiz gitmez derim ben çok üzüldüm doğrusu.Neyse sonuçta en iyisini siz bilirsiniz koca bir SAĞLIK OLSUN ...!!! Şimdi siteyi şikayet eden bir yerlerine kına yakıyordur heralde. Mad
ghost
Site Admin

YÖNETİMDEN UYARI : Yasal Olmayan Linklerin Temizliği    11 May 2008, 17:46Alıntıyla Cevap Gönder

Sitemize çok kişinin alanımızla ilgili programlardan yararlanmak için geldiğini biliyoruz ancak daha fazlasının program hakkında bilgi almak ve sıkıntılarını gidermek için geldiği kesin bilgidir. Programları bulabileceğimiz binlerce site mevcut.Program tanıtımınıda şikayet etmezler heralde , bundan sonrasında programın deneme sürümünü koyarız, tanıtımını yaparız amacını uygulanışını gösteririz ilgilenen arkdaşalar bu programları internette 5 dakikalık bir arama sonucu bulabilirler. Okuldan zaten rapid kullanamıyoruz eve geldiğinizdede 5 dakika ayırsak çok şey kaybetmeyiz. Ama diğer yönüyle düşünürse bu site haricinde belgelerini eklenti paneliyle sağlayan site sayısı azdır. Bunu sağlamamızın nedenide okullarda rapid gibi sitelerin çalışmaması, biliyorsunuz. Bu bize yük getirsede karşılamaya zaten razıyız. Anlatmak istediğim şudur, site kapanırsa bu dosyaları bile indirmek için rapide giriş yolu aramak zorunda kalmayalım. Onlar bari bir yerlerde indirilebilir olsun.

Son diyeceğim şudur giden gider , ama nereye Question oda bizim sorunumuz değil, gösterim sayısından kar etmiyoruz, burada herşeyi maddi beklemeyin.

elimizden geleni yaptığımızı göstermek için yapmamız gereken neler varsa söyleyin, ama bize suçlu muamelesi yapmalarınada izin vermeyin, lütfen...

En son ghost tarafından 11 May 2008, 18:02 tarihinde değiştirildi, toplam 4 kere değiştirildi
hasari
Süper Üye
Süper Üye

YÖNETİMDEN UYARI : Yasal Olmayan Linklerin Temizliği    11 May 2008, 17:47Alıntıyla Cevap Gönder

Bardağa dolu tafaından bakalım: Belki bunun sayesinde daha çok ücretsiz yazılımlara yöneliriz...
exemcli
Fotoğraf Klübü Bşk.
Fotoğraf Klübü Bşk.

YÖNETİMDEN UYARI : Yasal Olmayan Linklerin Temizliği    11 May 2008, 18:12Alıntıyla Cevap Gönder

google tag = program + rapid Very Happy yüzde 90 sonuc ....
scorpus
Site Gezgini
Site Gezgini

YÖNETİMDEN UYARI : Yasal Olmayan Linklerin Temizliği    11 May 2008, 18:29Alıntıyla Cevap Gönder

demo yada program tanıtımı da işe yarar kalanı googledan hallederiz
Yalnız_Kurt
Süper Üye
Süper Üye

YÖNETİMDEN UYARI : Yasal Olmayan Linklerin Temizliği    13 May 2008, 8:25Alıntıyla Cevap Gönder

öncelikle burası ile tyanıştıgımdan bu yana tüm sıkıntılarımı paylaştım bildiklerimi arkadaşlarıma iletmeye çalıştım tabii ki sitemizin devamlılık arzetmesi herşeyden önemlidiri çünkü ekol olmuş isim yapmış herkes tarafından parmakla gösterilir olmuş bu şartlar altında yönetimi haklı buluyoırum bu imajı yıkmak bizlere yakışmaz

peki benim şöyle bir önerim var belkide yazılmıştır ama
"BİLGİSAYARBİLİŞİM DVD" şeklinde bir oluşum yoluna giderek arşiv oluşturup faydalanma yoluna gidilebilir mi yoksa bu da mı yasal olmaz sadece bir öneri sakın yanlış anlaşılmasın
ghost
Site Admin

YÖNETİMDEN UYARI : Yasal Olmayan Linklerin Temizliği    13 May 2008, 8:39Alıntıyla Cevap Gönder

Yalnız_Kurt yazmış:
öncelikle burası ile tyanıştıgımdan bu yana tüm sıkıntılarımı paylaştım bildiklerimi arkadaşlarıma iletmeye çalıştım tabii ki sitemizin devamlılık arzetmesi herşeyden önemlidiri çünkü ekol olmuş isim yapmış herkes tarafından parmakla gösterilir olmuş bu şartlar altında yönetimi haklı buluyoırum bu imajı yıkmak bizlere yakışmaz

peki benim şöyle bir önerim var belkide yazılmıştır ama
"BİLGİSAYARBİLİŞİM DVD" şeklinde bir oluşum yoluna giderek arşiv oluşturup faydalanma yoluna gidilebilir mi yoksa bu da mı yasal olmaz sadece bir öneri sakın yanlış anlaşılmasın

Böyle bir uygulama içerinde yer alacak programlar yine demo olacaktır, aksi taktirde yine suçlu bulunuruz. Sonuçta DVD buradan paylaşılacak yeterli alt yapı var bunda sıkıntı yok, ancak sitede her türlü paylaşımın yasal olması bizim hayrımıza olur. Sitenin devamı için her türlü yasal yükümlülüğü yerine getirmeye çalışacağız ayrıca düzenimiz için site kontrolünü ve güvenlik alt yapısını değiştiriyoruz. Güvenlik nedeniyle sitemizde aksaklıklar yaşanabilir bu yüzden günlük otomatik yedek sayılarını arttırıyoruz, sitemiz hacklense bile en yakın veritabanına dönüşümüz kısa süre alacaktır.İnşallah hakkımızda hayırlısı ne ise o olur. Piyasdan çekileceksek biz çekiliriz başkalırının bizi suçlu yerine koyarak çekilmemizi istemelerine tahammülümüz yok , biz bu yola gönül verdik dayanabildiğimiz kadar yayındayız. Bu konu ile ilgilenenlere duyurulur..
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder3. sayfa (Toplam 4 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Duyurularımız

YÖNETİMDEN UYARI : Yasal Olmayan Linklerin Temizliği

page generation = 0.33294 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)