Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Duyurularımız

Yönetimden Mesaj: Reklam Serbest Bölümü

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git 1, 2  Sonraki
YazarMesaj
ghost
Site Admin
<marquee><b>Site Admin</b></marquee>

Yönetimden Mesaj: Reklam Serbest Bölümü    12 May 2008, 15:57Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar son zamanlarda sitemizde reklam yapmaya çalışan sitelerin sayısı bir hayli fazlalaştı ve biz yönetim olarak bu arkadaşlarımızla sorunlar yaşamaya başladık. Biliyoruzki herkes internet ortamında sesini bir şekilde duyurmaya çalışıyor. Bizim bu arkadaşlarımıza bir sorunumuz olmaz ancak yaptığımız açıklamalar nedeniyle arkadaşlarımız bizleri yanlış anlamakta ve bize kırılmaktalar. Bu konuya bir çözüm getirmek istiyoruz

Biliyorsunuz sitemizin 10 bin üyesi olana kadar her türlü reklam sitemizde serbestti, üye sayımızın fazlalaşmasıyla son 14 konu sadece reklamlar ile dolmaya başlamıştı. O ara yaptığımız bir duyuru ile kaldırmayı teklif ettik ve sitemizin büyük çoğunluğu kaldırılmasını onayladı. Ancak görüyorumki her ne kadar çoğunluk reklam yapılmamasından yana olsada, siteleri olan arkadaşların yoğun talepleri karşısında artık bir çözüm bulmamız gerekmekte.

Bu konuya öneri olarak REKLAM SERBEST bölümü açmayı düşünüyoruz. Bu bölümde yayınlanan reklamlar son 14 içerisinde yer almasın ve isteyen istediği reklamı yapsın diyoruz. Bu konu hakkında yapılan yorumlara göre bu bölüm açılacak yada açılmayacak.

Site Yönetimi Adına
@lperen
Süper Üye
Süper Üye

Yönetimden Mesaj: Reklam Serbest Bölümü    12 May 2008, 16:00Alıntıyla Cevap Gönder

Gayet güzel olur. Reklamını yapmak isteyen bir alanda yapsın. İzlemek isteyen de oraya baksın.
hmmtklnc
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Yönetimden Mesaj: Reklam Serbest Bölümü    12 May 2008, 16:03Alıntıyla Cevap Gönder

olabilir tabi hocam.
exemcli
Fotoğraf Klübü Bşk.
Fotoğraf Klübü Bşk.

Yönetimden Mesaj: Reklam Serbest Bölümü    12 May 2008, 16:04Alıntıyla Cevap Gönder

her horoz kendi çöplüğünde öter , bana ters geliyor sizleri bilmem ama arama motoru diye bişey var , kalite diye bişey var 2 çatlak ses çıktı diye koca site reklam merkezine dönmesin....

En son exemcli tarafından 12 May 2008, 16:10 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
rtyucel
Süper Üye
Süper Üye

Yönetimden Mesaj: Reklam Serbest Bölümü    12 May 2008, 16:06Alıntıyla Cevap Gönder

Bu arada reklamların içeriğinin de önemi var. Exemcli Hocama katılıyorum sonra burası reklam çöplüğüne dönmesin
ufukaslan82
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Yönetimden Mesaj: Reklam Serbest Bölümü    12 May 2008, 17:05Alıntıyla Cevap Gönder

Alıntı:
Bu arada reklamların içeriğinin de önemi var. Exemcli Hocama katılıyorum sonra burası reklam çöplüğüne dönmesin

bende katılıyorum arkadaşlara. reklamında konusu önemli. en azından bilgisayarla ilgili firmalar, web sayfa tasarım, satış, host, domain vs.. olabilir.
kodavcısı
Onursal Üye
Onursal Üye

Yönetimden Mesaj: Reklam Serbest Bölümü    12 May 2008, 17:11Alıntıyla Cevap Gönder

exemcli yazmış:
her horoz kendi çöplüğünde öter , bana ters geliyor sizleri bilmem ama arama motoru diye bişey var , kalite diye bişey var 2 çatlak ses çıktı diye koca site reklam merkezine dönmesin....

bende katılıyorum reklam olacaksa sadece üyenin sitesi ve bilgisayar alanları olsun
rusensahin
Süper Üye
Süper Üye

Yönetimden Mesaj: Reklam Serbest Bölümü    12 May 2008, 17:17Alıntıyla Cevap Gönder

Güzel bir çözüm... Tebrikler...
the_korsan
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Yönetimden Mesaj: Reklam Serbest Bölümü    13 May 2008, 7:08Alıntıyla Cevap Gönder

bencede site adına uygun bi reklamsa neden olmasın.
nazlı
Aktif Üye
Aktif Üye

Yönetimden Mesaj: Reklam Serbest Bölümü    13 May 2008, 7:37Alıntıyla Cevap Gönder

ben de katılıyorum reklam olacaksa sadece üyenin sitesi ve bilgisayar alanları olsun
hasemrah
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Yönetimden Mesaj: Reklam Serbest Bölümü    13 May 2008, 7:51Alıntıyla Cevap Gönder

Bende çoğunluk görüşe katılıyorum. Reklam olsun fakat bilişim alanı ile ilgili reklamlara yer vermek kaydıyla herkes reklamını ilgili bölümde yapabilsin.
GHOST iyi düşünmüşsünüz. Böyle orta bir yol bulmak adına çaba sarfetmenizide gönülden tebrik ediyorum.
Yalnız_Kurt
Süper Üye
Süper Üye

Re: Yönetimden Mesaj: Reklam Serbest Bölümü    13 May 2008, 8:16Alıntıyla Cevap Gönder

ghost yazmış:

....
Bu konuya öneri olarak REKLAM SERBEST bölümü açmayı düşünüyoruz. Bu bölümde yayınlanan reklamlar son 14 içerisinde yer almasın ve isteyen istediği reklamı yapsın diyoruz. Bu konu hakkında yapılan yorumlara göre bu bölüm açılacak yada açılmayacak.

Site Yönetimi Adına

evet güzel olacağı kanaatindeyim lakin arkadaşlar orada da dozunu aşmadan inşallah belli kurallar çerçevesinde "BİLGİ ve İLETİŞİM TEKNOLOJİLERİ" reklamlarını yapar aşırıya kaçmazlar
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git 1, 2  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Duyurularımız

Yönetimden Mesaj: Reklam Serbest Bölümü

page generation = 0.41340 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması