|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
ghost

|
| Yönetimden Mesaj: Reklam Serbest Bölümü 12 May 2008, 15:57 | |
| Arkadaşlar son zamanlarda sitemizde reklam yapmaya çalışan sitelerin sayısı bir hayli fazlalaştı ve biz yönetim olarak bu arkadaşlarımızla sorunlar yaşamaya başladık. Biliyoruzki herkes internet ortamında sesini bir şekilde duyurmaya çalışıyor. Bizim bu arkadaşlarımıza bir sorunumuz olmaz ancak yaptığımız açıklamalar nedeniyle arkadaşlarımız bizleri yanlış anlamakta ve bize kırılmaktalar. Bu konuya bir çözüm getirmek istiyoruz
Biliyorsunuz sitemizin 10 bin üyesi olana kadar her türlü reklam sitemizde serbestti, üye sayımızın fazlalaşmasıyla son 14 konu sadece reklamlar ile dolmaya başlamıştı. O ara yaptığımız bir duyuru ile kaldırmayı teklif ettik ve sitemizin büyük çoğunluğu kaldırılmasını onayladı. Ancak görüyorumki her ne kadar çoğunluk reklam yapılmamasından yana olsada, siteleri olan arkadaşların yoğun talepleri karşısında artık bir çözüm bulmamız gerekmekte.
Bu konuya öneri olarak REKLAM SERBEST bölümü açmayı düşünüyoruz. Bu bölümde yayınlanan reklamlar son 14 içerisinde yer almasın ve isteyen istediği reklamı yapsın diyoruz. Bu konu hakkında yapılan yorumlara göre bu bölüm açılacak yada açılmayacak.
Site Yönetimi Adına | |
|
|
 |
@lperen
Süper Üye

| Yönetimden Mesaj: Reklam Serbest Bölümü 12 May 2008, 16:00 | |
| | Gayet güzel olur. Reklamını yapmak isteyen bir alanda yapsın. İzlemek isteyen de oraya baksın. | |
|
|
 |
hmmtklnc
Seçkin Üye

| Yönetimden Mesaj: Reklam Serbest Bölümü 12 May 2008, 16:03 | |
| | olabilir tabi hocam. | |
|
|
 |
exemcli
Fotoğraf Klübü Bşk.

|
| Yönetimden Mesaj: Reklam Serbest Bölümü 12 May 2008, 16:04 | |
| her horoz kendi çöplüğünde öter , bana ters geliyor sizleri bilmem ama arama motoru diye bişey var , kalite diye bişey var 2 çatlak ses çıktı diye koca site reklam merkezine dönmesin....
En son exemcli tarafından 12 May 2008, 16:10 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi | |
|
|
 |
rtyucel
Süper Üye

| Yönetimden Mesaj: Reklam Serbest Bölümü 12 May 2008, 16:06 | |
| | Bu arada reklamların içeriğinin de önemi var. Exemcli Hocama katılıyorum sonra burası reklam çöplüğüne dönmesin | |
|
|
 |
ufukaslan82
Seçkin Üye

|
| Yönetimden Mesaj: Reklam Serbest Bölümü 12 May 2008, 17:05 | |
|
 |
 |
Bu arada reklamların içeriğinin de önemi var. Exemcli Hocama katılıyorum sonra burası reklam çöplüğüne dönmesin |
bende katılıyorum arkadaşlara. reklamında konusu önemli. en azından bilgisayarla ilgili firmalar, web sayfa tasarım, satış, host, domain vs.. olabilir. | |
|
|
 |
kodavcısı
Onursal Üye

| Yönetimden Mesaj: Reklam Serbest Bölümü 12 May 2008, 17:11 | |
|
 |
 |
her horoz kendi çöplüğünde öter , bana ters geliyor sizleri bilmem ama arama motoru diye bişey var , kalite diye bişey var 2 çatlak ses çıktı diye koca site reklam merkezine dönmesin.... |
bende katılıyorum reklam olacaksa sadece üyenin sitesi ve bilgisayar alanları olsun | |
|
|
 |
rusensahin
Süper Üye

| Yönetimden Mesaj: Reklam Serbest Bölümü 12 May 2008, 17:17 | |
| | Güzel bir çözüm... Tebrikler... | |
|
|
 |
the_korsan
Tecrübeli Üye

|
| Yönetimden Mesaj: Reklam Serbest Bölümü 13 May 2008, 7:08 | |
| | bencede site adına uygun bi reklamsa neden olmasın. | |
|
|
 |
nazlı
Aktif Üye

| Yönetimden Mesaj: Reklam Serbest Bölümü 13 May 2008, 7:37 | |
| | ben de katılıyorum reklam olacaksa sadece üyenin sitesi ve bilgisayar alanları olsun | |
|
|
 |
hasemrah
Seçkin Üye

| Yönetimden Mesaj: Reklam Serbest Bölümü 13 May 2008, 7:51 | |
| Bende çoğunluk görüşe katılıyorum. Reklam olsun fakat bilişim alanı ile ilgili reklamlara yer vermek kaydıyla herkes reklamını ilgili bölümde yapabilsin.
GHOST iyi düşünmüşsünüz. Böyle orta bir yol bulmak adına çaba sarfetmenizide gönülden tebrik ediyorum. | |
|
|
 |
Yalnız_Kurt
Süper Üye

| Re: Yönetimden Mesaj: Reklam Serbest Bölümü 13 May 2008, 8:16 | |
|
 |
 |
....
Bu konuya öneri olarak REKLAM SERBEST bölümü açmayı düşünüyoruz. Bu bölümde yayınlanan reklamlar son 14 içerisinde yer almasın ve isteyen istediği reklamı yapsın diyoruz. Bu konu hakkında yapılan yorumlara göre bu bölüm açılacak yada açılmayacak.
Site Yönetimi Adına |
evet güzel olacağı kanaatindeyim lakin arkadaşlar orada da dozunu aşmadan inşallah belli kurallar çerçevesinde "BİLGİ ve İLETİŞİM TEKNOLOJİLERİ" reklamlarını yapar aşırıya kaçmazlar | |
|
|
 |
|
|