|
|
2. sayfa (Toplam 2 sayfa) |
|
| | Yazar | Mesaj |
|---|
ozgurgokalp
Site Gezgini

|
| Yolluklu ve harcırahlı bir görevlendirmeye imza atan var mı? 27 Mar 2008, 15:09 | |
| | Bunu yazdırmaları birşey ifade etmiyor. Daha önce başıma geldi, ilk atamada eşime yolluk istemeden atanmak istiyorum diye dilekçe almışlar, aynen idare mahkemesine başvurduk, avukat falan olmadan örnek bir dilekçeden yola çıkarak kendim yazdım, aldık parayı. Eğer uğraşırsan para alırsın ama sonra tekrar görevlendirme durumları ne olur onu bilemem... | | |
|  | alpaygunes
Aktif Üye

Kayıt: 03 Ekm 2007 Mesajlar: 211 Konum: Kayseri / Develi |
| Yolluklu ve harcırahlı bir görevlendirmeye imza atan var mı? 27 Mar 2008, 15:12 | |
|
 |
 |
kabul dilekçesinin altına yolluk ve yevmiye talep etmeyeceğim diye not düşürüp imza attırdılar. |
Hocam hayırlı olsun. Ama cümlen çok acıklı ollmuş. Sanki Milli eğitim Müdürnü elinde silah varmış gibi yazmışsın. | | |
|  | cakin
Aktif Üye

|
| Yolluklu ve harcırahlı bir görevlendirmeye imza atan var mı? 27 Mar 2008, 15:14 | |
|
 |
 |
 |
 |
kabul dilekçesinin altına yolluk ve yevmiye talep etmeyeceğim diye not düşürüp imza attırdılar. |
Hocam hayırlı olsun. Ama cümlen çok acıklı ollmuş. Sanki Milli eğitim Müdürnü elinde silah varmış gibi yazmışsın. |
hocam zaten iki şansınız var.
Ya görevi reddedeceksiniz
Ya da o notu düşüp görevi kabul edeceksiniz.
Bir bakıma zorla oluyor yani | | |
|  | erolaguven
Aktif Üye

|
| Yolluklu ve harcırahlı bir görevlendirmeye imza atan var mı? 29 Mar 2008, 3:29 | |
|
 |
 |
Yoluksuz diye yazdırıp imza attıranlar Türkçe'yi öğrenememiş zavallılardır. Bakanlığın gönderdiği yazı ancak bu kadar yanlış anlaşılabilir.
Yolluk ödenmeyecek şekilde (Herkesi mümkün olduğu kadar kadrosunun olduğu yerde) görevlendirmeler yapın denmek istendiği halde bazı kraldan fazla kralcılar bunu dilekçe yazdırıp yoluktan vazgeçirin şeklinde algılamışlardır.
Boş kalan yer olursa isteyenler oralarda görevlendirilir ve yoluk da ödenmek zorundadır. Öğretmen kendi ilçesinde görev alma imkanı bulamadıysa başka bir yerdeki boş kadroya görevlendirilmek zorundadır. Sınav yapılmıştır ve belirli kadrolar açılmıştır. Hiç kimse Sen bu hakkından yararlanmak istiyorsan Bizim şartlarımıza uyacaksın diyemez. Şartları Bakanlık koymuştur. MEM bu şarları değiştiremez. MEM ancak birden fazla ilçede görev verebilir.Tabi yolluk ödemek şartıyla. | | |
|  |
| |
 | | 2. sayfa (Toplam 2 sayfa) |
page generation = 2.05036 seconds, sql queries = 14
|
Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir. |
|
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır. |
|
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir. |
Bilişim Teknolojileri
E_OKUL
Eğitici Formatör Öğretmen
iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması
Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)
|