Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Eğitici Formatör Öğretmen

Yolluklu ve harcırahlı bir görevlendirmeye imza atan var mı?

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 2. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2
YazarMesaj
ozgurgokalp
Site Gezgini
Site Gezgini

Yolluklu ve harcırahlı bir görevlendirmeye imza atan var mı?    27 Mar 2008, 15:09Alıntıyla Cevap Gönder

Bunu yazdırmaları birşey ifade etmiyor. Daha önce başıma geldi, ilk atamada eşime yolluk istemeden atanmak istiyorum diye dilekçe almışlar, aynen idare mahkemesine başvurduk, avukat falan olmadan örnek bir dilekçeden yola çıkarak kendim yazdım, aldık parayı. Eğer uğraşırsan para alırsın ama sonra tekrar görevlendirme durumları ne olur onu bilemem...
alpaygunes
Aktif Üye
Aktif Üye

Yolluklu ve harcırahlı bir görevlendirmeye imza atan var mı?    27 Mar 2008, 15:12Alıntıyla Cevap Gönder

cakin yazmış:
kabul dilekçesinin altına yolluk ve yevmiye talep etmeyeceğim diye not düşürüp imza attırdılar.

Hocam hayırlı olsun. Ama cümlen çok acıklı ollmuş. Sanki Milli eğitim Müdürnü elinde silah varmış gibi yazmışsın.
cakin
Aktif Üye
Aktif Üye

Yolluklu ve harcırahlı bir görevlendirmeye imza atan var mı?    27 Mar 2008, 15:14Alıntıyla Cevap Gönder

alpaygunes yazmış:
cakin yazmış:
kabul dilekçesinin altına yolluk ve yevmiye talep etmeyeceğim diye not düşürüp imza attırdılar.

Hocam hayırlı olsun. Ama cümlen çok acıklı ollmuş. Sanki Milli eğitim Müdürnü elinde silah varmış gibi yazmışsın.

Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
hocam zaten iki şansınız var.
Ya görevi reddedeceksiniz
Ya da o notu düşüp görevi kabul edeceksiniz.
Bir bakıma zorla oluyor yani
erolaguven
Aktif Üye
Aktif Üye

Yolluklu ve harcırahlı bir görevlendirmeye imza atan var mı?    29 Mar 2008, 3:29Alıntıyla Cevap Gönder

cakin yazmış:

Yoluksuz diye yazdırıp imza attıranlar Türkçe'yi öğrenememiş zavallılardır. Bakanlığın gönderdiği yazı ancak bu kadar yanlış anlaşılabilir.

Yolluk ödenmeyecek şekilde (Herkesi mümkün olduğu kadar kadrosunun olduğu yerde) görevlendirmeler yapın denmek istendiği halde bazı kraldan fazla kralcılar bunu dilekçe yazdırıp yoluktan vazgeçirin şeklinde algılamışlardır.

Boş kalan yer olursa isteyenler oralarda görevlendirilir ve yoluk da ödenmek zorundadır. Öğretmen kendi ilçesinde görev alma imkanı bulamadıysa başka bir yerdeki boş kadroya görevlendirilmek zorundadır. Sınav yapılmıştır ve belirli kadrolar açılmıştır. Hiç kimse Sen bu hakkından yararlanmak istiyorsan Bizim şartlarımıza uyacaksın diyemez. Şartları Bakanlık koymuştur. MEM bu şarları değiştiremez. MEM ancak birden fazla ilçede görev verebilir.Tabi yolluk ödemek şartıyla.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder2. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Eğitici Formatör Öğretmen

Yolluklu ve harcırahlı bir görevlendirmeye imza atan var mı?

page generation = 2.05036 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)