Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Teknik ve Meslek Liseleri Uygulama ve Materyaller

Yılın paylaşımı - Herşey full (full'un full'u)

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 9 sayfa)
Sayfaya git 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
YazarMesaj
muallimim
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Yılın paylaşımı - Herşey full (full'un full'u)    24 Oca 2008, 11:15Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar bu linkleri elde etmek için son 3 haftadır uğraşıyorum.
Bilirsiniz çizgi.com.tr var. Asus'un Türkiye temsilciliği gibi bir şey.
oranın arşivi var ve arşivi indirmek için girip forumda sürekli dolaşıp iyi şeyleri arayıp uğraşmanız gerekir. Ben uğraştım ve hemen hemen gerekli her şeyi oradan indirdim.
İlköğretimde çalışanların işine belki pek yaramayabilir. Ama Meslek ve Teknik liselerde çalışanlar için bulunmaz bir kaynak olduğuna inanıyorum.

genelde donanım ağırlıklı.
Ajax dersleri de var.
html php tamir xp kurulum akla ne gelirse linkleri veriyorum.
lab rats linklerini de ekledim sadece gerekli olanları ekledim tabii. Fasa fiso konuların linklerini hiç almadım.
BTT dersinde bunları seyrettirmeyi düşünüyorum labrats hariç 10 gb ı aşıyor arşiv. Bir akşam okulda bırakın flashgete. sabaha tertemiz hepsi harddiskte. rapid hiç yok içlerinde.
Bunları klasörlerin içlerine kategorilere ayırmayı düşünüyorum. Modül isimlerine göre. Mesela işlemciler anakartlar gibi klasör isimleri yapıp derste seyrettirmek güzel olur.
2 ay öncede yazarlık yazılımlarının linklerini vermiştim onlar da forum da var.
link avcısından yılın paylaşımı.
İşte linkler huzurlarınızda.
nı nı nı nıııınnnnn.....

İNDİRİLENLER LİSTESİ.rar
 Açıklama:
derslerin linkleri

İndir
 Dosya Adı:  İNDİRİLENLER LİSTESİ.rar
 Dosya Boyutu:  7.6 KB
 İndirilme:  2101 defa

mespheno
Site Gezgini
Site Gezgini

Yılın paylaşımı - Herşey full (full'un full'u)    24 Oca 2008, 11:27Alıntıyla Cevap Gönder

teşekkürler hocam...
samil
Aktif Üye
Aktif Üye

Yılın paylaşımı - Herşey full (full'un full'u)    24 Oca 2008, 11:29Alıntıyla Cevap Gönder

teşekkürler hocam
palmiyem
Aktif Üye
Aktif Üye

Yılın paylaşımı - Herşey full (full'un full'u)    24 Oca 2008, 11:36Alıntıyla Cevap Gönder

sağol hocam +1 +1
azra
Aktif Üye
Aktif Üye

Yılın paylaşımı - Herşey full (full'un full'u)    24 Oca 2008, 11:48Alıntıyla Cevap Gönder

teşekkürler +1
casconee
Site Gezgini
Site Gezgini

Yılın paylaşımı - Herşey full (full'un full'u)    24 Oca 2008, 11:50Alıntıyla Cevap Gönder

tşkr... Smile
yarenemir
Yeni Üye
Yeni Üye

Yılın paylaşımı - Herşey full (full'un full'u)    24 Oca 2008, 11:55Alıntıyla Cevap Gönder

emeğine sağlık
mystreous
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Yılın paylaşımı - Herşey full (full'un full'u)    24 Oca 2008, 12:00Alıntıyla Cevap Gönder

muallimim harikasın sen ya. Çok teşekkürler...
exgol
Aktif Üye
Aktif Üye

Yılın paylaşımı - Herşey full (full'un full'u)    24 Oca 2008, 12:05Alıntıyla Cevap Gönder

fedakar öğretmenim
nese1982
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Yılın paylaşımı - Herşey full (full'un full'u)    24 Oca 2008, 12:07Alıntıyla Cevap Gönder

teşekkürler....
sedom
Süper Üye
Süper Üye

Yılın paylaşımı - Herşey full (full'un full'u)    24 Oca 2008, 12:17Alıntıyla Cevap Gönder

sağol hocam bi ara indiririrz artıkSmile
latcakir
Aktif Üye
Aktif Üye

Yılın paylaşımı - Herşey full (full'un full'u)    24 Oca 2008, 12:34Alıntıyla Cevap Gönder

çok faydalı kaynaklar emeğine sağlık
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 9 sayfa)
Sayfaya git 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Teknik ve Meslek Liseleri Uygulama ve Materyaller

Yılın paylaşımı - Herşey full (full'un full'u)

page generation = 0.19232 seconds, sql queries = 16

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)