|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
sayarbilgi
Site Gezgini

|
| Yeter Artık Eğitek Ne Zamana Kadar Susacak............ 18 Ksm 2008, 10:17 | |
| | Sanki Bütün Daire başkanlıkları kendi aralarında anlaşmış EBİTEFÖ ve BİTEFÖ leri yok etmek için anlaşmış sırayla seminerler düzenlenmiş ve gidip gelişlerinde bir kere daha vuruyorlar.Bitefoları yok eden resmi yazıdan sonra eğitek projeleri kapsamında verilen kursların mesai saatleri içinde verileceği ve bunudan dolayı ücret alamayacağı hizmetiçi şube müdürleri tarafından ebitefö lere bildirilmiş ve bazı illerde yeni yeni bildirilecektir.Hala EĞİTEK ten ses çıkmıyor.Sanki projelerin sahibi onlar değilmiş gibi ses seda çıkmıyor .Bu kadarına da ehh artık.Bundan sonra bu iş bitti bence .Bitmese bile bizlerde ne heves ne istek kaldı artık...Şahsen gelecek hafta verilecek kursların onayı almadım ve beklemedeyiz.Eğitekten ses seda çıkmasa ilimizde kurslar düzenlenmeyecek vede ebitefolar yeni görevlendirmede görev almayacaklar. | |
|
|
 |
oxray
Site Gezgini

|
| Re: Yeter Artık Eğitek Ne Zamana Kadar Susacak............ 18 Ksm 2008, 12:39 | |
|
 |
 |
Sanki Bütün Daire başkanlıkları kendi aralarında anlaşmış EBİTEFÖ ve BİTEFÖ leri yok etmek için anlaşmış sırayla seminerler düzenlenmiş ve gidip gelişlerinde bir kere daha vuruyorlar.Bitefoları yok eden resmi yazıdan sonra eğitek projeleri kapsamında verilen kursların mesai saatleri içinde verileceği ve bunudan dolayı ücret alamayacağı hizmetiçi şube müdürleri tarafından ebitefö lere bildirilmiş ve bazı illerde yeni yeni bildirilecektir.Hala EĞİTEK ten ses çıkmıyor.Sanki projelerin sahibi onlar değilmiş gibi ses seda çıkmıyor .Bu kadarına da ehh artık.Bundan sonra bu iş bitti bence .Bitmese bile bizlerde ne heves ne istek kaldı artık...Şahsen gelecek hafta verilecek kursların onayı almadım ve beklemedeyiz.Eğitekten ses seda çıkmasa ilimizde kurslar düzenlenmeyecek vede ebitefolar yeni görevlendirmede görev almayacaklar. |
Hocam size bugün edindiğim bilgiyi (Görüşme yaptım) aktarmak istiyorum...
Egitek de yetkili bir isim PGM den gelen yazının kendileri için bir süpriz olduğu, Bunu düzeltmek için çalıştıkları, Yeni yönergenin PGM ye göndeileceğini, Bu konu ile ilgili bugüün yarın yüzyüze görüşmeler yapılacağını, Eğer yeni yönerge onaylanırsa bu PGM nin gönderdiği yazının hükmü kalmayacağı zira yeni yönergede bakan imzalı olacağını, bunun için çalıştıklarını ifade etti. Yani bu yazı ile EGİTEK çok zor dumumda bırakılmış. EGİTEKİN varoluş sebeplerinden biride bu projelerin yürütülmesi gerektiğini bunun için formatörlere ihtiyaç olduğunu ifade etti. Bizden beklememizi bu sorunun çözülmekten başka hiç çarelerinin olmadığını belirtti. Bende kendilerine yaşadığımız sorunların çok olduğunu çok üzüldüğümüzü belirttim. Bize hak verdi.
Özetle böyle. Düşüncelerimde şöyle ifade edeyim. Şimdiye kadar haksızlıklara uğradık bunda EGİTEK'in suçu olduğu kadar şimdiye kadar yeni yönetmenlik çıkarılmayışının büyük sorunlara yol açtığı ortadadır. Gerek Denge Tazminatları gerekse Kurslar ve eğitimlerin sorunlu olması bundan olduğunu ifade ettim. Yalnız kesinlikle şuna inandım Kurumlar arasında EGİTEK yalnız kalmış bunu görüşmemden sonra anladım . Galiba bizde EGİTEk'in üzerine fazla gitmememiz gerekiyor. Bindiğimiz dalı kesmek gibi birşey bu. Ha daha öncen de söyledim durumlar düzelmez ise ayrılacaz ayrılmazak da ayırtılacağız. Malum yazı......
Velev ki PGM bu yönergeyi uygun bulmaz ve onaylamaz ise yapılacak birşey yok. Hepimiz geldiğimiz yere döneceğiz. | |
|
|
 |
prentice
Tecrübeli Üye

| Yeter Artık Eğitek Ne Zamana Kadar Susacak............ 18 Ksm 2008, 12:50 | |
| | bu memlekette bir kurumun yaptığı çalışmadan diğerinin haberi olmaz mı bide aynı bakanlığa bağlı kurumlar bunlar Şimdi eğitekde yeni yazı çıkarır başka bir fikir ortaya atılır. Bu seferde onu bekle.Varsın filler tepişsin yukarda.Organize işler bunlar | |
|
|
 |
sayarbilgi
Site Gezgini

|
| Re: Yeter Artık Eğitek Ne Zamana Kadar Susacak............ 18 Ksm 2008, 12:56 | |
|
 |
 |
 |
 |
Sanki Bütün Daire başkanlıkları kendi aralarında anlaşmış EBİTEFÖ ve BİTEFÖ leri yok etmek için anlaşmış sırayla seminerler düzenlenmiş ve gidip gelişlerinde bir kere daha vuruyorlar.Bitefoları yok eden resmi yazıdan sonra eğitek projeleri kapsamında verilen kursların mesai saatleri içinde verileceği ve bunudan dolayı ücret alamayacağı hizmetiçi şube müdürleri tarafından ebitefö lere bildirilmiş ve bazı illerde yeni yeni bildirilecektir.Hala EĞİTEK ten ses çıkmıyor.Sanki projelerin sahibi onlar değilmiş gibi ses seda çıkmıyor .Bu kadarına da ehh artık.Bundan sonra bu iş bitti bence .Bitmese bile bizlerde ne heves ne istek kaldı artık...Şahsen gelecek hafta verilecek kursların onayı almadım ve beklemedeyiz.Eğitekten ses seda çıkmasa ilimizde kurslar düzenlenmeyecek vede ebitefolar yeni görevlendirmede görev almayacaklar. |
Hocam size bugün edindiğim bilgiyi (Görüşme yaptım) aktarmak istiyorum...
Egitek de yetkili bir isim PGM den gelen yazının kendileri için bir süpriz olduğu, Bunu düzeltmek için çalıştıkları, Yeni yönergenin PGM ye göndeileceğini, Bu konu ile ilgili bugüün yarın yüzyüze görüşmeler yapılacağını, Eğer yeni yönerge onaylanırsa bu PGM nin gönderdiği yazının hükmü kalmayacağı zira yeni yönergede bakan imzalı olacağını, bunun için çalıştıklarını ifade etti. Yani bu yazı ile EGİTEK çok zor dumumda bırakılmış. EGİTEKİN varoluş sebeplerinden biride bu projelerin yürütülmesi gerektiğini bunun için formatörlere ihtiyaç olduğunu ifade etti. Bizden beklememizi bu sorunun çözülmekten başka hiç çarelerinin olmadığını belirtti. Bende kendilerine yaşadığımız sorunların çok olduğunu çok üzüldüğümüzü belirttim. Bize hak verdi.
Özetle böyle. Düşüncelerimde şöyle ifade edeyim. Şimdiye kadar haksızlıklara uğradık bunda EGİTEK'in suçu olduğu kadar şimdiye kadar yeni yönetmenlik çıkarılmayışının büyük sorunlara yol açtığı ortadadır. Gerek Denge Tazminatları gerekse Kurslar ve eğitimlerin sorunlu olması bundan olduğunu ifade ettim. Yalnız kesinlikle şuna inandım Kurumlar arasında EGİTEK yalnız kalmış bunu görüşmemden sonra anladım . Galiba bizde EGİTEk'in üzerine fazla gitmememiz gerekiyor. Bindiğimiz dalı kesmek gibi birşey bu. Ha daha öncen de söyledim durumlar düzelmez ise ayrılacaz ayrılmazak da ayırtılacağız. Malum yazı......
Velev ki PGM bu yönergeyi uygun bulmaz ve onaylamaz ise yapılacak birşey yok. Hepimiz geldiğimiz yere döneceğiz. |
Hocam dediklerini katılıyorum.Eğitek verilen projeleri uygulamakla ve yeni projeler geliştirmekle uğraşa uğraşa bu brokratik işleri unutmuş ve haklı olduğu halde kendini bakanlığa anlatamamış ve anlatamıyor.Halbuki şu an ki projelerle meb in kalbi haline gelmiş eğitek bence bazı daire başkanlıkları bunu çekemiyorlar.Ben Şasen eğitek şube müdürünün ne kadar canla başla çalıştığını ve kadar iyi niyetli olduğunu yakinen biliyorum.En azından eğitek ten formatörlere bunlardan haberimiz ve gereğini yapmaya çalışacağız gibi bir yazı gönderseler bildiğim kadarıyla ve gördüğüm kadarıyla tüm formatör ve eğitici formatör arkadaşlarım sıkıntıları çektiği gibi yine canla başla çalışır ve sıkıntıları yine çeker.Ama hiç bir ses seda yok .Ben orda ne olduğunu az buçuk biliyorum.Ama resmi bir maill gelse diğer arkadaşlarıma bak eğitek te rahatsız gereği için çalışacaklar diye en azından motive edebilirim arkadaşlarımı . | |
|
|
 |
tecnoteacher
Aktif Üye

| EGİTEK 18 Ksm 2008, 13:34 | |
| | Arkadaşlar egitek bu işi çözmek zorunda .Egitek in bu konularda bilgisinin olmaması ne kadar komik .adamlar cirit atıyo egitek in alanında ama egitek çırpınıp duruyo..İŞte MEB böle bir kurum | |
|
|
 |
kazuo
Aktif Üye

|
| Yeter Artık Eğitek Ne Zamana Kadar Susacak............ 18 Ksm 2008, 13:43 | |
| | Eğitek bir şey çözemez. Sınavla aldığı personele daha az maaş vermenin mantıksızlığını açıklayamayan bir kurumun çözüm üretmesi mümkün değildir. | |
|
|
 |
sayarbilgi
Site Gezgini

|
| Re: EGİTEK 18 Ksm 2008, 13:45 | |
|
 |
 |
Arkadaşlar egitek bu işi çözmek zorunda .Egitek in bu konularda bilgisinin olmaması ne kadar komik .adamlar cirit atıyo egitek in alanında ama egitek çırpınıp duruyo..İŞte MEB böle bir kurum |
Evet Gerçten çok ilginç .Üvey evlad muamelesi mi bu eğiteke yapılan.Gülermisin ağlarmısın..... | |
|
|
 |
milkay
Site Gezgini

Kayıt: 20 Eyl 2007 Mesajlar: 51 Konum: GPRS te bulunamadı |
| Yeter Artık Eğitek Ne Zamana Kadar Susacak............ 18 Ksm 2008, 13:54 | |
| Eğer ki arkadaşlar görev ve sorumluluklarını bilmessen, kendi adamlarını koruyamassan gün gelir sorumluluk alanına herkes dadanır ve bir anda hiçbir işe yaramaz posizyona düştüğünü görürsün.
bence EĞİTEK'in düştüğü durum bu.
Saygılar... | |
|
|
 |
Bahadır1980
Site Gezgini

| Yeter Artık Eğitek Ne Zamana Kadar Susacak............ 19 Ksm 2008, 14:29 | |
| | Vallaha arkadaşlar millet vermeye gelince ıkıntı sıkıntı ama kesmeye gelince mutemet bile çok hevesli... O yüzden ben anlamıyorum.. Bir de giden paraya mı yoksa giden karizmaya mı yanayım onu anlayamadım.. Her kafadan bir ses çıkıyor.. Adalet terazisi çalışmıyor maalesef.. İş yapmaktan samimiyetle bir işe yaklaşmaktan artık korkuyorum.. Bence devletimiz nice yetenekli öğretmenini sırf 3,5 kuruşun hesabı yüzünden çalıştıramadı.. Bunun vebalinin büyük olduğunu düşünüyorum... Hakkımızda hayırlısı olsun diyorum.... | |
|
|
 |
hakan_canpolat_63
Seçkin Üye

| Yeter Artık Eğitek Ne Zamana Kadar Susacak............ 19 Ksm 2008, 14:42 | |
|
 |
 |
Vallaha arkadaşlar millet vermeye gelince ıkıntı sıkıntı ama kesmeye gelince mutemet bile çok hevesli... O yüzden ben anlamıyorum.. Bir de giden paraya mı yoksa giden karizmaya mı yanayım onu anlayamadım.. Her kafadan bir ses çıkıyor.. Adalet terazisi çalışmıyor maalesef.. İş yapmaktan samimiyetle bir işe yaklaşmaktan artık korkuyorum.. Bence devletimiz nice yetenekli öğretmenini sırf 3,5 kuruşun hesabı yüzünden çalıştıramadı.. Bunun vebalinin büyük olduğunu düşünüyorum... Hakkımızda hayırlısı olsun diyorum.... |
 | |
|
|
 |
raco38
Aktif Üye

|
| Yeter Artık Eğitek Ne Zamana Kadar Susacak............ 19 Ksm 2008, 14:56 | |
| Arkadaşlar bana bünyesinde 45 tane ayrı birimi olan başka bir bakanlık söyleyebilirmisiniz. Malesef her gelen bir genel müdürlük alacağım diye yeni bir birim açmış ve şu anda MEB e bağlı 45 tane ayrı genel müdürlük veya daire başkanlığı var. Bu kadar çok birim oluncada birbirinden haberlerinin olmaması gayet normaldir  | |
|
|
 |
ibo5050
Site Gezgini

|
| Yeter Artık Eğitek Ne Zamana Kadar Susacak............ 19 Ksm 2008, 15:28 | |
| | türkiye de anormal olan tek bir şey yok ki bizde her şey normal | |
|
|
 |
|