Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Network (Ağ) ve Internet Teknolojileri

yerel ağ paylaşım sorunu

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
gokhanstar
Yeni Üye
Yeni Üye

yerel ağ paylaşım sorunu    14 Eyl 2008, 23:44Alıntıyla Cevap Gönder

benim sorunum arkadaşlari ana makinadaki paylaştığım bazı dosyaları ağda bulunan 20 makinadan sadece aynı anda 10'u girebiliyor ben ise aynı anda 20 makinanında girmesini istiyorum bu durumu nasıl çözebilirim yardım ederseniz sevinirim
qwery2007
Seçkin Üye
Seçkin Üye

yerel ağ paylaşım sorunu    14 Eyl 2008, 23:48Alıntıyla Cevap Gönder

Hocam eğer ağ sorunsuz kurulmuşsa hepsi girmesi lazım, belkide isimler çakışıyordur
alideniz2000
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

yerel ağ paylaşım sorunu    14 Eyl 2008, 23:57Alıntıyla Cevap Gönder

gokhanstar hocam,
sizin bilgisayarlar ne bilmiyorum ama,
exper bilgisayarlarının paylaşım ayarları o şekilde geliyor.
formatörlük kursunda da durum aynı idi. 10 arkadaş dosya indiriyor, sonra diğerleri indiriyordu.
bu ayarları değiştirmek mümkün ama tüm bilgisayarlarda yeni bir paylaşım açman gerekiyor. biraz uzun zahmetli bir iş.
ama yine de sen biirsin.
falsac
Aktif Üye
Aktif Üye

yerel ağ paylaşım sorunu    15 Eyl 2008, 11:29Alıntıyla Cevap Gönder

xp de maksimum 10 bağlantıya izin vardır. forumda bu konu daha önce geçmişti.
http://bilgisayarbilisim.net/xp_deki_baglanti_sayisini_10_dan_fazla_yapin-t891.html
selocan32
Aktif Üye
Aktif Üye

yerel ağ paylaşım sorunu    15 Eyl 2008, 11:40Alıntıyla Cevap Gönder

Teşekkürler falsac hocam. Bu durumu bilmiyordum.
gokhanstar
Yeni Üye
Yeni Üye

yerel ağ paylaşım sorunu    15 Eyl 2008, 18:44Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar öncelikle herkese teşekkür ediyorum yardımlarınızı benden esirgemediğiniz için bu formun üyesi olmaktan mutlu oldum.sorunum çok önemli çünkü internet cafe işletiyorum cafe full olduğu zamanlar paylaşım sorunu yaşıyorum sizlerin benim bu derdime care bulcağınıza eminim şimdiden herkese teşekkurler ederim gerçek bir aile ortamı var burda içimdeki his burda senin sorunun çözülür diyor inşallah yanılmam herkese saygılar sevgiler. +1
TeChNicK
Site Gezgini
Site Gezgini

yerel ağ paylaşım sorunu    15 Eyl 2008, 19:05Alıntıyla Cevap Gönder

PM at yardım ederim. Smile Patch kullanman gerekir. Arkadaşın dediği gibi XP'de maximum 10 kullanıcı aynı anda bir PC'ye bağlanabilir. Zaten bu sınır aşılmasın ister Microsoft.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Network (Ağ) ve Internet Teknolojileri

yerel ağ paylaşım sorunu

page generation = 0.19690 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)