Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Meb Atama ve Yer Değiştirme

Yerdeğiştirme yönetmeliği 9 Mayıstan sonra...

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
acustic27
Aktif Üye
Aktif Üye

Yerdeğiştirme yönetmeliği 9 Mayıstan sonra...    05 May 2008, 11:23Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar Yerdeğiştirme yönetmeliği 9 Mayıstan sonra bütük bir ihtimalle çıkacak çünkü alan değişikliği işlemlerin tebliğ tarihi 9 Mayısta. bu tarihten sonra il dışı yerdeğiştirme işlemleri başlar...
acustic27
Aktif Üye
Aktif Üye

Yerdeğiştirme yönetmeliği 9 Mayıstan sonra...    05 May 2008, 11:43Alıntıyla Cevap Gönder

Beklemek çok kötü Sad
atungad
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Yerdeğiştirme yönetmeliği 9 Mayıstan sonra...    05 May 2008, 11:48Alıntıyla Cevap Gönder

Önümüzdeki hafta tayin işlemleri ile geçecek yani. Hadi hayırlısı olsun. Beklemekten başka bişey olmadığına göre bekleyeceğiz artık. Sad
erolaguven
Aktif Üye
Aktif Üye

Yerdeğiştirme yönetmeliği 9 Mayıstan sonra...    05 May 2008, 12:21Alıntıyla Cevap Gönder

• Alan Değiştirme Başvuruların Kabul Edilmesi 28 Nisan - 02 Mayıs 2008
• Eğitim Kurumu, İlçe ve İl Millî Eğitim Müdürlüğü Onay Süreci 28 Nisan - 05 Mayıs 2008
• Atamaların Yapılması ve Sonuçlarının İlan Edilmesi 06 Mayıs 2008
• Tebliğ ve İlişik Kesme İşlemlerinin Tamamlanması 09 Mayıs 2008
Kılavuz daha erken yayınlanabilir. Başvuru işlemleri 9'undan sonra başlar.
atungad
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Yerdeğiştirme yönetmeliği 9 Mayıstan sonra...    05 May 2008, 12:30Alıntıyla Cevap Gönder

erolaguven yazmış:
• Alan Değiştirme Başvuruların Kabul Edilmesi 28 Nisan - 02 Mayıs 2008
• Eğitim Kurumu, İlçe ve İl Millî Eğitim Müdürlüğü Onay Süreci 28 Nisan - 05 Mayıs 2008
• Atamaların Yapılması ve Sonuçlarının İlan Edilmesi 06 Mayıs 2008
• Tebliğ ve İlişik Kesme İşlemlerinin Tamamlanması 09 Mayıs 2008
Kılavuz daha erken yayınlanabilir. Başvuru işlemleri 9'undan sonra başlar.

Hocam bu bilgiler geçen senelere ait veriler mi?
Demise
Site Gezgini
Site Gezgini

Yerdeğiştirme yönetmeliği 9 Mayıstan sonra...    05 May 2008, 12:36Alıntıyla Cevap Gönder

2008 diyor hocam?!
alsniket
Aktif Üye
Aktif Üye

Yerdeğiştirme yönetmeliği 9 Mayıstan sonra...    05 May 2008, 12:40Alıntıyla Cevap Gönder

ben de öyle olacağını tahmin ediyorum yani önümüzdeki pazartesi anca başlar sanırım
wes
Aktif Üye
Aktif Üye

Yerdeğiştirme yönetmeliği 9 Mayıstan sonra...    06 May 2008, 11:10Alıntıyla Cevap Gönder

bekle bekle nereye kadar.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Meb Atama ve Yer Değiştirme

Yerdeğiştirme yönetmeliği 9 Mayıstan sonra...

page generation = 1.19445 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)