Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Okul Web Sitenizi Tanıtın

Yeni Halimiz Sivas Mehmetçik İlköğretim Okulu

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
ozahit
Aktif Üye
Aktif Üye

Yeni Halimiz Sivas Mehmetçik İlköğretim Okulu    26 Eyl 2008, 22:32Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar yayın hayatımızdaki 2 yılımız bugün 1. yaşımızı doldurduk, Buradaki sitelerden bazılarından yararlanarak değişikliğe gittik bakalım hoşunuza gidecekmi. birde önerinizi alayım , okul sitesine forum kurayımmı? sizce sakıncalı olurmu ?
www.sivasmehmetcik.k12.tr

En son ozahit tarafından 26 Eyl 2008, 22:50 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
asleon
Aktif Üye
Aktif Üye

Yeni Halimiz Sivas Mehmetçik İlköğretim Okulu    26 Eyl 2008, 22:37Alıntıyla Cevap Gönder

Gayet güzel olmuş hocam ellerine sağlık.
discovry
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Yeni Halimiz Sivas Mehmetçik İlköğretim Okulu    26 Eyl 2008, 22:37Alıntıyla Cevap Gönder

valla bravo güzel olmuş
prtty_x
Site Gezgini
Site Gezgini

Yeni Halimiz Sivas Mehmetçik İlköğretim Okulu    26 Eyl 2008, 22:40Alıntıyla Cevap Gönder

ellerinize sağlık güzel olmuş emeğinize deymiş hocam alkis
aresbel3
Aktif Üye
Aktif Üye

Yeni Halimiz Sivas Mehmetçik İlköğretim Okulu    26 Eyl 2008, 22:44Alıntıyla Cevap Gönder

gönder sene dosyalarını biz de kullanalım.
ozahit
Aktif Üye
Aktif Üye

Yeni Halimiz Sivas Mehmetçik İlköğretim Okulu    26 Eyl 2008, 22:47Alıntıyla Cevap Gönder

aresbel3 yazmış:
gönder sene dosyalarını biz de kullanalım.

Confused Sad
aresbel3
Aktif Üye
Aktif Üye

Yeni Halimiz Sivas Mehmetçik İlköğretim Okulu    26 Eyl 2008, 22:49Alıntıyla Cevap Gönder

???
anlamadım.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Okul Web Sitenizi Tanıtın

Yeni Halimiz Sivas Mehmetçik İlköğretim Okulu

page generation = 0.13207 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)