Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Bilgisayar ve İnternet Oyunları

Yeni Flash Oyun Sitesi Açtım

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfaya git 1, 2, 3  Sonraki
YazarMesaj
hasemrah
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Yeni Flash Oyun Sitesi Açtım    18 Ksm 2008, 10:08Alıntıyla Cevap Gönder

Öğrencilerimin her türlü oyun sitesine girerek virüs, trojan gibi unsurların bilgisayara zarar vermelerini önlemek hemde bilmediğim sitelerden dolayı öğrencileri kontrol etme güçlüğünden ötürü yeni bir oyun sitesi açtım. Diğer oyun sitelerini engelledim ve sadece oyun oynatacaksam bu siteye izin veriyorum. Herkese açıktır Cool
www.helebioyna.com
deli_divane
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Yeni Flash Oyun Sitesi Açtım    18 Ksm 2008, 10:18Alıntıyla Cevap Gönder

güzel olmuş hocam, öğrencilerimi bu siteye yönlendirirm artık, sağolun...
hasemrah
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Yeni Flash Oyun Sitesi Açtım    18 Ksm 2008, 10:31Alıntıyla Cevap Gönder

Rica ederim. Zaten abuk subuk oyunlar yok. Elimden geldiğince güzel oyunlar yüklüyorum.
İyi Eğlenceler
bilgekağan
Aktif Üye
Aktif Üye

Yeni Flash Oyun Sitesi Açtım    18 Ksm 2008, 10:35Alıntıyla Cevap Gönder

mükemmel okulda öğrenciler boş zamanlarında girmeleri için tavsiyede bulunacağım. Teşekkürler
ersin_sisman
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Yeni Flash Oyun Sitesi Açtım    18 Ksm 2008, 10:37Alıntıyla Cevap Gönder

güzel olmuş hocam emeğine sağlık.
the_one
Yeni Üye
Yeni Üye

Yeni Flash Oyun Sitesi Açtım    18 Ksm 2008, 10:44Alıntıyla Cevap Gönder

www.bayoyun.net bu siteyi de ben host ediyorum.
zararlı içerikten arındırılmıştır.
emin.umut
Site Admin
<marquee><b>Site Admin</b></marquee>

Yeni Flash Oyun Sitesi Açtım    18 Ksm 2008, 10:46Alıntıyla Cevap Gönder

Hocam google reklamları olmayacaksa güzel olacaksa hiç hoş olmaz, bizim böyle bir çalışmamız vardı, bilişim çocuğu internet ortamına taşıyacaktık, fakat oyun desteği gelmeyince olmadı, neyse hayırlı olsun diyelim. Ama birşey hatırlatayım geçen cimenwd ismindeki üye oyun sitesini başka isimle burada tanıttı, google reklamlarından dolayı uyardım ve mesajı sildim... Google reklamı olcaksa hiç anlamı yok dedik, sebebi; çocuk tertemiz gezemeyecek, reklamlardan dolayı abuk-sabuk yerlere girecekler. Saygılar...

En son emin.umut tarafından 18 Ksm 2008, 11:14 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
hasemrah
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Yeni Flash Oyun Sitesi Açtım    18 Ksm 2008, 10:55Alıntıyla Cevap Gönder

emin.umut yazmış:
Hocam google reklamları olmayacaksa güzel olacaksa hiç hoş olmaz, bizim böyle bir çalışmamız vardı, bilişim çocuğu internet ortamına taşıyacaktırk, fakat oyun desteği gelmeyince olmadı, neyse hayırlı olsun diyelim. Ama birşey hatırlatayım geçen cimenwd ismindeki üye oyun sitesini başka isimle burada tanıttı, google reklamlarından dolayı uyardım ve mesajı sildim... Google reklamı olcaksa hiç anlamı yok dedik sebebi, çok tertemiz gezemeyecek, reklamlardan dolayı abuk-sabuk yerlere girecekler. Saygılar...

Teşekkürler, Emin Hocam aaçıklamanız için. Bende sizin düşündüğünüzü düşündüm zaten o yüzden google reklamı eklemedim. Yani öğrencilerin yönlenebileceği herhangi bir zararlı siteye reklamlarda yönlendirme yok. Saygılar...
onureren
Aktif Üye
Aktif Üye

Yeni Flash Oyun Sitesi Açtım    18 Ksm 2008, 11:06Alıntıyla Cevap Gönder

site güzel olmuş hasemrah hocam eline sağlık. ama bence şu kediye işkence oyununu kaldırsan çok daha iyi olur. çocuklar bu kediye işkence olayını gerçek hayatta da uygulamaya kalkışabilirler Shocked
o.eyuboglu
Yeni Üye
Yeni Üye

Yeni Flash Oyun Sitesi Açtım    18 Ksm 2008, 11:08Alıntıyla Cevap Gönder

hocam güzel olmuş eline sağlık. Bir öneri : Henüz okuma yazması olmayan çocuklar için, oyun sayfalarına, anasayfaya kolayca dönebileceği bir ikon koyabilirsen bence daha da güzel olacaktır.Örneğin gülen bir surat, uğur böceği vs. vs.
onureren
Aktif Üye
Aktif Üye

Yeni Flash Oyun Sitesi Açtım    18 Ksm 2008, 11:09Alıntıyla Cevap Gönder

site güzel olmuş hasemrah hocam eline sağlık. ama bence şu kediye işkence oyununu kaldırsan çok daha iyi olur. çocuklar bu kediye işkence olayını gerçek hayatta da uygulamaya kalkışabilirler Shocked
skipper_forum
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Yeni Flash Oyun Sitesi Açtım    18 Ksm 2008, 11:09Alıntıyla Cevap Gönder

onureren yazmış:

katılıyorum

Bu arada da Hasemrah hocama da teşekkür ediyorum.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfaya git 1, 2, 3  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Bilgisayar ve İnternet Oyunları

Yeni Flash Oyun Sitesi Açtım

page generation = 0.17511 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)