|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
hasemrah
Seçkin Üye

| Yeni Flash Oyun Sitesi Açtım 18 Ksm 2008, 10:08 | |
| Öğrencilerimin her türlü oyun sitesine girerek virüs, trojan gibi unsurların bilgisayara zarar vermelerini önlemek hemde bilmediğim sitelerden dolayı öğrencileri kontrol etme güçlüğünden ötürü yeni bir oyun sitesi açtım. Diğer oyun sitelerini engelledim ve sadece oyun oynatacaksam bu siteye izin veriyorum. Herkese açıktır
www.helebioyna.com | |
|
|
 |
deli_divane
Seçkin Üye

| Yeni Flash Oyun Sitesi Açtım 18 Ksm 2008, 10:18 | |
| | güzel olmuş hocam, öğrencilerimi bu siteye yönlendirirm artık, sağolun... | |
|
|
 |
hasemrah
Seçkin Üye

| Yeni Flash Oyun Sitesi Açtım 18 Ksm 2008, 10:31 | |
| Rica ederim. Zaten abuk subuk oyunlar yok. Elimden geldiğince güzel oyunlar yüklüyorum.
İyi Eğlenceler | |
|
|
 |
bilgekağan
Aktif Üye

| Yeni Flash Oyun Sitesi Açtım 18 Ksm 2008, 10:35 | |
| | mükemmel okulda öğrenciler boş zamanlarında girmeleri için tavsiyede bulunacağım. Teşekkürler | |
|
|
 |
ersin_sisman
Tecrübeli Üye

Kayıt: 17 May 2007 Mesajlar: 1141 Konum: Midyat-->MALATYA |
| Yeni Flash Oyun Sitesi Açtım 18 Ksm 2008, 10:37 | |
| | güzel olmuş hocam emeğine sağlık. | |
|
|
 |
the_one
Yeni Üye

|
| Yeni Flash Oyun Sitesi Açtım 18 Ksm 2008, 10:44 | |
| www.bayoyun.net bu siteyi de ben host ediyorum.
zararlı içerikten arındırılmıştır. | |
|
|
 |
emin.umut

|
| Yeni Flash Oyun Sitesi Açtım 18 Ksm 2008, 10:46 | |
| Hocam google reklamları olmayacaksa güzel olacaksa hiç hoş olmaz, bizim böyle bir çalışmamız vardı, bilişim çocuğu internet ortamına taşıyacaktık, fakat oyun desteği gelmeyince olmadı, neyse hayırlı olsun diyelim. Ama birşey hatırlatayım geçen cimenwd ismindeki üye oyun sitesini başka isimle burada tanıttı, google reklamlarından dolayı uyardım ve mesajı sildim... Google reklamı olcaksa hiç anlamı yok dedik, sebebi; çocuk tertemiz gezemeyecek, reklamlardan dolayı abuk-sabuk yerlere girecekler. Saygılar...
En son emin.umut tarafından 18 Ksm 2008, 11:14 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi | |
|
|
 |
hasemrah
Seçkin Üye

| Yeni Flash Oyun Sitesi Açtım 18 Ksm 2008, 10:55 | |
|
 |
 |
Hocam google reklamları olmayacaksa güzel olacaksa hiç hoş olmaz, bizim böyle bir çalışmamız vardı, bilişim çocuğu internet ortamına taşıyacaktırk, fakat oyun desteği gelmeyince olmadı, neyse hayırlı olsun diyelim. Ama birşey hatırlatayım geçen cimenwd ismindeki üye oyun sitesini başka isimle burada tanıttı, google reklamlarından dolayı uyardım ve mesajı sildim... Google reklamı olcaksa hiç anlamı yok dedik sebebi, çok tertemiz gezemeyecek, reklamlardan dolayı abuk-sabuk yerlere girecekler. Saygılar... |
Teşekkürler, Emin Hocam aaçıklamanız için. Bende sizin düşündüğünüzü düşündüm zaten o yüzden google reklamı eklemedim. Yani öğrencilerin yönlenebileceği herhangi bir zararlı siteye reklamlarda yönlendirme yok. Saygılar... | |
|
|
 |
onureren
Aktif Üye

| Yeni Flash Oyun Sitesi Açtım 18 Ksm 2008, 11:06 | |
| site güzel olmuş hasemrah hocam eline sağlık. ama bence şu kediye işkence oyununu kaldırsan çok daha iyi olur. çocuklar bu kediye işkence olayını gerçek hayatta da uygulamaya kalkışabilirler  | |
|
|
 |
o.eyuboglu
Yeni Üye

| Yeni Flash Oyun Sitesi Açtım 18 Ksm 2008, 11:08 | |
| | hocam güzel olmuş eline sağlık. Bir öneri : Henüz okuma yazması olmayan çocuklar için, oyun sayfalarına, anasayfaya kolayca dönebileceği bir ikon koyabilirsen bence daha da güzel olacaktır.Örneğin gülen bir surat, uğur böceği vs. vs. | |
|
|
 |
onureren
Aktif Üye

| Yeni Flash Oyun Sitesi Açtım 18 Ksm 2008, 11:09 | |
| site güzel olmuş hasemrah hocam eline sağlık. ama bence şu kediye işkence oyununu kaldırsan çok daha iyi olur. çocuklar bu kediye işkence olayını gerçek hayatta da uygulamaya kalkışabilirler  | |
|
|
 |
skipper_forum
Seçkin Üye

Kayıt: 24 Şub 2007 Mesajlar: 612 Konum: Bursa --> İstanbul |
| Yeni Flash Oyun Sitesi Açtım 18 Ksm 2008, 11:09 | |
|
 |
 |
site güzel olmuş hasemrah hocam eline sağlık. ama bence şu kediye işkence oyununu kaldırsan çok daha iyi olur. çocuklar bu kediye işkence olayını gerçek hayatta da uygulamaya kalkışabilirler  |
katılıyorum
Bu arada da Hasemrah hocama da teşekkür ediyorum. | |
|
|
 |
|
|