Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Stajyer Bilgisayar Öğretmeni

Yeni atanan stajyer hocalarım maaşlarınız ne kadar?

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 3. sayfa (Toplam 4 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki
YazarMesaj
thegardener
Aktif Üye
Aktif Üye

Yeni atanan stajyer hocalarım maaşlarınız ne kadar?    17 Eyl 2008, 22:38Alıntıyla Cevap Gönder

vikvik yazmış:
1.504 yatmıştı 472 kırtasiye yatmış geri kalan ne zaman yatıcak.ilçe memde stajyer bayan öğretmeni azarlamışlar maaşım eksik neden diye sorunca!kendi maaşımızı sormak hakkımız kendini ne sanıyorsa muhasebedeki işgüzar memur

1504 1 aylik maas olamaz. 1,5 da olamaz. gidip bi sor hocam. yanlislik olabilir. iş bilmeyen memur cok. bordronu incelettir.
fuko88
Yeni Üye
Yeni Üye

Yeni atanan stajyer hocalarım maaşlarınız ne kadar?    19 Eyl 2008, 19:16Alıntıyla Cevap Gönder

471 kırtasiye + 1261 maaş
1 eylül başlama tarihim.
Ticaret lisesi.
Bi yanlışlık var mı bilmiyorum...
masterkartall
Site Gezgini
Site Gezgini

Yeni atanan stajyer hocalarım maaşlarınız ne kadar?    19 Eyl 2008, 22:09Alıntıyla Cevap Gönder

27'sinde başladım 1905 + 471 kırtasiye aldım ben de. Her ay böyle para verseler ne güzel olur Smile
RaFi55
Site Gezgini
Site Gezgini

Yeni atanan stajyer hocalarım maaşlarınız ne kadar?    25 Eyl 2008, 10:27Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar bende 26 sında göreve başladım hesapta 1.946 ytl vardı.milli eğitime gittim baktım 1,5 aylık maasmış bu.bi kaç gün önce de kırtasiye yattı.
vikvik
Aktif Üye
Aktif Üye

Yeni atanan stajyer hocalarım maaşlarınız ne kadar?    27 Eyl 2008, 16:13Alıntıyla Cevap Gönder

benimde son durum 1914 +472 26 sında başladım bekarım 9'un 1'iyim.26sında başlayan benim gibi durumnu olanlar ne kadar yattı emsal göstermek için soruyorum 1976 1956 duydum kırtasiye hariç hangisi doğru?
angel_33
Site Gezgini
Site Gezgini

Yeni atanan stajyer hocalarım maaşlarınız ne kadar?    27 Eyl 2008, 19:36Alıntıyla Cevap Gönder

merhaba arkadaşım bende 26 sında başladım bana sadece 1115 yattı 1 maaş o da 10 ytl eksik!kalan 19 günlük fark mutemete sordum yatcak yatcak dedi artık ben sormaktan utandım valla bugün oldu hala yatmadı bayramı da böyle geçircem yatsa bile en fazla 1900 ü bulur kısacası yatsın da artık ne yatarsa yatsın modundayım.benim etrafımda 1900 ve civarında var yani bu ilden ile değişiyor.20-30 ytl için de yorulma derim.bu mal müdürlüğündekilerin hepsi tuhaf!
ben hala beklemedeyim nolcak bilmiyorum:(
Zizu_
Aktif Üye
Aktif Üye

Yeni atanan stajyer hocalarım maaşlarınız ne kadar?    27 Eyl 2008, 19:48Alıntıyla Cevap Gönder

bu sene göreve başlamak varmış Laughing
vikvik
Aktif Üye
Aktif Üye

Yeni atanan stajyer hocalarım maaşlarınız ne kadar?    27 Eyl 2008, 20:07Alıntıyla Cevap Gönder

26sında başlayanlar bekar ve 9'un biri olanlar ltf yazın maaşınızı
dorian
Aktif Üye
Aktif Üye

Yeni atanan stajyer hocalarım maaşlarınız ne kadar?    27 Eyl 2008, 20:38Alıntıyla Cevap Gönder

Zizu_ yazmış:
bu sene göreve başlamak varmış Laughing

valla hocam çok haklısın
+1
estirlom
Yeni Üye
Yeni Üye

Yeni atanan stajyer hocalarım maaşlarınız ne kadar?    04 Ekm 2008, 11:54Alıntıyla Cevap Gönder

ben de 26 sında başladım kırtasiyeyle birlikte 2448 YTL aldık. Allah bereket versin
angel_33
Site Gezgini
Site Gezgini

Yeni atanan stajyer hocalarım maaşlarınız ne kadar?    06 Ekm 2008, 22:50Alıntıyla Cevap Gönder

"vikvik" arkadaşım kalan maaşını nasıl alabildin bana hala yatmadı..ne zaman aldın?nasıl bir yol izledin?yardımcı olursan sevinirim
ark
Yeni Üye
Yeni Üye

Yeni atanan stajyer hocalarım maaşlarınız ne kadar?    12 Ekm 2008, 15:26Alıntıyla Cevap Gönder

merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum foruma benim bu konuyla ilgili sormak istediim şu ben ilk maaşı mı kırtasiye masrafıyla beraber 2050 aldım sözleşmeliyim şanlıurfada görev yapıorum acaba eksik olabilir mi milli eğitim e idip sorsam mı??
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder3. sayfa (Toplam 4 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Stajyer Bilgisayar Öğretmeni

Yeni atanan stajyer hocalarım maaşlarınız ne kadar?

page generation = 0.48368 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması