Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Driver-Bios-Firmware-Update

yazıcı ve ses kartı driver

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
YazarMesaj
dondut
Site Gezgini
Site Gezgini

yazıcı ve ses kartı driver    05 Arl 2007, 13:34Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar exper dünya bankasının verdiği exper bilgisayarlardan birine format atmam gerekti. format attım fakat ses kartı driverını bulamıyorum. Intel 82801FB ICH6 high defination Audio Controller. sanırım onboard. ekran kartı da Intel 82915G/GV/910GL Express Chipset Family(128 MB)

ayrıca bi de yazıcının driverini bulamadım.bu dünya bankasından değil.canon PIXMA iP1000
yardımcı olursanız sevinirim
sisyphem
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

yazıcı ve ses kartı driver    05 Arl 2007, 13:36Alıntıyla Cevap Gönder

Firmanın web sitesine baktınız mı. Büyük bir ihitmalle vardır.
dondut
Site Gezgini
Site Gezgini

yazıcı ve ses kartı driver    05 Arl 2007, 14:03Alıntıyla Cevap Gönder

yardımmmmmm Crying or Very sad
ctrl+z
Süper Üye
Süper Üye

yazıcı ve ses kartı driver    05 Arl 2007, 14:23Alıntıyla Cevap Gönder

hocam bunu bi dene inş olur...

http://www.uploadpaylas.com/v/9280336/realtek_azalia_v5_10_0_5038_w2k_wxp.exe.html
mamussta
Site Gezgini
Site Gezgini

yazıcı ve ses kartı driver    29 Arl 2007, 16:36Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar yukarıdaki ses ve ekran kartı driverları lazım... yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Driver-Bios-Firmware-Update

yazıcı ve ses kartı driver

page generation = 5.77330 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)