|
|
| Yazar | Mesaj |
|---|
faolin
Seçkin Üye

| Yaz Tatili !!! 13 May 2008, 14:08 | |
| Arkadaşlar bir konuda bilginiz var mı diye sormak istiyorum... Arkadaşım sabah memurlar.net te yaz tatilininin 15 temmuzda başlayacağına dair bir haber gördüğünü söyledi çok aradım ama bulamadım...
Biliyorsunuz 1 temmuzda başlıyoruz tatile eğer bu haber doğru ise (ki henüz bir kaynağa ulaşabilmiş değilim) 15 temmuz a kadar bekleyecekmişiz...
Bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim...
Umarım aslı astarı yoktur... | |
|
|
 |
cagdas
Aktif Üye

|
| Yaz Tatili !!! 13 May 2008, 14:14 | |
| | bende yalan haber olmasını umarım. öğremenliğin bir avantajı yaz tatili zaten ondanda olursak ne kaldı. | |
|
|
 |
Amisos
Tecrübeli Üye

|
| Yaz Tatili !!! 13 May 2008, 14:15 | |
| memurlar net e güvenmiyorum  | |
|
|
 |
saiderz
Seçkin Üye

Kayıt: 26 Nis 2007 Mesajlar: 407 Konum: Malatya'da Asker |
| Yaz Tatili !!! 13 May 2008, 14:16 | |
| | öğretmen tatili 1 temmuzda başlar 1 eylülde biter... | |
|
|
 |
roninalp
Yeni Üye

|
| Yaz Tatili !!! 13 May 2008, 14:16 | |
| | geçen hafta öğretmenler odasında bu konu ile ilgii konuşuldu. zaten bu hükümetler ya öğretmenle ya da arada bir doktorlarla uğraşıyor. başkasına geçmiyor lafı.. (yargı üyeleri gibi..) demiyorlarki her hangi bir memur dilediği zaman dilediği gibi izin alıyor. biz herşeyimizi yaz tatiline erteliyoruz. onuda kısaltacaklar gibi. neyse bu hükümette bizimle uğraşarak egolarını tatmin ediyor galiba.. her yerde öğretmenin özlük hakları düzeltilir... bizde de memleketi öğretmenden kestikleri ile düzeltmeye kalkarlar. | |
|
|
 |
roninalp
Yeni Üye

|
| Yaz Tatili !!! 13 May 2008, 14:18 | |
| | geçen hafta öğretmenler odasında bu konu ile ilgii konuşuldu. zaten bu hükümetler ya öğretmenle ya da arada bir doktorlarla uğraşıyor. başkasına geçmiyor lafı.. (yargı üyeleri gibi..) demiyorlarki her hangi bir memur dilediği zaman dilediği gibi izin alıyor. biz herşeyimizi yaz tatiline erteliyoruz. onuda kısaltacaklar gibi. neyse bu hükümette bizimle uğraşarak egolarını tatmin ediyor galiba.. her yerde öğretmenin özlük hakları düzeltilir... bizde de memleketi öğretmenden kestikleri ile düzeltmeye kalkarlar. | |
|
|
 |
karinca_52
Süper Üye

| Yaz Tatili !!! 13 May 2008, 14:20 | |
| | öyle bir haber ben görmedşm sanmam | |
|
|
 |
ozlemmehmet06
Aktif Üye

Kayıt: 10 Eyl 2007 Mesajlar: 173 Konum: İstanbul yolcusu Erzincan/Tercan |
| Yaz Tatili !!! 13 May 2008, 14:21 | |
| | Böyl ebi şeyin olacağına inanmıyorum. Söylenti haberdir büyük ihtimalle..Bence her duyduğunuz haberlerede inanmayın... Geçmiş zamanlardada 4.5. sınıflarda bilişim tek. dersinin kaldırıldığı söylentisi vardı. Hepimiz çok tedirgin olmuştuk.Lütfen iyice emin olmadığınız haberleri paylaşmayın...Bir öneri... | |
|
|
 |
faolin
Seçkin Üye

| Yaz Tatili !!! 13 May 2008, 14:22 | |
|
 |
 |
öğretmen tatili 1 temmuzda başlar 1 eylülde biter... |
Biz ağustos ortası gibi toplanıyoruz hocam ... Sorumluluk sınavları falan filanı 1,5 ay tatilimiz var şurda ona da göz koyulmuş gibi...
Sonuçta öğretmenler yata yata maaş alan insanlarız... Nemize gerek!!!
Ben bu haberi yazarken kimsenin duymamış olduğunu umuyordum ama sanırım duyumlar var... | |
|
|
 |
celebi1152
Site Gezgini

|
| Yaz Tatili !!! 13 May 2008, 14:29 | |
| | Öyle bir bilgiyi memurlar.net adresinde bulamadım hocam Söylenti olması ihtimali yüksek | |
|
|
 |
osiris
Seçkin Üye

Kayıt: 16 Ksm 2007 Mesajlar: 729 Konum: Sakarya/Adana/Anamur |
| Yaz Tatili !!! 13 May 2008, 14:41 | |
|
 |
 |
öğretmen tatili 1 temmuzda başlar 1 eylülde biter... |
hükümet bi taraftan paramızı kesiyor bi taraftan tatilimizi.
vay anasını bu ne lahana turşusuuu | |
|
|
 |
faolin
Seçkin Üye

| Yaz Tatili !!! 13 May 2008, 14:45 | |
| Hocam güvenilir bir ağızdan duymasam ben de söylenti der buraya yazma gereği bile duymazdım...
Duyduğumda bi beş dakika kendime gelemedim ve "Yok artık" dedim...
Bu arada ben de aradım memurlar.net te bulamadım... | |
|
|
 |
|
|