Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Sitemizdeki Paylaşım Ortamına Katılmak İster misiniz ? ---Üye Olmak İçin Tıklayınız..---  

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Güncel Haberler ---> Eğitim Haberleri

Yaz Tatili !!!

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git 1, 2  Sonraki
YazarMesaj
faolin
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Yaz Tatili !!!    13 May 2008, 14:08Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar bir konuda bilginiz var mı diye sormak istiyorum... Arkadaşım sabah memurlar.net te yaz tatilininin 15 temmuzda başlayacağına dair bir haber gördüğünü söyledi çok aradım ama bulamadım...

Biliyorsunuz 1 temmuzda başlıyoruz tatile eğer bu haber doğru ise (ki henüz bir kaynağa ulaşabilmiş değilim) 15 temmuz a kadar bekleyecekmişiz...

Bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim...

Umarım aslı astarı yoktur...
cagdas
Aktif Üye
Aktif Üye

Yaz Tatili !!!    13 May 2008, 14:14Alıntıyla Cevap Gönder

bende yalan haber olmasını umarım. öğremenliğin bir avantajı yaz tatili zaten ondanda olursak ne kaldı.
Amisos
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Yaz Tatili !!!    13 May 2008, 14:15Alıntıyla Cevap Gönder

memurlar net e güvenmiyorum Mad Mad Mad
saiderz
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Yaz Tatili !!!    13 May 2008, 14:16Alıntıyla Cevap Gönder

öğretmen tatili 1 temmuzda başlar 1 eylülde biter...
roninalp
Yeni Üye
Yeni Üye

Yaz Tatili !!!    13 May 2008, 14:16Alıntıyla Cevap Gönder

geçen hafta öğretmenler odasında bu konu ile ilgii konuşuldu. zaten bu hükümetler ya öğretmenle ya da arada bir doktorlarla uğraşıyor. başkasına geçmiyor lafı.. (yargı üyeleri gibi..) demiyorlarki her hangi bir memur dilediği zaman dilediği gibi izin alıyor. biz herşeyimizi yaz tatiline erteliyoruz. onuda kısaltacaklar gibi. neyse bu hükümette bizimle uğraşarak egolarını tatmin ediyor galiba.. her yerde öğretmenin özlük hakları düzeltilir... bizde de memleketi öğretmenden kestikleri ile düzeltmeye kalkarlar.
roninalp
Yeni Üye
Yeni Üye

Yaz Tatili !!!    13 May 2008, 14:18Alıntıyla Cevap Gönder

geçen hafta öğretmenler odasında bu konu ile ilgii konuşuldu. zaten bu hükümetler ya öğretmenle ya da arada bir doktorlarla uğraşıyor. başkasına geçmiyor lafı.. (yargı üyeleri gibi..) demiyorlarki her hangi bir memur dilediği zaman dilediği gibi izin alıyor. biz herşeyimizi yaz tatiline erteliyoruz. onuda kısaltacaklar gibi. neyse bu hükümette bizimle uğraşarak egolarını tatmin ediyor galiba.. her yerde öğretmenin özlük hakları düzeltilir... bizde de memleketi öğretmenden kestikleri ile düzeltmeye kalkarlar.
karinca_52
Süper Üye
Süper Üye

Yaz Tatili !!!    13 May 2008, 14:20Alıntıyla Cevap Gönder

öyle bir haber ben görmedşm sanmam
ozlemmehmet06
Aktif Üye
Aktif Üye

Yaz Tatili !!!    13 May 2008, 14:21Alıntıyla Cevap Gönder

Böyl ebi şeyin olacağına inanmıyorum. Söylenti haberdir büyük ihtimalle..Bence her duyduğunuz haberlerede inanmayın... Geçmiş zamanlardada 4.5. sınıflarda bilişim tek. dersinin kaldırıldığı söylentisi vardı. Hepimiz çok tedirgin olmuştuk.Lütfen iyice emin olmadığınız haberleri paylaşmayın...Bir öneri...
faolin
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Yaz Tatili !!!    13 May 2008, 14:22Alıntıyla Cevap Gönder

saiderz yazmış:

Biz ağustos ortası gibi toplanıyoruz hocam ... Sorumluluk sınavları falan filanı 1,5 ay tatilimiz var şurda ona da göz koyulmuş gibi...

Sonuçta öğretmenler yata yata maaş alan insanlarız... Nemize gerek!!!

Ben bu haberi yazarken kimsenin duymamış olduğunu umuyordum ama sanırım duyumlar var...
celebi1152
Site Gezgini
Site Gezgini

Yaz Tatili !!!    13 May 2008, 14:29Alıntıyla Cevap Gönder

Öyle bir bilgiyi memurlar.net adresinde bulamadım hocam Söylenti olması ihtimali yüksek
osiris
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Yaz Tatili !!!    13 May 2008, 14:41Alıntıyla Cevap Gönder

saiderz yazmış:

+1 +1

hükümet bi taraftan paramızı kesiyor bi taraftan tatilimizi.

vay anasını bu ne lahana turşusuuu
faolin
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Yaz Tatili !!!    13 May 2008, 14:45Alıntıyla Cevap Gönder

Hocam güvenilir bir ağızdan duymasam ben de söylenti der buraya yazma gereği bile duymazdım...

Duyduğumda bi beş dakika kendime gelemedim ve "Yok artık" dedim...

Bu arada ben de aradım memurlar.net te bulamadım...
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git 1, 2  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Güncel Haberler ---> Eğitim Haberleri

Yaz Tatili !!!

page generation = 1.03682 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması