Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Güncel Haberler ---> Eğitim Haberleri

Yaz Tatili !!!

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 2. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2
YazarMesaj
Must@f
Aktif Üye
Aktif Üye

Yaz Tatili !!!    13 May 2008, 14:51Alıntıyla Cevap Gönder

Söylenti değil arkadaşlar. Ortaöğretimde çalışan öğretmenlerin yaz tatilleri 1 aya inecek. Yeni ortaöğretim sınıf geçme yönetmeliğini inceleyecek olursanız bu durumu görürsünüz.

Temmuz ortasına kadar eski adı bütünleme sınavları olan sınavlardan yapılacağı söyleniyor.
faolin
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Yaz Tatili !!!    13 May 2008, 14:54Alıntıyla Cevap Gönder

Benim anlamadığım nokta da bu zaten... Bugün bunu konuştuk... Biz zaten haziranda okul bitince 1 Temmuz a kadar Ortalama ve Sorumluluk sınavlarını yapıyoruz... Ağustos ta da aynı şekilde sınavları yapıyoruz...

Eğer illa tatilimizi almak istiyorlarsa başka bahane bulmaları lazım...
Must@f
Aktif Üye
Aktif Üye

Yaz Tatili !!!    13 May 2008, 14:54Alıntıyla Cevap Gönder

Birkaç kaynak site göstereyim;
http://www.ogretmenportali.net/haberdetay.asp?bolum=557&uyeid=0

http://www.memurlar.biz/content/view/6353/42/
hmmtklnc
Seçkin Üye
Seçkin Üye

Yaz Tatili !!!    13 May 2008, 14:58Alıntıyla Cevap Gönder

yok hocam öyle bir durum.moralleri bozmayın arkadaşlar.tatil 1 temmuz.
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder2. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Sayfaya git Önceki  1, 2

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Güncel Haberler ---> Eğitim Haberleri

Yaz Tatili !!!

page generation = 0.15108 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)