Kullanıcı Adı:    Şifre:      Her ziyaretimde otomatik giriş yap       GirişGiriş   

Ana Sayfa
Ana Sayfa
Bilişim Teknolojileri Son Konular
Son Konular
Kayıt Olun
Kayıt Olun
İletişim
İletişim

Filistin'e Yardım Etmek İçin Lütfen Tıklayınız ..! 

Bu Bir Savaş Değil.. İsrail Terörü..!

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Mevzuat-Yönetmelik

Yatılı okullarda çalışanlara bir soru...

Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder 1. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfaya git 1, 2, 3  Sonraki
YazarMesaj
brain
Site Gezgini
Site Gezgini

Yatılı okullarda çalışanlara bir soru...    02 Oca 2008, 11:29Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar okul nöbetçisi olan öğretmen, nöbet gününde yemekhaneden yediği yemeğin ücretini öder mi ödemez mi? Çalıştığım okulda ücretli yiyorsun, ama bildiğim kadarıyla bazı okullarda ücretsiz yenebiliyormuş. Yönetmeliklere baktım pek bişey bulamadım. Sizin çalıştığınız okullarda nasıl bir uygulama var?
ezgierd
Site Gezgini
Site Gezgini

Yatılı okullarda çalışanlara bir soru...    02 Oca 2008, 11:36Alıntıyla Cevap Gönder

yemekhanede sadece o gün yatakhane nöbetçisi olan öğretmenler, pansiyondan sorumlu müdür yardımcısı ve müdür yemek yer. Biraz da okulun tutumuna bağlı. Yemek artıyorsa bütün öğretmenler gidip yemek yiyorlardı bizde.
Hacker
Site Admin
<marquee><b>Site Admin</b></marquee>

Yatılı okullarda çalışanlara bir soru...    02 Oca 2008, 11:37Alıntıyla Cevap Gönder

Nöbetçi öğretmen en son öğrenciler yemek aldıktan sonra yemegini alır ve yer. ücrette ödemez.

bizde böyle...
brain
Site Gezgini
Site Gezgini

Yatılı okullarda çalışanlara bir soru...    02 Oca 2008, 11:42Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar Pansiyon nöbetçisi zaten ücretsiz yiyor, ama okul nöbetçisinden para alıyorlar. Biz yemek yerken bi yerlerdede bizim mi hakkımız yeniyor diye düşünüyoruz?
buffy
Site Gezgini
Site Gezgini

Yatılı okullarda çalışanlara bir soru...    02 Oca 2008, 11:47Alıntıyla Cevap Gönder

nöbetçi öğretmenden ücret alınmaz arkadaşlar. gündüz nöbetçisi veya pansyon nöbetçisi farketmez. yemekhaneden yemeğini yiyebilir.
yucegok
Site Gezgini
Site Gezgini

slm    02 Oca 2008, 11:56Alıntıyla Cevap Gönder

hocam ucret odenmesı cok sacma.ben 3 yıldır yatılı okulda ögretmenlık yapıyorum ilk defa duydum.kesınlıkle nobetcı ogretmen para vermezz.
buffy
Site Gezgini
Site Gezgini

Yatılı okullarda çalışanlara bir soru...    02 Oca 2008, 12:11Alıntıyla Cevap Gönder

bende 4 senedir yatılı okuldayım ve ücret ilk defa duyuyorum. bizde tüm öğretmenler, idareciler ve personle yemekhaneden faydalanıyor.
girdab
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Yatılı okullarda çalışanlara bir soru...    02 Oca 2008, 12:26Alıntıyla Cevap Gönder

Benim görev yaptığım okulda da nöbetçi öğretmenler yiyorlardı. Yönetmeliklerde olması gerek.
girdab
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Yatılı okullarda çalışanlara bir soru...    02 Oca 2008, 12:31Alıntıyla Cevap Gönder

Madde 19- Okul müdürü, pansiyonlarda görevli müdür yardımcısı, belleticiler, memur ve hizmetliler ile nöbetçi oldukları günlerde öğretmenler pansiyon tabelasına dahil edilerek ücretsiz yemek yerler.

Kaynak: http://www.bilecikegl.k12.tr/pan.%20yonetme..htm
betty
Site Gezgini
Site Gezgini

Yatılı okullarda çalışanlara bir soru...    02 Oca 2008, 12:37Alıntıyla Cevap Gönder

ben gecen sene yibo'daydım ve OKUL NÖBETÇİSİ ücretsiz yemek yemiyordu sadece yurt belletici ve nöbetçileri ücretsiz yemek yiyebiliyorlar diye biliyordum ama bu madde yiyebiliyor diyor ben bu maddeyi uygulayan bir okul henuz görmedim..
murathan21
Site Gezgini
Site Gezgini

Yatılı okullarda çalışanlara bir soru...    04 Oca 2008, 20:29Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar bizim okulda da nöbetçi öğretmenler aynı zamanda pansiyonda yemek zamanında görev yapıyorlar ve yemekler ücretsiz oluyo
mystreous
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Yatılı okullarda çalışanlara bir soru...    04 Oca 2008, 20:32Alıntıyla Cevap Gönder

karnım acıktı yaw Very Happy
Yeni başlık gönder   Başlığa cevap gönder1. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Sayfaya git 1, 2, 3  Sonraki

Bilgisayarbilisim.NET | Bilişim Teknolojileri | Bilgisayar Öğretmenleri | Okul Formatör | Eğitici Formatör | Yıllık ve Günlük Plan | Görsel Anlatımlar | Etkinlikler | Forum
   Mevzuat-Yönetmelik

Yatılı okullarda çalışanlara bir soru...

page generation = 0.13190 seconds, sql queries = 14

Bilgisayarbilisim.NET forumlarında yasal olmayan programların paylaşılması yasaktır. Yasal olmayan linkler ve mesajlar uyarılmaksızın silinecektir.
Yasal olmayan programlar yada linkler tarafımızdan görülmeyebilir, ismi verilen dosyaların sorumlulukları kaynaklarına aittir. Hak sahibinin talebi durumunda derhal sitemizden kaldırılacaktır.
Sitede verilen linklerin yasalara aykırı kullanımı karşısında oluşabilecek hiçbir sorundan sitemiz sorumlu değildir.

phpBB-alexa-Pc Rehberi

Bilişim Teknolojileri E_OKUL Eğitici Formatör Öğretmen iyinet webmaster forumu 2008 seo yarışması Kritik IE7 güvenlik yaması (KB960714)